הפרק של היום

livnatkris

New member
הפרק של היום ../images/Emo29.gif

גקסון (אקא גוינצי) ממש מעורר רחמים אבל הוא מצחיק אותי משהו סוף! למי ששמע הוא הזכיר את דני ויושי (אקא קנטה ומרינה)! ררר שילכו לעזאזל האמריקאים והתרגום! אגב לפי מה שהבנתי בפרק הזה אמורים להופיע קנטה ומרינה בקהל אז מי ששם לב שיגיד לי מתי הם מופיעים

Warcraft3

New member
הוא דיבר למצלמה כשהזכיר אותם...

אז הם לא יהיו כניראה בקהל...

Warcraft3

New member
מה הבעיה שלך....

כתבתי לנושא יצא בתגובה מה לעשות....

Houndour

New member
אוליי די? ../images/Emo79.gif

גם להציף את הפורום בהודעות "למה אתה לא משרשר למקום הנכון" זה לא טוב.. לא צריך לתלות אנשים שטעו בשרשור........
תרגע קצת עם זה..

5 0 6

New member
../images/Emo6.gif

מספיק לריב כמו שני ילדים קטנים.

5 0 6

New member
פרק יפה, למרות שפספסתי את הסוף.

בשיר, כשמראים את כל הפוקימונים שאצל אוק רצים, אז אין שם את מאק! תמיד דופקים את השחורים! גוניצ'י מלך! "היי, אמא! אני בטלוויזיה!" חבל רק שהוא כל-כך טיפש, כי בגלל זה הוא נפל ולא הספיק לתקוף ראשון באחד הקרבות. ובקשר לתרגום: ג'קסון זה עוד יחסית בסדר, אבל דני ויושי?! דני ויושי?! נו, באמת...אמריקקים... ומה זה כל המתקפות האלה שיש לפיקאצ'ו פתאום? מתקפת רעם? מתקפת חשמל? איפה "פיקאצ'ו! מכת ברק!!!" הישנה והטובה? ולמה גרי שוב צחק על אש? הם לא היו חברים בפרק הקודם, כשהם ישבו והסתכלו על הירח בלילה? ואיך אומרים, MEGANIUM או MAGENIUM? כי כותבים MEGANIUM אבל בפרק אמרו MAGENIUM. ומה היה בקרב של בלבזור VS מגניום? הספקתי לשמוע רק את ההתחלה, וגם זה בקושי.

amitasafzabida

New member
אממ.

מגניום א-פ-ס-!. אפס אחד גדול. גדול גדול. כזה אפס הוא 0. מזל שבייליף התפתח אחרת הוא היה מפסיד בשניות.. הקרב בסוף נגמר בתיקו.

amitasafzabida

New member
אממ.

מגניום א-פ-ס-!. אפס אחד גדול. גדול גדול. כזה אפס הוא 0. מזל שבייליף התפתח אחרת הוא היה מפסיד בשניות.. הקרב בסוף נגמר בתיקו.

5 0 6

New member
לא ראיתי כל-כך את הקרב.

אבל אתמול הראו את הסוף שלו. נראה שבלבזור ומגניום התעלפו בגלל עייפות ולאו דווקא בגלל שהם נפגעו. וחוץ מזה, אל תשכח שבלבזור יכל להתפתח וזה אומר שהוא ברמת כוח של אייויזור, והוא ככה מעונה ראשונה וזו החמישית. אם עכשיו בלבזור היה אייויזור הוא היה אמור כבר להתפתח לוינזור בעוד כמה פרקים, לדעתי. ככה שהוא חזק מאוד. בגלל זה הקרב הסתיים בתיקו.

amitasafzabida

New member
בלבאזור הוא בכוח של וינוזאור.

אפילו יותר. הוא היה יכול לנצח אם הוא לא היה מתעייף מהקרב נגד מגנטון. נראה לי גם, שהוא לא השתמש במלוא העוצמה אלא רק בחלק ממנה, כי זאת היתה מין תחרות מי הפוקמון עשב הכי חזק ובלבאזור רק ניסה לראות מהי העוצמה של מגניום... ד"א - אש צריך לשנות את שם המתקפה של פיקאצו. במקום "מכת ברק" הוא צריך להגיד "פיצוץ ברק!!".

למעלה