הפרק של אתמול עבר צנזורה מטורפת

יעלל12

New member
הפרק של אתמול עבר צנזורה מטורפת

היי אני חדשה ו... אני חולה על התוכנית הזאתי אני לא פספסתי אף פרק מהעונה הראשונה אני מתה על התוכנית הזאתי ואני שרופה על שאנון... אז אקיצר בפרק של אתמול קרו כל כךך הרבה יותר דברים ממה שראו הייתה שם אורגיה [אקט מיני של יותר משני אנשים למי שלא יודע חח] ו... אקיצר היו שם הרבה בלגנים טוב שצינזרו

יעלל12

New member
אני יודעת...

קראתי את זה באתר של רייטינג. ולזאת שאמרה שלהיות מחובקים בג'קוזי זה לא אורגיה- זה מה שאני אומרת, שהיה צנזורה! אז... כנסו ל- raiting2day ותראו בעצמכם.

שלומית16

New member
יותר עצוב שילדים בני 12 כבר מעשנים

סיגריות וסמים הילדים של היום הם לא הילדים של פעם כמו שאומרים הם כבר לא תמימים יותר

לא יודעת אם יותר או פחות, עצוב.

עצוב שילדים בני 12 יודעים מה זה אורגיה, עצוב שילדים בני 12 מעשנים, עצוב שילדים בני 18 לא יודעים לקרוא, עצוב שילדים או מבוגרים- בכל גיל שהוא- שיש להם רשיון נהיגה, לא יודעים לנהוג, עצוב שאנחנו לא יודעים להיות מנומסים ואדיבים. חבל.

MaYuShKuSh

New member
עצוב עצוב... כנסי

ילדים בני 12 לא רק יודעים מזה סקס... גם עושים סקס שותים מעשנים הכל חופשי... זה מגעיל זה עצוב אבל ככה זה

../images/Emo13.gif

באמת שאני לא רואה את התכנית הזאת "ברצינוווווות", ראיתי את התכנית הראשונה של העונה הזאת, אז הייתי במתח בהמשך (עכשיו הספוילרים כבר הרסו את המתח, אבל אני רואה בכל זאת). אני חושבת שיש בתכנית משהו משעשע... נניח זה שהעיפו אתמול את אפריל
או יואנה... גאאאאאאאד! היא בחורה עם חזות מתוחכמת לכאורה, אבל שכל של תרנגולת!!!! וקמיל... אח... איך צחקתי בפרק ההוא... "זאת הליכת החותם שלי וזה מה שיעשה אותי מפורסמת"... חההההההההההה

שלומית16

New member
כן חחח אני לא ידעתי אם לצחוק או

לבכות אלוהים איזו שחצנית ,הייתי בשוק שהיא אמרה להם את כל זה

למעלה