הפרק של היום! ^_^

Bakura

New member
הפרק של היום! ^_^

לא יודעת אם מותר בשעה כזאת, אבל כבר שמונה... אז נראה לי שמותר ^_^ איזה פרק שוס יהיה היום. סאשי-אינו-קאגואיכס.. ארג. והדראג קווין! יי ^_^!!!! אז קדימה, איך היה הפרק?... שהוא יהיה,כמובן. שכולנו נהנה מהצפת הבישים על המסך ובנגיעות שלהם אחד בשני! ^_^ צפייה מהנה~!

Bakura

New member
~הופ~

לה לה לה לה, אני רואה טלנובלה בע"מ עם בישים וזה לא מתחרז אההא~!

Bakura

New member
אה, זה נעלם למטה!

לא לא לא לא לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאהה לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאה למעלה! אינויאשה!

Bakura

New member
תישאר למעלה רק עוד 20 דקות.

בבקשה? אני אביא לך עשרה תווים אם תישאר בשקט.

ליסאן

New member
היום יש פרק ממש יפה ../images/Emo41.gif

אחד מהפרקים היותר אהובים עלי...

I N U Y A S H A

New member
עוד 4 דקות אינויאשה

יאללה רוצו.. יודעים שניסיתי פעם אחת לרוץ כמו אינויאשה?? זאת ריצה מאוד מהירה!!! סיגנון ריצה מצויין!!! אמי לא הבינה איך הגעתי כלכך מהר הביתה..

Bakura

New member
סאשי... הומו שלי ../images/Emo99.gif

הוא כל כך מקסים. אבל... קגומה הרסה לי. ארג. לא נורא. אינו היה מקסים. וגם רין וג'אקן היו מצחיקים. הכל היה אחלה ^^ חוץ מקגופלוץ.

PakoLina

New member
פרק יפה מאוד|למנון|

בעיקר הסוף, שאינו החזיק לה את היד שהיא שמה לו על הכתף.. ושהוא אמר לעצמו שפעם הבאה הוא עלול לחתוך אותה.. הוי, זה היה מדהים
אבל היה קצת מגעיל בכל הקטע שהוא היה שד מלא.. כאילו הקרב עם סאשי ואיך שהוא רצח את כל השודדים.. והיה ממש עצוב כהאישה הזאת אמרה לילד לא להתקרב, כי השד הזה רע..
בסך הכל הפרק הזה מאוד דיכא אותי. ועוד משהו שלא הבנתי: למה קגומה פשוט לא אמרה לו שב?

keshush

New member
כי לא משתמשים באותו טריק פעמיים

גורם ההפתעה נעלם בפעם הקודמת הוא לא היה מוכן לזה וגם הוא היה פחות שד מאשר היום.... זה כמו שלא מספרים אותה בדיחה יותר מפעם אחת היא כבר לא מצחיקה (אצלי זה אף פעם לא עובד אני תמיד צוחקת ממנה לא משנה כמה פעמים סיפרו לי אותה)

ליסאן

New member
איזהנ פרק...../images/Emo41.gif

סאנגו מדהימה: "אני רוצה להישאר עם אינויאשה גם אם הוא יהפוך לשד מלא..." זה פשוט היה כלכך מתוק. ובסוף כשאינו' דואג כי הוא לא זכר מה הוא עשה ולא שלט בעצמו הוא היה כלכך מקסים!!!!!!!!!!!!!!! רין מתוקה כרגיל חולה עליה היא צריכה יותר חשיפה!!! וסאשי שלי
כל מילה מיותרת

The Snow fox

New member
פרק ענק!!../images/Emo63.gif

למרבה ההפתעה, נהינתי בעירקר מהסוף. אני אוהב שמפצלים את הרבוצה למירוקו/סאנגו (אוי, הם כלכך חמודים ביחד
) ואינויאשה/קגומה (^^). בכלל הסצינה של הסוף הייתה מדהימה. הייתה לה אווירה נורא יפה... והגעתי למסקנה שאני לא אוהב את אינויאשה היוקאי, הוא יותר מדי מטורף ומזכיר לי את השדים המפגרים האלה שמופיעים סתם ואינויאשה רוצח וזהו. אבל כל הדילמה הזו עם הלהיות שד או לא להיות שד, ממש יפה. בזמן האחרונים הפרקים פשוט נהיים טובים יותר ויותר; כל היחסים בין הדמויות הרבה יותר מורכבים ממה שהם היו פעם. ומחר יש את הסצינה מהקליפ של פיוקאי מורי. ואיך לעזאזל הוא אמור להביס אויב כלכך חזק?... טוב, לונורא, אני סומך על אינויאשה!

special girl1

New member
../images/Emo99.gif

איזה פרק!!!! באמת אחד הטובים!!! ממ.. מה היה? [סנילית] השד הזה מוזר....
רין חמודה ^^ לא אוהבת את אינו בתור שד... מסכן... איזו חמודה סאנגו! כשהיא אמרה שהיא תישאר עם אינו בכל זאת!!! וקגומה... איך שהיא התיישבה מאחוריו ואז הוא החזיק את היד שלה
נו, אני בטוחה שהיו עוד דברים... אווווווף איזה מסכן היה אינו כשכולם פחדו ממנו.... רציתי לבכות...
ואז הילד הזה בכל זאת רצה לגשת אליו... איזה פרצוף אינו עשה... סשומארו דווקא נחמד... *לא לסקול* כמה שהוא מנסה להיראות אדיש, הוא בטח דואג לאינו. טוב, אם אזכר בעוד משהו אז אוסיף... סליחה על האורך ^^

Bakura

New member
מי יסקול? מה הקטע עם הסקילה?!

שום סקילה. זו מדינה חופשית וכל אדם יאמר מה שהוא רוצה.

למעלה