הפרק של היום (משום מה אני אף פעם
לא מצליחה לזכור את שמו) בכל מקרה ,אהבתי את הפרק! אהבתי את כל הציוניות ויחסי הכוחות בין האישה לבין הגבוהה ההוא, עם החנית/כידון (איך שלא קוראים לזה(= ) היה קטע שזינה אמרה להם כזה שיפסיקו להילחם כי יש להם יום ארוך כזה, ושוב פעם היא עשתה טון דיבור כמו של מג! חחה זה קורע אותי! =) אבהתי גם שהגבוה קרא לגבריאל נסיכה, ואז הוא אמר כזה שנסיכה לא אמורה לדעת להילחם ככה אז היא אמרה לו :"נסיכה אמזונית" אוו
ואריזה חמוד ארס היה...=) בקטע שכזה הבלונדיני המעצבן אמר לו שכשזה נוגע לזינה אז הוא והחפיסה שלו למטה(חחה) משהו כזה... אז שהם לא מתקפדים כשזינה בסביבה, או משהו בסגנון, לא זוכרת בדיוק.. בכל מקרה, הוא ממש צדק! =) גם היה יפה הקטע שגבי שאלה אותה אם היא מה שהיא או מה שזינה הפכה אותה להיות... מדצ אחד זה היה קטע נורא יפה לדעתי, ומצד שני ממש הרגיז אותי, שכאילו יש אפשרות שגבריאל היא מה שזינה הפכה אותה ואז זה הזכיר לי כאילו גבריאל היא רובוט (מה שהיא לא..) וזה קצת עצבן אותי שהיא חושבת שזינה הפכה אותה למה שהיא... וזה לא נכון, זינה עזרה לה לעצב את דמותה! (אממ למה אני לוקחת ביטויים משיעור ספרות?!!?!?) בכל מקרה, אהבתי והתעצבנתי על הקטע הזה בו זמנית
אהה... זהו... כתבו תגובות על הפרק גם=) מה חשבתם!?
לא מצליחה לזכור את שמו) בכל מקרה ,אהבתי את הפרק! אהבתי את כל הציוניות ויחסי הכוחות בין האישה לבין הגבוהה ההוא, עם החנית/כידון (איך שלא קוראים לזה(= ) היה קטע שזינה אמרה להם כזה שיפסיקו להילחם כי יש להם יום ארוך כזה, ושוב פעם היא עשתה טון דיבור כמו של מג! חחה זה קורע אותי! =) אבהתי גם שהגבוה קרא לגבריאל נסיכה, ואז הוא אמר כזה שנסיכה לא אמורה לדעת להילחם ככה אז היא אמרה לו :"נסיכה אמזונית" אוו