הפרק של אתמול

הפרק של אתמול!

מישהו זיהה את הילדה ששיחקה את החולה הפעם? היא מוכרת לי בטרוף! ואני לא זוכרת מאיפה!!!!!!! שמתם לב שלא היה קליניק השבוע? ומה היה הקטע בסוף? שהם ישבו על הספה? לא הבנתי......

אה! וואלה! תודה זה שיגע אותי!

ידעתי שאני מכירה אותה אבל לא זכרתי מאיפה! תודה!

tirasc15

New member
הקטע עם הספה

נראה לי שהוא אמר לו לא לשבת בדיוק שם כי זה המקום שהוא השתין בו (הרי האוס שם לו את היד בתוך מים לפני כן). אז האוס שם שם כרית כדי שהוא לא ישב על זה. הילדה לא שיחקה בעוד משהו (חץ מבאפי)? כי אני בטוחה שראיתי אותה איפשהו ולא שם....

neurotica

New member
מה שהכי מצחיק זה

שהאוס שם את הכרית שוילסון ישן עליה על המקום הרטוב.

dafna341

New member
היא גם שיחקה בעמוק באדמה בכמה פרקים

בתור הזמרת שהחבר השחור של דיוויד מאבטח.

Benjamin Turner

New member
המים החמים שהאוס טבל בהם את ידו

של וילסון כשהוא ישן, הם טריק כזה (ברמה של טיולים שנתיים וקולג'ים) לגרום ליָשֵן להטיל שתן תוך כדי שינה. מן הסתם זה עבד, ואם תחשבי על זה, מיקום הישיבה של האוס פחות או יותר תאם את מיקום איזור החלציים של וילסון בעת שכיבה על הספה
האוס/וילסון גנבו את זמן המסך של הקליניק, למרבה השמחה
פרק מעולה וסופר-מצחיק לדעתי, והאוס מחייך עד צוחק פעמיים (מראה משונה למדי, האמת).

נחשו מה? הילדה הזו היא מישל טרצ'נבר

היא שיחקה ביורוטריפ ובעוד סרט שכחתי ת'/שם שלו.. משהו עם "ונוס".. גם אני השתגעתי עד שחיפשתי איפה היא מוכרת לי. חח

הפרק של אתמול ../images/Emo193.gif

פרטי הפרק בעברית
שם הפרק: בטוח[ה]
תקציר: מלינדה, נערה לאחר השתלת לב, סובלת מתגובות אלרגיות ונכנסת לשוק. בינתיים, וילסון והאוס מסתגלים למגורים המשותפים. פרטי הפרק באנגלית
שם הפרק: Safe
תקציר: Melinda, a troubled teenage girl who is immuno-compromised as a result of the medications she must take after a heart transplant, has a severe allergic reaction and goes into shock when her boyfriend visits her. Meanwhile, House and Wilson continue to work out the problems in their new living arrangement פרטים נוספים
כתב: Peter Blake
ביים: Felix Enriquez Alcala
שודר לראשונה: 4/4/06
מס' האנשים שצפו: 22,708,000
מס' הפרק: 38 בסדרה כולה, 16 בעונה השניה שירים בפרק
Pain in My Heart by Otis Redding
Orange Sky by Alexi Murdoch

neurotica

New member
מסקנות:

$ קאדי בהחלט יצאה לא משהו בפרק הזה, אבל היא נראתה בו די טוב. משהו בעיניים. $ האוס היה יותר מדי אנרגטי. כל המשחקי-ילדים-בני-18 עם וילסון.. והוא אפילו לבש אדום באיזשהו שלב, כמה לא ציני וממורמר מצידו. $ זה שוילסון ניסר לו את המקל בסוף הפרק זה קטע נורא חמוד, אבל לא הגיוני במיוחד. הרי כמה דקות קודם הוא כמעט מחץ את פורמן עם המקל במעלית, המקל היה אמור להשבר כבר אז. $ רק אותי החולה השבועית, מלינדה, ממש הפחידה כל פעם שהיא עצמה עיניים? נגיד בתחילת הפרק, כשהיא נכנסה להתקף - זה היה ממש מפחיד איך שהפרצוף שלה התעוות לפתע. אולי זה רק אני.

Hieros Gamos

New member
בתחילת הפרק כשהיא נכנסת להתקף

היא נראית כמו המוטציה-כלב-בנאדם מdark angel זה ממש מלחיץ. האוס כל כך חמוד בפרק הזה
it makes me smile!!

למעלה