הפרק של אתמול....

MaPHisTo

New member
הפרק של אתמול....

חביב.... היו יותר טובים, אבל אני לא מתלונן דריה חזרה וזה מה שחשוב... כנראה שיש אלוהים... נוט!!!! זה השטן שעזר לנו!!!!!! סגדו לשטן!!!! טוב, לפני שיימחקו לי את הודעת ההסתה הזאת או שייקחו אותי לאישפוז אני אשתוק... וחשבתי לי דבר קטן... אם זה יהיה נוח לכולם.. לעשות מפגש של נש"ד (נוער שוחר דריה). פגישה של מליית הפורום הקטנה והצנועה שלנו.. מה דעתכם? כן? לא? יהיה כיף... נראה פרקים של דריה... נעשה שיחות עמוקות על ציניזם וסרקזם... נאכל ונשתה.... נצחק ונבכה... אז יאללה, תגובות..

Synthetic mE

New member
אכן פרק חמוד למדיי...

שכחתי להקליט.. חשבתי שכבר יש לי אותו =-\\ בכל מקרה.. מה דעתכם באמת על מפגש? לא שיש כאן גיבוש אבל ניצור אחד :) דרך אגב.. אם אתם רוצים חדר צ´אט והכל.. רק תגידו

eorion

New member
לי לא איכפאת, בואו ננסה בפורים?

כי אז לכולם יש חופש, וגם נראה לאיזה דמות צינית ופוגעת התחפשנו. יש לי כמה פרקים של דריה, אני אביא את כל ארקת הסרטים שלי... אולי נעשה היתאבדות קבוצתית?

eorion

New member
אהה... לא קבענו משהו:

איפה? ואולי מישהו יביא מחשב נייד, יש סיכוי שאני יכול לארגן מרקע... ומישהו יארגן מקרן... ואז נעשה "קולנוע" דריה! אוי אני גאון! אההה... יופי אני סקסי

shnaps girl

New member
......

אני חושבת שאם אני לא אבוא עם חברים אני לא אבוא בכלל כי אין סיכוי שאני באה לבד אבל תלוי אם אני אבוא כי קודם צריך לקבוע איפה זה

Synthetic mE

New member
בטח שאפשר להביא חברים (בקשה כנסו..)

אפשר גם להביא חברים לפורום זה לא יהרוג אותנו, קצת פעילות כאן ובהזדמנות זו אני קוראת לכולם, להביא אל הפורום חברים!!! כאלו שאוהבים דריה ויעזרו לנו להפריח את השממה כאן :) בכל מקרה.. אם אתם באמת בקטע של להפגש אז תפתחו שרשור.. שכל אחד יאמר מתי מתאים לו ואיפה הוא חושב שיהיה נחמד להפגש.. ומצטערת שלא הייתי אתמול, היו לי עיניינים לסדר (מפיסטו שקט, לא לומר איפה הייתי, זה חשוב!)

AliEnS Sk8 pArK

New member
הייתי בא אבל יש המון פרקים של דריה

שפיספסתי/ לא ראיתי כי פעם לא ידעתי על זה... וגם אני לא הבן-אדם הכי סרקסטי שיש...

Synthetic mE

New member
אז מה..

אתה עדיין יכול לבוא אנחנו לא פנאטים של דריה... זה בסדר :)

MaPHisTo

New member
וואו, הרבה תגובות...

על כל פנים, אני מציע אזור במרכז הארץ (אז מה אם אני גר במרכז הארץ?) פורים? לא טוב, אנלא בארץ בפורים... חופשת סקי... אני פלצני, אני יודע.... זה גם נורא רחוק... קולנוע דריה נשמע טוב.. בייחוד אם נצליח לארגן איז איט פול יט... מעט ראו כמדומני.... אמממ, כולנו די חסרי חיים (אני מניח, לא לקחת אישית) אז נראה לי נוכל לוותר על יום שישי אחד ויחיד מספקטרום ימי השישי הרבים שלנו.. הכל למטרה טובה... שעה... זה כבר יותר גמיש.... והאמת היא שעכשיו שרוב המבחנים נגמרו ויש הפסקה קצרצרה זה זמן די טוב.. אז מה דעתכם?

eorion

New member
יראה לי שבסדר...

לא בטוח... זה קצת רחות (שעה וחצי +...) לא נורא...

למעלה