הפרק של היום היה משעמם

הפרק של היום היה משעמם

זה היה בסך הכל משיכה של הפרק הקודם לא קרה משהו מיוחד והכל היה צפוי חבל...

kawa

New member
פרק גרוע ../images/Emo4.gif

אולביה- אני לא אוהדת שלה: מצרה את צעדי דרוסילה יחד עם ניל. סצנת בית החולים- מזכירה את ימים עברו בצח"מ שכל הסיטואציות היו מזוייפות. אחרי השבוע הקודם, עם המשחק המעולה של ויק, גארי ( שחקן מעולה! צריך להיות מוכשר פחד בכדי לשחק מטורף ) , ג'ק ג'יל , ויקטור ואשלי, אחרי שחשבתי שצעירים חסרי מנוח עשתה הסבה לתוכנית פחות קלישאית ועם משחק יותר טוב באה סצנת הביתחולים הנדושה, שכל כך חוזרת בצח"מ ( תגידו, יש להם פלסטיק אחד לאף לכל השחקנים או שכל שחקן מחזיק לו במלתחה פלסטיק משלו???
) הזיוף בניחנוחים של דרו כלפי אוליביה..

The Abbott Girl

New member
הפרק של היום ../images/Emo72.gif

אכן יבש לעומת הפרקים האחרונים שחווינו, מצד שני היה ג'ק אז מי אני שאתלונן?! לגבי שאר הדמויות - אוי אוליביה תמותי כבר!!! אפילו בתור רק אחת ששוכבת במיטת בי"ח היא כ"כ גרועהההההההההההההההה, ודרו אגב היתה מעולה. איזה חמודה. עכשיו תגידו לי מה הקטע עם כובעים בצח"מ?! לא מספיק שכבר כמה ימים מלקולם לא מוריד את הכובע שלו עכשיו גם ראול הצטרף אליו?! יש משהו שאנחנו לא יודעים? ואחח כואב לי הלב בשביל אשלי, כזו חמודה כ"כ רצתה להאמין באהבה, ומה היא קיבלה? את ויקטטור, בעעע

Dawn12

New member
לא הייתי אומר פרק גרוע

אבל הוא אכן לא הצליח לשחזר את הרגעים הגדולים של אתמול. בעניין המחלה של אוליביה - העלילה הזאת נמשכת (שוב) יותר מדי זמן, וטוניה (השחקנית) לא ממש מצליחה לגרום לי לרחם על דמותה של אוליביה. בהתחלה חשבתי שכל הרעיון מאחורי המחלה הזאת הוא אמצעי להחזיר את דרוסילה אבל מסתבר שלא כך. סתם חיפשו עלילה לאוליביה אבל מה לעשות - העלילה לא עובדת. ראיתם איך כולם נדהמו כשריס אמר שהבדיקות יקחו 5 ימים? אני נדהמתי עוד יותר. אתם יודעים מה זה 5 ימים בג'נואה סיטי? אנחנו נאלץ לסבול לפחות עוד חודש של פרקים עד שהבדיקות יחזרו!
הסצינות הטובות של הפרק היו כמובן סביב ז'בו. השיחה של ניקי ובראד נורא הצחיקה אותי. אם מישהו אמור להבין איך ניקי מרגישה בתור טירונית בעולם העסקים - זה בראד. נכון, ניקי אכן חדשה בעולם העסקים, יש לה עוד הרבה מאוד ללמוד, ואני ממש לא הייתי רוצה לראות אותה כסמכות המקבלת החלטות בחברה בתקופה הקרובה. כל מה שבראד אמר לה נכון, רק שיש משהו אבסורדי בכך שהדברים האלה נאמרים על ידי גנן לשעבר, שהתחיל את הדרך שלו בעולם העסקים עם הרבה פחות ידע ממה שיש לניקי. לא ככה?
אשלי פשוט הרוסה. נראה לי שויקטור הצליח הפעם להתעלות על עצמו, במובן השלילי כמובן. זאת לא הפעם הראשונה שהיחסים ביניהם משתבשים ובכל זאת נדמה שהפעם זה שונה. רציתי לראות חיבוק מנחם שלה ושל ג'ק... אבל אני אסלח לו הפעם. אני לא חושב שגם הוא לגמרי מעכל עוד את מה שקרה כאן. וג'יל מלכה!
ג'ק ואשלי שקועים בדיכאון עמוק אבל היא כמובן ישר נוחתת לקרקע וחושבת על הצעד הבא - לספר לג'ון במקרה שלנו, שכמו תמיד לא יודע כלום. ממשבר אחד היא מדלגת בקלילות למשבר שני (בילי) וגוערת בו על המזמוזים עם בריטני. אני חושב שאפילו קת'רין היתה מתגאה

ים כחול

New member
שחר.....חייבת לומר...........

מתהההההההההההה על הסיכומים שלך
במיוחד קלעת למחשבותיי עם הגנן ג"יגולו בראד .... שנהנה תמיד להזכיר לניקי כמה היא עולל רך בעסקים ... אפילו שהיא נראית פאתטית , קצת נמאס לשמוע אותו חוזר על עצמו !! (אותי מעניין מתי בראד הספיק לרכוש כלכך הרבה מליונים ....) ... אגב מה שהיה הערב זה השקט שלפני הסערה ... לדעתי ההוריקן יגיע כאשר וי לקיטור יגלה שניקי ובארוד מאחורי המליונים ועוד יחדיו ...
וישאג כאריה פצוע כשידע שערימת העצם מאחורי הניתוק בינו לבין אשלי ... ואם לא יהיה אש ותמרות עשן אז אומר לכם שהמפיקים של הסדרה רדומים בטירוף .... ..... מיילקלום ממשיך עם הכובע

Dawn12

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני חושב שאת צודקת בקשר לשקט שלפני הסערה, למרות שויקטור היה צריך להתרגז הרבה יותר כבר היום. למה לא נותנים לנו ליהנות עוד קצת מזה?

ים כחול

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo23.gifהשערה שלי......

ויקטור שרוי בשלב סימני השאלה .... שלב מסוכן ... משמע שהוא מתבשל בתוך עצמו .... וכמו שאנו מכירים אותו , כשהוא מתבשל כך זה לא בריא לאף אחד ... ... כי ברגע שהוא מקבל את התשובות (מבושל ורותח) אז תגיע ההתפרצות ... (אייקון מלא חיל ורעדה) למה הדבר דומה ? לשעווה בכלי סגור על אש מלחשת ... ברגע שתפתחו את הכלי הכל יפרוץ החוצה רותח ומסוכן מתמיד . לא יודעת מה אתכם ... אבל אני מתרחקת ... מה שבטוח ...

python 4

New member
תגידו, אתם בסדר?../images/Emo12.gif

מדברים איתי על אוליביה והאנמיה שלה? על ג'יל וז'בו והכספים? זהההה הסיפור הכי גדול עכשיו בצח"מ? אנשים, מה פתאום! העלילה הכי חשובה בתולדות צח"מ התחילה היום, רבותי וגבירותי, אני שמח לבשר כי.. הקיץ הגיע לג'נואה סיטי
אה, הקיץ.. החוםםםםם.. הכיףףףף.. ההשתזפויות בחצי ערום ליד הבריכה!!! כן! אחרי עונה שלמה של בגדים על בגדים ומעילים ופרוות מתות, שוב שוזפות ענינו את גופם הענוג והמשובץ להפליא של בילי וראול! כעת, ניתן לסכם מה עשו השניים במהלך החורף: ראשית לגבי ראול, אין ספק שהבחור בילה שעות רבות בחדר כושר במהלך החורף, כי תסלחו לי, אבל הריבועים האלה לא היו שם לפני שנה. לעומת זאת, בילי בוי שלנו אכל קצת יותר מדי במֵק(דונלדס) - הבחור מתחיל לפתח איזו כרסונת קטנה שם, או שזה רק היה נדמה לי? אבל למה להיות קטנוניים? העיקר שהקיץ הגיע, הימים חמים, והחולצות נשארות מיותמות על הכסא. אה, ועוד משהו.. לאחרונה אני עוקב בדאגה אחרי מגמת התשוקותיזציה של צח"מ. כלומר, יותר ויותר מאפייני תשוקות פוקדים לאחרונה את הסדרה הרצינית שלנו. זה התחיל מ- "עכשיו הכל ברור לי" תמים (נדמה לי של הטריש לפני כמה חודשים) והיום נשבר שיא חדש - חלום בהקיץ שמתחיל לכאורה באירוע אמיתי, אני מתכוון לקטע שבו מק חולמת שבילי החנון ממרה את פי הוריו כדי לבוא ולהציל אותה מהשעמום כמו האביר שבא להציל את ברונהילדה מהמגדל. נו באמת, זה קורה לתרזה כל שני וחמישי. ושלישי. וראשון. ורביעי. שוב ג'יל גדולה מהחיים, ניקי גדולה מהחיים, אשלי גדולה מהחיים, אוליביה תעזבי כבר את החיים, תודה. אבל מה זה חשוב - הקיץ הגיע! הידד!

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תגיד, הקטע שבו ויקטור חזר ב-ד-י-ו-ק על אותו טקסט שהוא אמר במשרד מאוחר יותר כשהוא ישב על הספה בפנטהאוז (תזכורת: "למה אשלי כל כך קרה? אולי זה קשור לז'בו?") - זה לא רגע תשוקתי משהו?
התגעגעתי לסיכומים שלך!

python 4

New member
יש משהו בדבריך, וזה לא מקרי כלל....

למעשה, זה מעורר חשד, אם אנחנו מסתכלים על שני עובדות: עובדה 1: תשוקות עלתה לאוויר לקראת סוף שנת 2000 עובדה 2: התשוקותיזציה של צח"מ החלה לקראת סוף שנת 2000 מקריות? מסופקני. אין זאת כי החשש של מפיקי צח"מ מפני פצצת הרייטינג החדשה המאיימת לנשוף בעורפם (וזה שלתשוקות יש 0.0005% מהרייטינג של צח"מ זה לא רלוונטי) גרמה למפיקים, ברוב יאושם, לפנות לדרך הבזויה ביותר האפשרית: העתקה. אין לי ספק כי אנו צפויים ליותר ויותר רגעי תשוקות בצח"מ בחודשים הקרובים. אך אל דאגה! אני כאן! אני פותח בזאת בעבודת מחקר רחבת-היקף שתעסוק בתשוקותיזציה של צח"מ לדורותיה. תיעוד אירועי התשוקות יתחיל מפרק זה. כל אירוע יקבל ניקוד, מ- 1 עד 10, לפי מידת התשוקתיזציה שבו. כך למשל, "עכשיו הכל ברור לי" שווה 8 נקודות, לעומת "זה לא אני, זה הגורל" ששווה 4 נקודות בלבד. אם כן, מה היה לנו היום? 1. רפטיטציה של משפט מיותר פעמיים (2 נקודות); 2. חלום בהקיץ-לכאורה, סטייל תרזה (4 נקודות). אם כן, 6 נקודות בפרק אחד. לא רע בכלל. נמשיך ונעקוב!

יוליקה

Member
מנהל
למעריצי ג'יל

אני חייבת להעלות זאת כיון שאף אחד מכם לא שאל מה היה בדיוק הדו שיח האינפטילי של ג'יל עם בילי?? כאילו מה?? תפסת אותו על חם מתנשק ומתמזמז מה יש לו להסתיר??? "אני רוצה שתגיד לי את כל האמת עכשיו ושלא תעיז להסתיר ממני כלום" כאילו מה יש להסתיר? מה את רוצה מחייו?? מה קרה?? אין לה תוכן בתפקיד?? אז מכניסים לה ביצ'יות בכח??? אבל הכי נהנייתי מהחלום בהקיץ של מק - איך בילי מתגנב דרך החצר שלה.....

The Abbott Girl

New member
האמממ האממממ ../images/Emo72.gif

בילי היה לבד בבית וככה הוא היה אמור להשאר! הוא לא אמור להשאר לבד עם בריטני, הוא יכול להיות איתה רק שמק וראול בסביבה. אז ג'יל בהחלט צדקה כשהיא התעצבנה עליו שהוא שם לבד עם בריטני, אין לה מושג כמה זמן הם כבר ככה לבד ביחד. מבחינתה הם יכלו להיות מספיק זמן לבד כדי לעשות מעשים שהיא לא רוצה שהם יעשו. אז התגובה שלו בהחלט מובנת (לפחות בעיני)

למעלה