הפרק של אתמול בלילה-מישהו צפה?

הפרק של אתמול בלילה-מישהו צפה?

דורון סיפר למאיה בסוף על הרגשות שלו? פספסתי חלק מסוים בפרק ולא הצלחתי להבין אל תשכחו לסמן ספוילר בתגובה

צאקאלקה

New member
דורון

כואב לי על דורון... סיפור הידיד המאוהב... עם האהבה הלא ממומשת... סיפור כזה במציאות, זה סבל וכאב, בייחוד שאתה רואה יום יום את מושא אהבתך, עורג אליה, חולם ומפנטז עליה ולא יכול לממש... מפחד שתגיד לא ותיהרס גם הידידות... ואולי כדאי שדורון יספר לה את זה כבר, ככה הוא לא יחיה יותר באי וודאות. ואם היא תגיד לא, לפחות הוא יוכל להמשיך הלאה ולשחרר את הלב. מה אתם אומרים? איך מאיה תגיב?

אני חושבת שהיא תהיה במצב מאד מובך

ושזה יגרום לה לסגת מדורון לתקופה מסוימת היא לפחות תנסה. קשה לשנות פאזה מידיד למאהב בצורה כל כך לא הדרגתית, בייחוד בגלל שהיא מאוהבת באיתמר.

צאקאלקה

New member
תודו שמבין דורון או איתמר

דורון לוקח בגדול... היו צריכים להחליף ביניהם את התפקידים חח...

לדורון יש קסם מיוחד!

אם אני הייתי צריכה לבחור מכל הסדרה- אז הייתי בוחרת בו או בדימיטרי אבל גם לאיתמר יש סקס אפיל לא קטן בכלל....

vanilla maple

New member
נכון שדורון נראה סבבה

אבל אני ההייתי הולכת על היותר מבוגרים, אולי כי יש לי מאין פטיש לכאלה (כמובן שלא בהגזמה) נתן רביץ\רון שחר\לירון לבו

צאקאלקה

New member
לא התכוונתי

לגביי בחירה מי הכי עושה לי את זה... כי אף אחד שם לא עושה לי את זה ברמה הכללית... צריך קצת יותר מזה
הם יפים... והכל טוב ויפה... אבל התכוונתי לדמות ולמשחק... שדורון עושה את זה נורא טוב... והוא "זכה" באמפטיה שלי אליו... איתמר משדר התנהגות של מנייאק, אחד שלא אכפת לו מאחרים אלא מעצמו בלבד.

vanilla maple

New member
אולי בחרו אותו דווקא

לדמות של איתמר כי בויזואל הוא נראה הכי ילד טוב אך מתחת לויזואל מסתתר מנייאק לא קטן

הדסהש1

New member
חיל האויר

אני כבר מבוגרת אבל בילדותי גרנו בבסיס צבאי גדול אבי היה איש קבע לא טייס[שנות החמישים המאוחרות} ויש לציין שכלום לא ישתנה מחוץ לזה שלא היו טייסות.המלחמה הקרה בין בנשים זה לא חדש,יש הבדל בין אנשי האויר לקרקע. אבל זה מחזיר אותי לנעורי וזה נחמד.

המממ מענין- אולי תספרי לנו עוד?../images/Emo13.gif

מה הילדים עושים שם? האם יש פעילויות משותפות?איך הרגשת את המתיחות בין הנשים? נהנית לחיות שם כילדה? כל דבר שבא לך לספר

הדסהש1

New member
חיים בבסיס צבאי

אני גם הייתי הערה מתבגרת בבסיס ויש צורך להגביל את החיים אחרי בית הספר כך שחברה לא היתה,החילים פחדו להתחיל כי אבי היה מפקד יחידת תחזוקה וידוע כאדם חזק ופחדו ממנו.לטיסים היו חיים נפרדים:מועדון נפרד ובבריכה הם לא התערבבו עם המשפחות,כך אם יש מגורי צוות אויר ומגורים של צוות הקרקע והטכני אין קשר אחרי הפעילות בעבודה.אנני יודעת מה נעשה עכשיו אבל גם אז היו הבדל מעמדות. אני כנראה סוחבת אחרי איזו צלקת מהשנים האלה כי החברה היתה סגורה מאוד ולא היו עוד ילדים בגילי כך שכל שנות בגרותי הייתי עם מבוגרים.ונעשתי עד היום סגורה מאוד.
היתה אז אימרה נפוצה מאוד :הטובות לטיסים: אבל עכשיו יש גם טיסות אזזה כבק לא אקטואלי.

אני גרה בשיכון היום..

והאמת שזה מאד שונה מהסדרה.. קודם כל, הדירות שלנו הן ממש לא כאלו דירות פאר. דירות מאד פשוטות וקטנות. הנשים (או הגברים, במקרה שלי ושל עוד כמה בודדות..) והילדים לא מגיעים בכלל לאיזור המבצעי ובטח שלא לטייסות או ליחידות בבסיס. הם נמצאים באיזור השיכון או בעבודה שלהם באזרחות. הטייסים הצעירים בכלל לא גרים בשיכון- יש להם חדרים משותפים רגילים (רק סמ"טים ומעלה גרים בשיכון, בדרך כלל). בכלל הסדרה מבחינה "מקצועית" די רחוקה מהמציאות. למשל- אין סיכוי שאבא יהיה המפקד של הבן שלו, המדים של אנשי הקבע בכלל כחולים, הטייסים (אלה שאני מכירה) לא כאלה מתנשאים ושוביניסטים ומחכים כל היום שיכינו להם אוכל, אין כזה ריחוק בין טייסים לשאר אנשי הקבע, כולם משרתים יחד וגרים יחד. זה יותר כמו קיבוץ.. גם לא מטייחים אצלנו כל מיני פשעים, להיפך- זה פאק באמינות ויכולים להעיף אנשים מהצבא על דברים כאלה. כמובן שיש עוד המון דברים לא נכונים, בהתחלה זה עצבן אותי אבל לאט לאט הבנתי שזו בסך הכל סדרה והרי הם צריכים להכניס שם תככים ועלילות. רק חבל לי שהם לא מציינים בשום מקום "הקשר למציאות מקרי בהחלט" או משהו בסגנון. מה שהכי מצחיק אותי בסדרה, זה איך שכולן מתלבשות שם..בשיכון אמיתי הנשים פה מסתובבות בעיקר עם טרנינגים
..

למעלה