מלך המצויירים
New member
הפרק שובה של מגי בקט....כמה נמוך אפשר לרדת../images/Emo46.gif
אני לא מבין.. אני רוצה שמישהו יסביר לי.. וזה כבר לא קשור לזה שאני לא סובל אותה במיוחד (את מגי) , אבל אני לא מבין איך מישהו קם בבוקר יום אחד וחשב לעשות עליה פרק שלם ??????? פארק על שמה , בתי קפה על שמה , התפריטים במסעדות עם השם שלה.. עד כמה עוד אפשר לרדת ? לא משנה שמפרק לפרק האף שלה עולה ועולה והיא מנסה לתפוס מנהיגות (אין מצב שהיא מצליחה כי רמי הוא המנהיג) , עוד מעלים לה את האף עוד יותר גבוה.. ועוד על מה.. כולה אסטרונאוטית ועוד סגן אלוף.. רק חסר שהיא היתה גם רמטכ"ל וראש ממשלה. הפרק לא מגיע לשום מקום , הוא לא ממריא , הוא לא מרגש , אין מתח , הסצינות שהיא מדברת עם אבא שלה שהוא בעצם יודע שהיא לא הבת שלו אבל היא מתעקשת לקרוא לו אבא , ומנסה לגרום לנו להוריד דמעות בגלל הילדות שהיתה לה בבית עם אבא שלה שהוא בעצם היה גנרל בבית ומעולם לא חיבק אותה ורק לחץ עליה להגיע להשיגים... מישהו הזיל דמעה בגלל שמגי לא קיבלה חיבוק בבית ??? את מי זה מעניין בכלל.. וחוץ מזה.. העניין של המוזיאון שמספר את כל קורות חייה ושהיא סמל לאומי.. בקטע הזה הרגשתי בחילה.. זה מוגדם מדי.. אני מאד כועס על הפרק הזה , משחק גרוע של מגי , מנסים לסחוט מאיתנו דמעות אבל זה לא הולך..אני ממליץ ואני גם רוצה לבקש טובה אישית.. אל תראו את הפרק הזה.. שימו פרק אחר או תראו סמולוויל.. רק לא את הפרק הזה. תודה..... בהלם..