ג'רי אוקונול הוכיח שהוא במאי נוראי! עבודת בימוי עלובה לפרק עלוב, אינפנטילי ומיותר. מחר הפרק האחרון של העונה החלשה הזאת, תודה לאל. אי אפשר להשוות לשתי העונות הראשונות, אבל העונה הרביעית מעלה קצת את הרמה.
הפרק הוקרן כחודשיים לאחר תחילת השידורים של באפי. אם כי זה לא באמת מחייב, תמיד היו סיפורי ערפדים שכולם מחוות אחד לשני. ברור שלקחו השראה מסיפורי דראקולה למשל בשמות - השם של צייד הערפדים היה דומה מאוד לואן הלסינג. כמובן שהסדרה בלייד עוד לא הייתה קיימת כשנוצר הפרק הזה אבל היה הקומיקס בלייד. עוד משהו נחמד לגבי הפרק: משחקים בו ליאו והייד ממופע שנות ה70. ליאו הוא הואן הלסינג המודרני שמשחק היפי מזדקן ממש כמו במופע שנות ה70 והייד הוא הבחור שמשרת את הערפדים.
לקראת סוף הפרק שהגולשים מגיעים למוזיאון אז רמברנט מוציא את הצלב ומראה אותו לערפד , אז הערפד מעיף את רמברנט דרך מתח חשמלי שעובר מהגיטרה לצלב ורמברנט נוחת בין השולחנות לכיסאות , אז שקויין ומגי באים לעזור לרמברנט , אז רמברנט מסתכל על הצלב ואומר : "זה ממש עזר לי בחיים"