הפרק של היום (משום מה אני אף פעם

shanyz

New member
הפרק של היום (משום מה אני אף פעם

לא מצליחה לזכור את שמו) בכל מקרה ,אהבתי את הפרק! אהבתי את כל הציוניות ויחסי הכוחות בין האישה לבין הגבוהה ההוא, עם החנית/כידון (איך שלא קוראים לזה(= ) היה קטע שזינה אמרה להם כזה שיפסיקו להילחם כי יש להם יום ארוך כזה, ושוב פעם היא עשתה טון דיבור כמו של מג! חחה זה קורע אותי! =) אבהתי גם שהגבוה קרא לגבריאל נסיכה, ואז הוא אמר כזה שנסיכה לא אמורה לדעת להילחם ככה אז היא אמרה לו :"נסיכה אמזונית" אוו:) ואריזה חמוד ארס היה...=) בקטע שכזה הבלונדיני המעצבן אמר לו שכשזה נוגע לזינה אז הוא והחפיסה שלו למטה(חחה) משהו כזה... אז שהם לא מתקפדים כשזינה בסביבה, או משהו בסגנון, לא זוכרת בדיוק.. בכל מקרה, הוא ממש צדק! =) גם היה יפה הקטע שגבי שאלה אותה אם היא מה שהיא או מה שזינה הפכה אותה להיות... מדצ אחד זה היה קטע נורא יפה לדעתי, ומצד שני ממש הרגיז אותי, שכאילו יש אפשרות שגבריאל היא מה שזינה הפכה אותה ואז זה הזכיר לי כאילו גבריאל היא רובוט (מה שהיא לא..) וזה קצת עצבן אותי שהיא חושבת שזינה הפכה אותה למה שהיא... וזה לא נכון, זינה עזרה לה לעצב את דמותה! (אממ למה אני לוקחת ביטויים משיעור ספרות?!!?!?) בכל מקרה, אהבתי והתעצבנתי על הקטע הזה בו זמנית:) אהה... זהו... כתבו תגובות על הפרק גם=) מה חשבתם!?

gabrielle

New member
אני מתה על הפרק הזה...

בייחוד על הקטנה שהבלונדינית הסתומה הזאת מדברת על פרדיקס המתוק וגבי תופסת אותה ומצמידה אותה לסוגרים ואז זינה באה ושמה עליה את היד כזה... זה ממש יפה.. לא לא לא שני... תחשבי על זה ככה.. כל בן אדם שיש לך בחיים, משנה אותך, הסביבה היא בעצם מה שבונה ומשפיע על הבן אדם להיות מה שהוא עד שהוא מתגבש להיות, עצמו. גבריאל התחילה בתור ילדה קטנה ונהייתה אישה, לוחמת בעלת אופי חזק וברור. והשאלה שהיא שאלה זאת שאלה מאוד לגיטימית כי זינה היא זאת שהיא איתה כל היום, כל הזמן בלי הפסקה... אהבתי את התשובה של זינה לשאלה של גבריאל... רואים שהשאלה הזאת מורכבת, כי גבי שואלת את זינה את השאלה בתחילת הפרק וזינה עונה לה בסוף הפרק... שאלה חכמה של גבריאל ותשובה עוד יותר חכמה של זינה.

shanyz

New member
=) נכון...

גם אני אהבתי את הקטע שהיא הצמידה אותה לסורגים..! מגיע לבלונדינית ההיא... מדברת ולא חשובת! ישר פוסלת גברים:) מה רע בהם!? חחה טוב יש לי אלף דברים להגיד מה רע... אבל כשרואים את ארס...אממ הכל נעלם! =) חיחיחי

למעלה