הפרק של אתמול בYES.
וטורצווד 2

XUXA141

New member
הפרק של אתמול בYES.../images/Emo58.gif וטורצווד 2

you are not alone - הרמז העבה הראשון. אגב, מישהו זוכר, אם בפרק "אדם" בטורצ'ווד 2 - כשג'ק חוזר בזכרונותיו לילדותו, האם הוא מזכיר את שם היישוב בו הוא גר?

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif טורצ'ווד 2

הוא מציין הוא גר בפניסולת בושיין (Boeshane Peninsula). אבל לאנראה לי שזה השם של הישוב שהוא גר בו, אלא אזור גיאוגרפי.

XUXA141

New member
אז איך זה מתקשר ל..../images/Emo58.gif (הספוילר לדוקטור)

בפרק האחרון של עונה שלוש, ג'ק מספר שהוא גר במחוז שמתחיל ב"בו" ושהוא היה ילד כל כך יפה שכולם קראו לו "הפנים של בו". איך קראו ליישוב שהוא אמר בדוקטור הו ?

nick at noon

New member
בדיוק ../images/Emo58.gif

פניסולת בושיין. דגש על ה'בו' ב"בושיין". בשני המקרים נאמר פניסולת בושיין ובשניהם הכוונה הייתה לאזור גיאוגרפי לא לשם היישוב עצמו. (לפי הבנתי לחלוטין - זה פשוט מוזר לקרוא ליישוב פניסולת משהו - פניסולה זה חצי אי). בכל מקרה לבחורה למטה שהתעקשה על ספוילר - הכוונה בכך לרמוז שג'ק הוא בעצם הפנים של בו. הדמות המוזרה שנראתה לראשונה בפרק השני של עונה 1 ואז שוב בפרק הראשון של עונה 2. הוא מופיע שוב בעונה 3 ורומז שהם ידידים וותיקים. הרעיון הוא שבגלל שג'ק לא יכול למות אבל כן מזדקן בקצב מאוד איטי ככה הוא יראה אחרי מיליארד שנים. אם כי לא ברור אם כך למה הוא מת בסוף הפגישה האחרונה.

closer1

New member
תודה!

ואם כבר אז אולי אתם גם יכולים להסביר לי מי ומה זה ג'ק (בהנחה שזה ידוע) למה הוא לא יכול למות ואם אפשר אז גם מה פשר הרמז שנתן הפנים של בו לדוקטור.. (סורי שאני מציקה, פשוט אלה שאלות שמעצבנות אותי כבר הרבה זמן ורק עכשיו גיליתי שיש פורום שבו אולי יימצא לי מענה)

XUXA141

New member
../images/Emo58.gif ענק לסוף עונה 3 של הדוקטור (וטורצווד

וואו, זה ארוך. על הרקע של ג'ק לא יודעים הרבה. הוא הופיע לראשונה כסוחר גרוטאות בעונה הראשונה של דוקטור הו בתוך איזה רכב חלל שהוא גנב והתכוון למכור. זה היה בפרק על הילד עם המסכה על הפנים. הוא התיידד עם רוז והדוקטור התשיעי והמשיך איתם פה ושם עד הפרק האחרון של העונה הראשונה, בו הדאלקים יורים בו והוא מת. אבל אז רוז פותחת את לב הטרדיס וזה גורם בעקיפין לזה שהוא יחזור לחיים ולא יוכל יותר למות. הדוקטור ורוז עוזבים בלי לקחת אותו והוא נשאר תקוע ואחר כך ממשיך הרבה בחיפושים אחרי הדוקטור (וזה משתלב עם טורצ'ווד). לקראת סוף העונה השלישית של דוקטור הו, ג'ק מצטרף ועוזר בכל מה שקורה בשלושת הפרקים האחרונים, ואז בסוף הוא מציין שהיה לו כינוי בילדותו "הפנים של בו" ואז הדוקטור מבין שהיצור הזה עם הפרצוף (שהראו אתמול בפרק) הוא בעצם ג'ק אחרי מלייארדי שנות חיים. אגב, בכשרון החיים הנצחיים של ג'ק, השתמשו הרבה במסגרת טורצ'ווד כולל בפרק הסיום של העונה הראשונה, כשהם נלחמים ביצור שמביא מוות לכל מקום, וג'ק אומר משהו כמו "אם היצור הזה אוכל חיים אז אני בופה של אכול כפי יכולתך".

XUXA141

New member
אה, ועוד ../images/Emo58.gif ענק לסוף דוקטור 3 -

הרמז של הפנים של בו - הוא אומר לדוקטור "אתה לא לבד". בסביבות הפרק הלפני אחרון של עונה שלוש, מתגלה אדון זמן נוסף, שהיה חבוי, והוא נעשה רשע. יש המון תככים וסיפורי ביניים, אי אפשר להכנס להכל, אבל זו הסיבה לדבריו של הפנים של בו.

closer1

New member
תודה רבה רבה

סגרת לי הרבה פינות, ואני ממש מודה לך, עכשיו אני יכולה לראות בכיף

nick at noon

New member
קצת תוספת לדברים ../images/Emo58.gif

ג'ק הוא סוכן זמן. לא ממש מוסבר מה זה אבל באופן כללי מתישהו במאה ה51 קיימת סוכנות זמן שבה סוכני זמן יכולים לנוע בזמן בעזרת מכשיר שהם מרכיבים על מפרק היד. ככה ג'ק יכל להגיע לתקופת מלחמת העולם השנייה שזה הזמן שבו הוא פגש לראשונה את הדוקטור. אחרי שהוא ננטש על ידי הדוקטור בשנה 200100 הוא משתמש במתקן מפרק יד הזה שלו כדי לחזור למאה ה20 כי הוא יודע שהדוקטור יגיע שוב לתקופה הזאת של כדור הארץ. בגלל שהמתקן שלו לא מתפקד טוב הוא מגיע למאה ה19 ואז המתקן מפסיק לעבוד לחלוטין. רק כעבור כמה שנים במאה ה19 הוא מגלה שהוא לא יכול למות. הוא עובר לקארדיף (עיר בווילס) כי הוא יודע שהדוקטור מגיע לשם כדי לתדלק את הטארדיס. בזמן שהוא שם הוא מתחיל לעבוד עם טורצ'ווד. לגבי זה שג'ק לא יכול למות. הדוקטור הסביר באחד מפרקי סיום עונה 3 - כשרוז הייתה מחוברת למערבולת הזמן היא נתנה לג'ק חיים. ג'ק נעשה חי. נקודה. כלומר זה שג'ק חי זאת עובדה ששום דבר לא יכול לשנות. אגב, השם האמיתי של ג'ק הוא לא באמת ג'ק (לפחות לא נאמר שזה ג'ק). השם שלו נלקח מטייס שמת בתקופה שג'ק הגיע למלחמת העולם השנייה.

closer1

New member
ותודה רבה גם לך ../images/Emo13.gif

זה אולי מוזר, אבל אתם ממש עוזרים לי..חח

closer1

New member
מישהו יכול בבקשה לספר לי מה זה אומר

אני ממש רוצה לדעת, אז אם מישהו יודע מה המשמעות של הרמז ומה הקטע עם ג'ק בהודעה מעלי אני ממש אודה לכם..

XUXA141

New member
אפשר אבל זה יהיה ספויילר רציני לסוף עונה שלוש

אתה באמת רוצה לדעת?

closer1

New member
כן, בבקשה

ממש אין לי בעיה עם ספויילרים, בנאדם מוזר, אני דווקא אוהבת לדעת את הסוף משום מה יותר כיף לי לראות את זה ככה..חח

GrEeNgIrL3

New member
../images/Emo58.gif איך את מעדיפה ספויילרים?

אם את יודעת מה יקרה זה לא הורס את ההנאה של לגלות לבד?חח כשאני ראיתי בפרק האחרון של דוקטור הו עונה 3, שג'ק הוא בעצם הפנים של בו פשוט הייתי מופתעת! זה גאוני! חח אם הייתי יודעת את זה קודם זה היה מפחית מההתלהבות חחח

closer1

New member
חח,, לא יודעת.. אני מוזרה כנראה

אבל זה לא שאני מעדיפה ספויילרים תמיד ועל הכל, נגיד לא הייתי רוצה שיגלו לי את הסוף של הארי פוטר, אבל תמיד נורא נורא מעצבנים אותי רמזים שנמשכים על יותר מפרק אחד, כי אני פשוט רוצה לדעת, אני לא בהכרח רוצה לדעת נגיד |ספויילר| מי ינצח הלורד השני או הדוקטור, אבל אני כן רוצה לדעת שהמשמעות של הרמז של הפנים של בו זה שיש עוד לורד, וגם עוד מאז הפרק עם הילד המעצבן והמסכות נורא עיצבן אותי שאני לא יודעת מי זה ג'ק ומאיפה הוא נחת, ועוד כשהוא הופיע בטורצ'ווד נורא רציתי לדעת מה הקטע שלו, וזהו..

למעלה