הפרק של אתמול- בעיקר עניין הסילבסטר

miss chief

New member
הפרק של אתמול- בעיקר עניין הסילבסטר

שמתם לב שכשכולם אומרים new years` eve, המתרגמים רושמים סילבסטר? מכיוון שזה נראה לי מוזר, כי אני יודעת שכמעט ורק בארץ שלנו קושרים בין הקדוש הנוצרי לבין השנה החדשה, הסתכלתי מקרוב על השפתיים שלהם וגם שאלתי את בעלי... רק כדי לסבר את האוזן - סילבסטר מת ב-31 בדצמבר 335, אבל הfeast זה ב-2 בינואר.. .אני לא מצאתי אזכורים לכך שהוא היה אנטישמי... ולסיום - להפתעתי הרבה (באמת!) דווקא אהבתי את הפסיכופטיות המתעצמת של טריש....
וויקטוריה פתאום נראתה לי נאה עם השיער אסוף למעלה ובגד העור הזה..

סילבסטר

-זו מן תופעה שכזאת, אצלנו בארץ כולם קוראים לזה סילבסטר, על אף העובדה שבכל מקום אחר בעולם קוראים לזה ערב ראש השנה (האזרחית, בשבילנו). -טרישה באמת שיחקה מצויין אתמול. גם מבטי ההלם של נינה היו שווים צפייה. -השיער של כריס נראה זוועה, אבל אהבתי אותה בתור שדכנית. -עכשיו אנחנו מקבלים את 'וורטמן', שבמקור לא היה אמור להיות הרבה בתוכנית אבל הקהל אהב אותו והוא נשאר, ואף הפך לדמות טובה עם הזמן. -הופתעתי לטובה כשראינו את דיאן ואשלי בספינה. מחכה בקוצר רוח לעימות שלהן היום! -מריסה כזאת כפוית טובה, עושה פרצופים בגלל שדיאן חוסמת ממנה גישה לארון, שתגיד לה בכלל תודה שהיא סידרה לה כאלה חיים טובים, רק עכשיו שהיא קיבלה "שייט" היא מבינה שהיא לא בסדר?

miss chief

New member
../images/Emo6.gif גם אני אהבתי את כריס כשדכנית

סופסוף היא מתנהגת כינטע אמיתית, כמו שתמיד ידענו שהיא
ולגבי מריסה.. ממש לא נעים לי, אבל... כשהיא אמרה לדיאן שיש על הספינה הרבה חתיכים חמודים, הופתעתי מאד - חשבתי שהיא לסבית ושרוקחים לנו סיפור שלה עם לין, המיואשת מגברים ....
אשלי פשוט מלכה

S w i t c h

New member
../images/Emo41.gif ויקטוריה ../images/Emo47.gif

גם אני חושבת שעם חולצת העור הסקסית והשיער האסוף היא נראית כמו מיליון $$$$ גם אני לא הבנתי למה התרגום הוא סילבסטר, אף אחד מהם לא אמר אפילו פעם אחת סילבסטר... ולגבי טרישה - היא פסיכית, ממש
וזה הולך ומתגבר מפרק לפרק... לא מובן לי מדוע אחותה המוזרה הזו מתעקשת לבלת את החג עם אנשים שלא רוצים להיות יחד... ממש מוזרה, מה זה? התעללות עצמית???

miss chief

New member
מייגן בסה"כ די מסכנה

אמא שלה מתה, אבא שלה נטש אותה ויש לה אחות מופרעת, אבל לפחות היא חיה וגרה קרוב. .אז מייגן נמצאת בהכחשה עמוקה :)

Charmed24

New member
I'm here darling, alive & kicking

לתשומת ליבכם, התפאורה בקולונייד, זו אותה תפאורה שהייתה בנשף המסכות המפורסם לפני 7 שנים. בענייני תפאורה, התפאורה של ה""ספינה"" ממש מאכזבת. לא יכלו להשתדל שזה יהיה קצת יותר אמין? נמאס קצת מהזלזול של ההפקה בצופים

ים כחול

New member
../images/Emo24.gif יופי שאתה פה ../images/Emo13.gif

אתה צודק , וגם אני שמתי לב לתפאורות , בכלל אני שמה לב לדברים שוליים לאחרונה , כמו למשל למעיל של מלקולם שהיה מדהים
ולמרות החנניות של ניק הוא מתלבש לא רע אופסססס תכוונתי שמלבישים אותו בסדר
טוב לעניינינו.... איפה הים שלי בהפלגה המוזרה של אשלי וערימת העצמות ? מראים אונייה מפליגה וישר סלון עם חלונות קצת כחולים שנרגיש כאילוווווווו יש ים , ממש מעליב
... מייקל מדליק כמו תמיד
נהנית מהיציאות שלו
.... כמה שאני מתה על תותים וקצפת , ניל והלימון השחום (אוליב) גרמו לי להיגעל מיזה פתאום
ואיפה שיניים ?? חוגג עם חברים את המילניום ? ....... אהבתי את מיפגש הפיסגה בין מייגן טוני, טרשת עורקים ורייאן (המיואש) מגניב לראות אותה מאבדת שפייות
...... מי עוד היה ? המממממממ.... היה נחמד אם עצמות (דיאן) וניקי היו ניפגשות על הסיפון במקום עם אשלי , זה היה יותר מלבב
, בראד וניקי היו צריכים להפליג ולא לטוס ... חבל... ....... יו נהייתי ביצ"ית איזה פחד
אני לא מכירה את עצמי
..... טוב אפסיק לפני שאתדרדר פה לעיני הקהל הרחב ....

למעלה