הפרק של היום - אנאסאזי

scoutlavie

New member
הפרק של היום - אנאסאזי

טוב יש לי כמה דברים להגיד, אז אני פשוט אגיד אותם בחוסר סדר.... 1. שמתם לב שכריס קרטר - כותב הסידר הופיע שם - הוא זה שחקר את סקאלי לגבי העבודה שלה עם מולדר - זה איזה מישהו בן בערך 40 עם שיער לבן , למי שלא מכיר...נראה כאילו עכשיו חזר מגלישה... 2. מיתולוגיה בהחלט מבטיחה, בכלל סופי עונות שלהם נורא טובים, אבל לי אישית צרם לשמוע את המילה סחורה בגלל קונטציה שלילית שלה, שדיויד דוקא מודע לה 3. מי שלא שם לב, דיויד כתב את הפרק ביחד עם כריס קרטר, הבנאדם מוכשר. 4. אהבתי איך שסקאלי מטפלת מולדר...נורא יפה מצידה. 5. כשהיא אמרה לו שהיא מצטערת על אבא שלו , לא יכלךתי שלא לחשוב על המשפט שהיא אמרה בסוף עונה 8 - שהיא קראה לילד שלהם ויליאם ע"ש אבא שלו...נורא יפה מצידה. 6. ולנקודה הקצת רדודה - זה רק אני או שמולדר היה חצי ערום חצי מהפרק?דוקא נחמד לראות..קטע מצחיק בכל הפרק הכבד הזה . אז אנשים , תמשיכו לראות, עוד מעט יתגלה הקטע עם השבב של סקאלי, שיגרום רק צרות ויוליך לפרק הכי אהוב עלי "זכור כי תמות" ולילה טוב:)

orityemini

New member
זה באמת פרק טוב!

לא להאמין אבל שכחתי שכריס קרטר עשה הופעת אורח בפרק הזה ולכן כשצפיתי היום בפרק זה בא לי כזה בהפתעה ולכן התגובה שלי היתה בסגנון: "היי הנה כריס קרטר!! מה הוא עושה כאן???..." ואחרי כמה שניות ירד לי האסימון.....:) סקאלי באמת טיפלה יפה במאלדר, אני זוכרת שכשראיתי את הפרק הזה לראשונה כעסתי על מאלדר שהוא מתפרץ ככה על סקאלי המסכנה שרק רצתה לעזור לו... בכל אופן, בפרק הזה גם רואים יפה את כישורי הצלפות של סקאלי אשר במהלך השנים ידועה כתור אחת שיכולה לצלוף למטרה בעיניים עצומות (דבר שקרה בפרק גנאב מעונה שביעית) ואילו מאלדר תגלו בפרקים יותר מאוחרים שקליעה למטרה זה לא הצד החזק שלו. והשבב של סקאלי....אממ...מהפרקים האלה מאלדר וסקאלי נכנסים לתסבוכת רצינית.

X files Girl

New member
גמני ראיתי!

ראיתי אז זה... פרק טוב! ת'אמת, זאת פעם ראשונה שאני רואה ת'סידרה- ואני חולה עליה! אין- מהפרק הראשון באיי.אקס.אן, אני רואה! ומאלדר וסקאלי פשוט נועדו ליהיות ביחד.. כל פרק יש לי סצינת אהבה (ולא מה שאתם חושבים שזה... או שכן) או שסקאלי בוכה על מאלדר, והוא מעודד אותה בדרך שלו... או שסקאלי מטפלת במאלדר, ומאלדר מנשק אותה.. כאלה דברים... יווואווו! אני חולה עליו!

1Shir

New member
למה שתיכן מתכוונות לגבי

תסבוכת רצינית שתתחיל עכשיו עם השבב של סקאלי? מה זה המתח הזה? תסבירו! :)

scoutlavie

New member
אני אסביר..

התסבוכת זה שבפרק הזה או הבא סקאלי מוציאה את השבב, וזה מוביל לכך שנגרם לה הסרטן- השבב כאילו בלם את זה , וכשהיא הותיאה את זה זה התפרץ. רשמית אבל זה התפרץ בעונה 4 , בפרק ממנטו מורי - זכור כי תמות, ששה הפרק הכי אהוב עללי בסדרב - זה פרק 15 בעונה 4, עם הרבה דיבורים של סקאלי במעין יומן, שלקח לי שניםללמוד בעפ"..אבל הם ממש יפים.

X files Girl

New member
שאלה, scoutlavie ...

מה בידיוק אומר הציטוט הבא מהחתימה שלך?... What I lack in memory, I more than make up for with exceptional powers of deductive reasoning."-jed bartlet, the west wing [4.2 יוחזר אהרון סורקין! "Scully?" "Yes?" "Marry me." "I was hoping for something a little more helpful." - Mulder and Scully, "Chinga"

scoutlavie

New member
אני שמחה שאהבת...

יש שם 2 ציטוטים- אח דמהבית הבלן ושני מתיחקים. הראשון הוא של הנשיא . הוא אמר שמה שחסר לו בזיכרון , הוא יותר ממפמה ע,כ בכוחות בלתי רגילים של הסקה דידקטיבית= צורה של חשיבה לוגית...אני פשוט מאוד אוהבת את היציאות החכמות שלו. הציטוט השני זה מתיקים שיש קטע שמולדר אמר חצי בצחוק חצי ברצינות לסקאלי שתתחתן איתו כי היא סיפרה לו מלא על מכשפות וכו והוא היה מהופנט ממנה....

X files Girl

New member
אבל שניה- הם היתחתנו בסוף?

באמת? מה השם של הפרק? אני אוריד... ואני מנסה להוריד את הפרק "דה ג'רזי דוויל" (אין לי כוח לכתוב באנגליץ)

1Shir

New member
צילה גם לי יש שאלה אלייך - תספרי

למה זה הפרק האהוב עלייך? מעניין לדעת. ולגבי הציטוט מצ'ינגה, נראה לי שקשה להגדיר את זה חצי ברצינות... אולי אם הם היו ביחד אז היה אפשר... אולי רק משהו כמו עשירית ברצינות...

scoutlavie

New member
זה פרק מעולה כי

יש בו גם הרבה מיתולוגיה- כל הקטע על הסרטן של סקאלי, ואיך מולדר מנסה להבין מי נתן לה אותו, ואז הוא גם גילה שהיא לא יכולה להביא ילדים, ואיזה ניסוים עשו עליה. קוראים לו memento mori -זכור כי תמות. אבל זה גם טוב כי זה שיפי- כל הקטע שסקאלי מספרת לו שהיא חולה, והוא משמ מסרב להאמין, הוא בא לבקר אותה הרבה , היא כותבת יומן פשוט יפהפה עם שורות למשל שהיא אומרת שמולדר הוא היחיד שהיא בוטחת בו וכו. יש גם את הסצנה בסוף שהיא מאוד יפה ובמקור היה בה נשיקה...אבל הוציאו אותה. בכל מקרה , זה ממש פרק מומלץ, אם לא ראית. מראים חלקים ממנו אפילו בעונה 8, כי הוא עדין חושב לעלילה. ולמי ששאלה קודם- מולדר וסקאלי לא התחתנו, לפחות לא עד סיום הסדרה..אולי אח"כ...בפרק הזה הוא שאל אותה חצי בצחוק חצי ברציונת. קוראים לו chinga , וזה מעונה 5.

1Shir

New member
תודה על ההסבר

באמת נשמע מעניין. ובסוף ראינו שהיא דווקא כן יכולה להביא ילדים.

scoutlavie

New member
כן, אבל לא מובן איך

היא יכולה להביא ילדים. הם פשוט קראו לויליאם miracle child ולא הסבירו מה גרם לשינוי, יש תיאוריות שמסתובבות, אבל כלום לא הוכח.

טרילוגיית אנאסזי

טרילוגיית הפרקים "אנאסזי", "דה בלסינג ווי" ו"מהדק נייר" היא בין הפרקים הכי חשובים בסדרה והכי יפים בסדרה לפי דעתי.

בקשה מחברי הפורום.

רובכם כבר ראיתם את הסדרה ויודעים מה הולך לקרות. לי, לעומת זאת, אין מושג מה יהיה בפרק הבא- ולכן זה ממש מקלקל לי את החוויה כשאני קוראת כאן דברים כמו "עוד מעט יתגלה הקטע עם השבב של סקאלי"...לכן אני מבקשת שתשתמשו באייקון
כשאתם מדסקסים על מה שהולך לקרות מאוחר יותר בסדרה. תודה רבה.:) אגב, ממש ממש מעצבן שלא יהיה שידור חוזר לפרק הזה, כי ראיתי רק את ההתחלה ושכחתי להקליט.
בלאדי הל.

למעלה