../images/Emo171.gifפרק מדהההההיייייייםםםםםם!!!
דיג´יקאט הקדמת אותי אבל לא נורא...וואו איך התלהבתי מהפרק היום, גם אחרבע גדילות, גם מסתורין, גם אקשן ,גם עודף רגשות,גם שיתוף פעולה בין כול הדיג´יגורלים וגם הקשר בין הדיג´ימון לדיג´יגורל(או מאמן בעונה הזאת...)פרק פשוט מטריף!!!האמת שהוא הזכיר לי קצת את "הנבואה" מהעונה הראשונה(כשירו במאט וטאי בשביל להגדיל את אגומון וגבומון למגה בפעם הראשונה), היו לי דמעות בעיניים בכול אחת ממיליון הפעמים שראיתי את הפרק הזה(שידורים חוזרים+ הקלטות) וגם כאן הייתה לי את אותה התחושה, אני כבר מחכה לשידור החוזר היום בצהריים(טוב אני תמיד רואה גם בבוקר וגם בצהריים וגם בימי שבת וגם בהקלטות...) פשוט עננננקקקקקקקקקק!ואני לא נרגעת בקלות מהפרק(גם מדבוט היה מעולה היום אז בכלל הרווחתי...)אאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איזה פרק!!! נ.ב אני מצטערת להרוס קצת את ההתרגשות אחרי שמאיה בר שלום הגיעה לכאן(אני כיוונתי אותה קלות...) ואני ממש שמחה שהיא הגיעה ואני מתרגשת גם אםאני מנסה להישמע אדישה(פשוט לי זאת לא הייתה הפתעה..)ולהמשיך את מה שהתחלנו כאן בפורום(זה כמובן לא סותר...)אבל חשוב לי להזכיר את יום חמישי- תשעה באב(כן,אני מזכירה כול יום...)קטעים עצובים מהסדרה,תמונות שמעציבות אתכם, פיקים סיפורים וכו´...זוכרים?קבענו לחמישי,מה?...