הפרק של היום - אנשים לבושים שחור

tomas2

New member
הפרק של היום - אנשים לבושים שחור

היום בפרק הוצגו אנשים לבושים בשחור. למי שרוצה לדעת יותר על האגדה הזו ועל המקורות שלה יכול לראות כאן תודה

LoLo16

New member
פרק ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

הפרק הזה מלבד שהוא היה מצחיק ושונה, גם עשוי מאוד יפה (במיוחד הקטעים עם ההיפנוזה של כריסטי). הוא הזכיר לי קצת את BAD BLOOD הגאוני..

yoooni

New member
ואני רק חושב על הבחור המסכן

שלא הצליח להחזיר את הבחורה אליו
חוץ מזה, החלילים שניגנו את מנגינת הפתיחה בסוף היו מצמררים משהו
ולעיקר, פרק גאוני, אהבתי את הצורה שהוא סופר בה, היה משעשע.

1Shir

New member
האמת שזו גם היתה שורת הסיכום

של הפרק: החייזרים כאן, לא כאן, אנחנו לא לבד, כן לבד, בסופו של דבר אנחנו לבד. ולכן גם לי הכי קל להזדהות עם הבחור, שיצא מהסיפור בסך הכול מעוניין בקשר... ואיך אהבתי שהוא קרא למולדר "פצצת טירוף מתקתקת" או משהו כזה... ולגבי "דיאנה לאסקי" :) - זה לא נכון שהיא עובדת מתשע עד חמש! היא כל החיים שלה בעבודה ובנסיעות! הלו, קרדיט! אבל זה נכון שהיא אצילית ובעלת לב טוב...

1Shir

New member
ראיתי שוב את הפרק.

מולדר הוא "פצצת זמן מתקתקת של אי שפיות" ולסקאלי (לאסקי!) הוא קרא בעלת רוח אצילית ולב טהור...

1Shir

New member
זה היה פרק מוזר!

הראו לנו המון נקודות מבט שונות, אבל מה המסקנה (כמו תמיד)? בכל אשם הממשל! מה זה היה ה"תשתיל לה את סיפור החטיפה הרגיל" הזה? אז כל העדויות הן בעצם המצאה?

ביזנטית

New member
בפרק עם האנשים השחורים-../images/Emo150.gif

זה היה פרק ממש ממש אדיר!!!!ממש.... אהבתי את כל המערבולת הזאת והבלגן שאולי האמת היא לא באמת האמת וגם מה שמסתתר מאחוריה הוא לא בדיוק אמת...זה היה מבלבל ווממממששש מדליק!!! בכל אופן בתור אחת שצדה אחרי כל מיני ספרים...איפה אני יוכל להשיג את הספרים שצויינו בכתבה- "צלחות מעופפות ושלושה אנשים בשחור" "כישוף ללא דמעות" ועל נבואות האש נראה לי שמעתי עליו ואם שמעתי עליו אז בטח הוא מוכר מה שאומר שיהיה לי קל להשיג אותו (מקווה ממש ממש ממש!!!)

tomas2

New member
נבואות איש העש

אין להשיג אותו היום בארץ - ניתן להזמין רק באמזון. הספר עצמויכול לשעמם - הוא לא כמו הסרט אלא מלא בעדויות על עדויות.

ביזנטית

New member
דווקא../images/Emo22.gif

ראיתי את הסרט...אבל עדויות עדויות נשמע לי הרבה יותר מעניין למען האמת..

tomas2

New member
הסרט שונה מהספר

הסרט המציא עלילה על המחקר של ג'ון קיל בעניין

1Shir

New member
הפרק של היום-על סקינר

לא בדיוק הבנתי... מה אשתו סיפרה לו ואיך היא ידעה? מי זאת האשה הזקנה- אשתו?

tomas2

New member
הרוח הזקנה היא טובה

היא עזרה לו בתקופת מלחמת ויאטנם. הרוח נכנסה באשתו וככה היא ידעה לספר לו על המלון.

ביזנטית

New member
בפרק עם סקינר...../images/Emo171.gif

ניסו להפיל עליו תיק...והאשה הזקנה בעצם עזרה לו בסוף... ולא הבנתי אם אשתו מתה או לא????

Ultra Spidey

New member
עוד על גברים בשחור

בקובץ הבא (כאן גם מתוארת הפגישה עם ד"ר הופקינס)

למעלה