הפרק של אתמול

• פותח הנושא ll2
  • פורסם בתאריך

ll2

New member
הפרק של אתמול

איכשהו אתמול התעוררתי באמצע הלילה כי נרדמתי בשש בערב נוראיתי את נפרק של ארבע וחצי.. אני מעריצה ג'אג יחסית חדשה איזה פרק פצצה.. לא יודעת משום מה כל פעם שאני רואה את הארם טס אני מתרגשת מחדש.. אתמול היה אתהפרק שירו למק ברגל איזה פרקקקקקקקקקקקקק והיום הפרק של שתיים עשרה עשרים וחמש גם יפההההההההההה

אוקיי... אני כל הזמן רואה פה שאתם

מדברים על הפרקים של ארבע וחצי... איפה לעזעזל משודרים פרקים בארבע וחצי??? זה לא בערוץ שלוש... ולא בסטאר וורלד... (הלכתי הרגע לבדוק אז לפחות אני משערת שזה לחא שם גם בימים אחרים)..... אז איפה זה??? גם אני רוצה עוד ג'אג.. :(((

אההההה... מסביר את זה

יצאתי קצת מפגרת.. לא נורא.

LoLo16

New member
פול אנגייג'מנט- פרק ענק!../images/Emo99.gif

פרק מצויין
הפרק של אתמול בלילה (ב-23:20 זולו טיים...
) היה נפילה ענקית אם זה באמת היה season premiere... אפילו לא קטע אחד של הארם ומאק
כמו שטל פרידמן אומר: א-כ-ז-ב-ה.... אני מקווה שהפרק של היום יהיה יותר טוב...

shipper heart

New member
אז זהו...שלא

אתמול היה פרק מדהים. זה שלא היה קטעים של הארם ומאק זה חלק מהעלילה והעובדה שהארם חזר לפייטר סקוודרן.. זה היה פשוט פרק אדיר אתמול. היום יש בפרק סצנות ה/מ אבל זה פרק פחות טוב משל אתמול...

shipper heart

New member
אז זהו...שלא

אתמול היה פרק מדהים. זה שלא היה קטעים של הארם ומאק זה חלק מהעלילה והעובדה שהארם חזר לפייטר סקוודרן.. זה היה פשוט פרק אדיר אתמול. היום יש בפרק סצנות ה/מ אבל זה פרק פחות טוב משל אתמול...

omer landau

New member
אני לא מבין מה הקטע של

הארם ומאק נכון שזה יכול להיות נחמד אבל אני יותר אוהב את הקטעים המגניבים שהם חוקרים בשטח וכל מיני דברים הוא כאילו עזב הם לא אמורים לדבר כל שנייה אני אוהב אותו בתור עורך דין וגם אוהב לראות אותו בחליפת טייס אני גם אוהב מטוסים בלי קשר ככה שזה לא משנה לי עד העונה החמישית הוא היה עורך דין שרוצה לחזור לטוס ופה הכל משתנה זה לא אותו דבר אבל בכל זאת סידרה ענקית כי הוא עדיין על תקן טייס בכל מיני חקירות

shipper heart

New member
הקטע של הארם ומאק זה הקטע שהם

מאוהבים ואני רוצה שהם מה שנקרא- get thier heads out of their six ויבינו שהם לא מסוגלים לחיות אחד בלי השני....הקטע הוא שהם עדיין לא מוכנים להוציא תראש מהתחת וזה כבר מתחיל לעצבן...גרר תסריטאים...גרר DPB.... שיקשיבו קצת לכותבי FFים וילמדו מהם....חח ובקשר לשאר- צודק פרק טוב לא צריך להיות דווקא הארם/מאק. נכון פרק שיש בו רגעים כאלה מיד מקבל אצלי לפחות כמה נקודות בונוס אבל אתמול גם אם הם לא החליפו מילה זה היה פרק ענק...

למעלה