הפרק של אתמול מה אתם חושבים?
L Lital1989 New member 25/12/07 #2 פרק טוב../images/Emo3.gif../images/Emo39.gif חחח מאיר ובתיה כרגיל עם השטויות שלהם-"קונכיה!" -"בוידם!"
פרק טוב../images/Emo3.gif../images/Emo39.gif חחח מאיר ובתיה כרגיל עם השטויות שלהם-"קונכיה!" -"בוידם!"
ל ללי 27 New member 25/12/07 #3 היה פרק מעולה לדעתי. - בוידם - יש לי בשבילך מילה יותר טוב. קונכייה... ואהבתי את הקטעים של מאיר ובתיה ו"המחוייבות האישית" של נועה
היה פרק מעולה לדעתי. - בוידם - יש לי בשבילך מילה יותר טוב. קונכייה... ואהבתי את הקטעים של מאיר ובתיה ו"המחוייבות האישית" של נועה
C chenisra New member 25/12/07 #5 פרק ענק!! אין היה פרק טוב מאוד.. אהבתי את המחויבות האישית אם אני הייתי במקום נועה סופסוף לא הייתי מכין שעירו בית :ם
פרק ענק!! אין היה פרק טוב מאוד.. אהבתי את המחויבות האישית אם אני הייתי במקום נועה סופסוף לא הייתי מכין שעירו בית :ם
T The King 251 New member 26/12/07 #6 אני אומר בויידם חחחחח זה היה הקטע הכי טוב! בכלל הקטעים עם בתיה ומאיר היו ממש טובים בפרק הזה!!
L Lital1989 New member 26/12/07 #8 וטוב שכך../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif הם הכי מצחיקים בסדרה
N nemo9439 New member 26/12/07 #9 מאשר הם ענקיים מאשר הם ענקיים.... שמתם לב שאת התסריט של הפרקים האחרונים לא כתב דניאל לפין אלה כל פעם כותבים אחרים?? -בוידם
מאשר הם ענקיים מאשר הם ענקיים.... שמתם לב שאת התסריט של הפרקים האחרונים לא כתב דניאל לפין אלה כל פעם כותבים אחרים?? -בוידם
N nemo9439 New member 27/12/07 #11 בכל פרק מופיע בכתוביות תסרטאי והוא לא הופיע אלה הופיעו שמות אחרים,בד"כ כתוב דניאל לפין.