הפרק של אתמול: וואו גילינו איך יחליפו את השחקן שמגלם את בילי

sigalit1000

New member
הפרק של אתמול: וואו גילינו איך יחליפו את השחקן שמגלם את בילי

אז גיל בא לבילי ודורש את הכסף שבילי חייב לו, ביל אמר שישלם מחר, בילי מקבל מכות ומאבד את ההכרה, ההכרה של בילי חוזרת, נוח נכנס לאוטו נוסע אחורה דורס את בילי ועוזב את הזירה, מריסה מזעיקה עזרה....

לבילי לא הולך עם תאונות פגע וברח, קודם אדם הרג את דיליה הקטנה ועכשיו נוח פגע בבילי, גם נוח וגם אדם לא ידעו שפגעו ולא הרגישו, אדם לפחות ירד מהרכב ובדק ולא ראה את דיליה, נוח אפילו לא טרח לבדוק, בעוד שבועיים יתעורר בבית החולים בילי חדש חחחחח

ohadcarrington

New member
אוי זה כזה מאולץ

מזכיר באמת קצת את הסיפור של סטיבן בשושלת שפוצצו אותו על אסדת נפט ואח"כ אמרו שהוא עבר ניתוח פלסטי...
&nbsp
פחחחחח רגע, האשמה תיפול בסוף על נוח? או שהוא יישאר חף מפשע? יגלו שזה היה הוא?
&nbsp
מה עם אשלי היא בסדר?

sigalit1000

New member
פול מחפש את מי שעשה את זה לבילי

במוקדם או במאוחר יגלו את החלק של נוח בסיפור, מריסה יודעת שזה נוח, הוא יחמוק מזה לדעתי.... ויקטוריה אמרה שבילי הביא את זה על עצמו וזה נכון חוץ מהחלק שנוח פגע בו והסתלק, וגם אם ויקטוריה לא רוצה אותו כבן זוג הוא עדין צריך לצאת מזה בשביל הילדים....

אשלי בסדר אבל יש לה גידול במוח אני מאוד מקווה שהיא תמשיך להיות בסדר....

לא ראיתי שושלת....

ohadcarrington

New member
טוב הוא הנכד של ויקטור, הוא יידאג לו...

תראי, בילי הסתובב שיכור ולא יציב וויקטוריה אכן צודקת, אבל נוח היה צריך לצאת, למרות שהוא לא ממש ידע שהוא פגע במישהו אז אפשר בכלל להאשים אותו בזה?
&nbsp
אוי ווי! לאשלי יש גידול
יאו! אני מקווה שהיא תהיה בסדר

&nbsp
אל תדאגי, למרות ששושלת היא אחת מאופרת הסבון הראשונות שלי, לא פיספסת ממש הרבה שלא צפית

sigalit1000

New member
מקס הופיע אתמול, אמא שלו נהרגה והוא מאשים את אבי

נוח כמובן יחמוק מזה אבל ברור שאפשר להאשים אותו, הוא פגע בבנאדם בתאונה ברגע שהוא גילה הוא היה צריך לגשת מיד לתחנת המשטרה אבל במקום זה הוא משקר ומסתיר דברים, ההסתבכות של נוח בתאונה היא רק ההתחלה של הדברים שיקרו לנוח בקרוב....

גם הסיפור של התינוק יתחיל להתקדם במהירות ויסתיים בשבוע הראשון של פברואר ואז יחל החלק השני של הסיפור: המרובע: צ'לסי/אדם/סייג'/ניק ומי האבא של כריסטיאן....

אהבתי את ג'יל אני מקווה שיראו אותה הרבה, וגם טרייסי צריכה להישאר לדעתי....

ohadcarrington

New member
ג'יל תשרוד, אי אפשר לוותר עליה

היא הנצר היחיד לצח"מ המקורית...
&nbsp
נוח יודע שהוא פגע בבילי?
&nbsp
לדעתי האבא זה אדם, ביפים זו תמיד האופציה הצפוייה, בצח"מ ברור שזה אדם כי אי אפשר להשאיר משהו פשוט

למעלה