הפרק של היום בסטאר ורלד

Farnsworth

New member
הפרק של היום בסטאר ורלד

בכל מקרה זה היה הפרק הראשון שראיתיט אי פעם של סטאר טראק שתי שאלות איך קראו לו ובאיזה עונה הם נמצאים כרגע ומה זה בדיוק הדבר הירוק הזה שפיקארד הפעיל ועבר דרך הספינה כל הפרק ולמה הוא פחד ממנו כל כך

ושמתם לב מי ממיודענו היה שם?

קודם כל, מה זאת אומרת הפרק הראשון שראית? איזו זכות קיום יש למישהו שלא ראה לפחות סידרה שלמה אחת של סטרטרק? אה? סתתתם... זה פרק 18 שנקרא starship mine מתוך העונה השישית. בכל עונה 26 פרקים ויש עוד עונה אחת (שביעית). הדבר הירוק הזה היה baryon sweep - קרינה שאמורה לנקות את האנטרפרייז מכל מני חולרות שהצטברו במהלך הפעילות השוטפת. והדבר הזה מכסח כל דבר חי. ואת מי ממיודעינו ראינו בפרק? מי יודע?

itstzar

New member
טובוק ../images/Emo106.gif

או דבור באותו פרק, או פשוט טים רוס :)

itstzar

New member
וזה גם אחד הפרקים

שבהם ראינו את ז´אן לוק פיקארד במלוא הדרו וראינו למה הוא הוא "הקפטן "

חוסר נוחות לגבי פיקראד

אכן פיקארד שיחק אותה בפרק הזה, אבל הסיום גרם לי הרגשה לא נוחה. אנחנו רגילים לראות איך פיקראד תמיד פועל כדי להציל את החללית/האנושות/גזע מיסכן וכד´. בסוף הפרק הזה זו הפעם הראשונה (שאני זוכר) שבעצם הוא פועל בלחץ כדי להציל את *עצמו*. שיהיה ברור - אני לא חושב שיש משהו בזוי בלהציל את עצמך. ממש לא. אבל משום מה נוצרה אצלי אינסטנקטיבית תחושה לא נוחה (ולא צודקת) כאשר "גיבור האנושות" היה עסוק בלהציל את עצמו. עוד מישהו הרגיש ככה?

Farnsworth

New member
לא כל כך קשור

תודה על התשובות אני יודע שזה לא הכי חוקי אבל מישהו יכול לשלוח לי מקומות טובים להוריד פרקים באיכות טובה ובבקשה אל תגידו קאזה או מירק

למעלה