הפרק שהיום, סופה במדבר

snirk

New member
הפרק שהיום, סופה במדבר

1. מי זה קן סטדמן שהפרק הוקדש לו? 2. איך לוויד יש כוחות והיא זוכרת דברים מעולמות שלא הייתה בהם? 3. האם ארטורו ירפא בסוף? ואיך הוא ידע את משמעות המילים? 4. בכללי, מאיפה 2 הצלקות שיש לקוין על השפה שלו?

פרק ממש גרוע

עלילה ממש הזויה שלא לומר, דבילית. לגבי השאלות שלך, אני מניחה שהפרופסור ידע את משמעות המילים כי הן בלטינית.
הפרופסור ימות מיריה, ככה שלא ממש נדע אם הוא נרפא או לא.

snirk

New member
לא היה כזה נורא

אבל לא היה משו-משו.... נחמד, לא יותר.

זוכרת דברים מעולמות שלא הייתה בהם ?

אם הכוונה לאקווריוס.. אז יש מצב שבעולמנו הייתה קיימת האגדה על העיר האבודה. אני מאמין שארטורו ירפא בסוף. ידע את משמעות המילים בצורה פשוטה, לטינית. אולי היה חסר לו קצת מים ? :)

nick at noon

New member
היא שמעה על זה בתחילת הפרק

בתחילת הפרק ב"מסעדה" הזאת המוכר מים אומר להם, בצחוק, שאם הם רוצים מים אז שילכו לחפש את העיר האבודה של אקווריוס אבל אז מוסיף שזה רק מיתוס. בעולם שלנו אין שום סיפור כזה.

גלבטרון

New member
תשובות

לתשובה לשאלה אחת ראה בבקשה את התגובה שלי ב-"לא בדיוק - מקס הזועם". 2) לווייד אין כוחות אלא לדווין יש והיא זו שקוראת/שומעת את המחשבות של ווייד, ווייד לא משדרת אותם אליה. 3) כבר נענתה. 4) הצלקות של קויין הם למעשה של ג'רי אוקונל (השחקן שמגלם אותו). ניתן לראות אותם על קוין מהפרק הראשון.

nick at noon

New member
היא גם משדרת

בסוף הפרק וויד משדרת לדווין שהם בצרות כדי שיפתחו להם שוב את השער

Fairywitch

New member
גם אני מחפשת את התשובה לשאלה אחת

ולא ראיתי הודעה עם כותרת "לא בדיוק-מקס הזועם"... אז מי זה קן הזה?

lordof the

New member
אחד הפרקים המשעממים והמיותרים בסדרה

גירסא חיוורת ולא טובה של הסרט "עולם המים", אקשן סתמי וחסר משמעות, ופשוט בלעעעע יכולתי לחיות טוב מאוד בלי הפרק הזה

lordof the

New member
לא ראיתי מקס הזועם, אבל זה בדיוק

כמו עולם המים (רק הפוך): 1. כמו בעולם המים, יש אז חבורת הפירטים \ אופנוענים שמחפשים אחרי ילדה עם כוחות לגלות את פיסת המים \ אדמה אחרונה. (כמובן שלהם היו אופנועי מים ולא יבשה) 2. הילדה בעולם המים בעלת כוח לגלות את האדמה האחרונה, וכאן את המים האחרונים. 3. בשני הסרטים הם מוצאים את מה שהם חיפשו... וכל האווירה, הדמויות הרעות והטובות, אפילו במראה ממש כמו בעולם המים

גלבטרון

New member
בעולם המים...

לילדה אין שום כוחות, יש לה מפה על הגב. + במקס הזועם כל הכנופיות מורכבות מאופנוענים ונהגי משאיות. במקס הם פשוט מחפשים אחר דלק ובסרט השלישי הם מחפשים את העיר האבודה שבה יש דלק (וחשמל - כוח) ורק מעטים יודעים על קיומה. אמרת שלא ראית את סרטי "מקס הזועם", לכן קשה לך לראות את ההקבלה. שלא תבין אותי לא נכון, הפרק גם דומה ל"עולם המים" רק הפוך - אולי זה שילוב של שניהם.

גלבטרון

New member
ושכחתי עוד דבר...

כאשר פוקס רצו לבסס פרקים על סרטים הכוונה שלהם הייתה לרכב על גל ההצלחה של סרט פופולרי ובהשראתו ליצור פרק על מנת להגביר את הרייטינג. נכון ש"עולם המים" יצא לקרנים ב-95 וסרט "מקס הזועם 3" יצא ב-85 אבל בעוד ש"מקס הזועם" הצליח בקולנוע "עולם המים" (למרות שיש לו קהל מערצים, אני ביניהם) לא ממש הצליח בקופות. לכן שוב, למרות שהפרק דומה מאוד ל"עולם המים" (רק הפוך) לדעתי הוא יותר דומה לסרטי מקס הזועם (שאגב, בעתיד יש עוד פרק בהשראת הסרטים). עם פוקס היו רוצים לבסס אותו על עולם המים אז הם היו מבקשים פרק בו הגולשים מגיעים לעולם שבו אין כמעט יבשה - בדומה לסרט כדי שרוב האוהדים יבינו את ההקשר. אבל מי יודע... אני אנסה לברר את העיניין ליותר לעומק.

d a s t

New member
ההתחלה של הסוף

הפרק של היום היה ללא ספק נקודת ההתחלה של ההידרדרות של הסדרה. חבל, באמת שחבל.

GrandPrix2006

New member
זה ממש נוראי המוות המיותר הזה ../images/Emo16.gif

למות במהלך צילומים של סדרה בדיונית? זה לא נתפס. שחקן מגיע ליום עבודה, עובד לפי התסריט ומת. אני לא יודע מי האשים את עצמו יותר - התסריטאי שכתב פרק כזה? הבמאי? בכלל, כל האופנועים האלה לא נראו ממש בטוחים לרכיבה. חבל. הפרק עצמו... נראה כמו אחד מהפרקים של זינה או הרקולס רק הרבה יותר גרוע. ושוב השימוש במערה התת-קרקעית, שגם מחר נזכה לצפות בה. לדעתי צריך לעשות מעקב אחרי המערה הזאת ולבדוק בכמה פרקים משתמשים בה. ארטורו הפך לדמות שולית ביותר ולאט לאט הורגים אותו. זה כבר נהיה מוזר שהם עוד לא מגיעים לעולם, ישר הם נקלעים אל תוך התסבוכת הכי גדולה ומרכזית באותו עולם שבד"כ מעורבת בה אישה יפה, ותמיד מספר שניות לפני הגלישה הם מצילים את המצב ומשנים את אותו עולם לנצח. מחר זה כבר ישבור כל שיא אפשרי - קווין יוצא מהמערבולת ועוד לפני שהיא נסגרת הוא מנסה להציל את הבחורה היפה. העונה השלישית מסריחה!

The Quickening

New member
לא רק קן

גם כריסטופר ריב עבר את התאונה שלו במהלך צילומים ואם כבר הזכרת את זינה והרקולס אז גם השחקן ששיחק את ארס נהרג במהלך צילומים של איזה סרט שהוא עשה אחרי שנגמר זינה. מה שמוביל אותי לשאלה: איפה הפעלולנים בכל העסק הזה????

The Quickening

New member
My Bad

מצטער על הטעות. כריסטופר ריב נפגע כשהוא הועף מהסוס שלו בתחרות רכיבה. ידעתי שהוא נפגע מנפילת סוס אבל חשבתי שזה היה במהלך צילום של סרט...

למעלה