הפרק של אנטרפרייז שהיה היום...

S h a y 9 9 9

New member
הפרק של אנטרפרייז שהיה היום...

1)סופית סגר את כל פרקי אנטרפרייז מבחינתי זה היה היחיד שפיספסתי 2)הצ´יזבאט של מייוות´ר ,לדעתי היה פעם ראשונה שראיתי צ´יזבאט מסופר מסביב למדורה בסטאר טרק... לדעתי זה הופך את אנטרפרייז לסדרה שונה מהשאר יש לי הרגשה שהיא איכשהו יותר מציאותית... ולצערי יותר אמריקאית מה אתם חושבים?

סטאר טרק בכלל מאוד אמריקאי.

וזה ידוע. זו לא בהכרח מגרעה, אם מודעים לאופי של המפיקים ומנטרלים את האמריקניזם בצפיה. מלבד זאת, יש לזכור שרוב פרקי אנטרפרייז נכתבו וצולמו לאחר ה- 11 בספטמבר בשנה שעברה. בהחלט תיתכן השפעה.

NHplus

New member
התכוונתי להתחיל לשרשר בנושא...

אז דבר ראשון, תודה על העבודה השחורה
מממ... לאחרונה עקב חסך שנוצר לאחר הסיום של ח"ע9 (מזדהה עם טאשה. מאוד) התחלתי לראות אנטרפרייז... ממש לראות, לא לנסות להרדם כאשר אחותי חובבת הפורתוס צופה ומעלה צלילים משונים כל פעם שהכלב הנ"ל מופיע על המסך (והיא אפילו לא ידעה מאיפה השם הגיע... אח, הנוער של היום
). המבט על עיני קפטן ארצ´ר היקר אתמול בעוד הוא מגלה שהוא יכול לחקור את הכוכב הזכיר לי מבט של תינוק שמצליח להדליק גפרור, שניה לפני כוויה. "אוווו, שייני!" חושב העולל הצעיר, "בוא ננסה לדחוף את היד ונראה מה קורה...". בשלב הזה, הוריו של הילד עוצרים בעדו מלעשות נזק... כמובן, לקפטן אין מזל כזה, רק ט´פול, שכל ההצעות שלה רק גורמים לכל הצוות לרצות לעשות את הדבר ההפוך... אל תבינו אותי לא נכון. הסקרנות של ארצ´ר והצוות שובה לב לעיתים, ודי הבסיס של כל המסע - סקרנות המין האנושי וכולי, אבל אני רוצה לדעת מי בדעתו השפויה היה שולח את ארצ´ר הפוחז (שכילד רך בשנים אני בטוחה שקיבל כוויה לא פעם אחת, אך סרב ללמוד לקח מהנושא) כמפקד של משימה כזאת
אבל חוץ מזה (אוי איך שאני מחכה לפרק שהבנאדם יצא מבועת ה"אווו שייני!" שלו, ויתנהג כמו קפטן נורמלי... טוב לא יותר מידי נורמלי)... פרק נחמד. ט´פול וחוש הומור עדיין לא מסתדר לי, רואים שהיא הושפעה מהאבקה... והצ´יזבט, טאץ´ חביב ביותר. מהאמריקאיות אני מצליחה להתעלם בינתיים, כל עוד זה לא במינון גבוה (מחזיקה אצבעות שלא יהיה פרק בסגנון פרק מסויים מסוף ח"ע9 *אהמ*בייסבול*אהמ*). שנה טובה חבר´ה!

הספורט של ארצר

הוא דווקא כדורעף. תתפלאי, אבל ארצ´ר הוא הקפטן הכי מוכשר בצי הכוכבים של אותה תקופה. כמובן שמציגים אותם ככה בכוונה. הפעם הראשונה שאנשים יוצאים למשימת דיפ ספייס מחקרית אמיתית. לא ספינות מטען איטיות ולא רובוטים בלתי מאויישים. הצוות חולה בכמה מחלות ילדות (שוב, בכוונה). וכתבתי עליהן פעם באנטרפרייז ישראל. באותו הקשר, יש לנו ראיון עם ריק ברמן שטוען להתבגרות של ארצ´ר בעונה הקרובה (יום רביעי, 18 בספטמבר, 20:00 EST). שנה טובה, גמר חתימה טובה ו- May any gods you believe in have mercy on your souls.

למעלה