הפרק של היום

נעמהdj21

New member
הפרק של היום ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo66.gif

תגובות על הפרק של היום רק לכאן
***השירשור נפתח מוקדם כי אין לי אפשרות בלילה... ספויילר הפרק למטה
. . . . . . . . . . . פרק 28
ביאטריס ומרצ`לו נפגשים בסתר; פארינה מחזר אחרי פרנסיסקה; אגוסטינו מציע לטוני לפתוח עסק משלו; ציפורה מבקשת מאזקיאל לסייע לזוג הצעיר, אך הוא מסרב ומבצע בעצמו את העסקה עם אגוסטינו.

היה פרק נחמד

הסצינות של ביאטריס ומרצ'לו חמודות אבל גם קצת מעצבנות - כי הן חוזרות על עצמן. כל יום הם מתנשקים, מתמזמזים, ואז היא אומרת שהם עשו טעות, הוא אומר לה שזו לא טעות זו אהבה והם מתנשקים ומתמזמזים שוב, ואז היא אומרת שהם עשו טעות, וחוזר חלילה..... ככה לפחות זה היה בכל הסצינות שלהם מתחילת השבוע - הוא נישק אותה בדרך הביתה, למחרת היא אמרה לו שזו היתה טעות וחולשה מצידה, כמה מילים שלו על אהבה והם שוב מתמזמזים על כל האחו, סצינה אח"כ היא אומרת שאסור שזה יקרה שוב, כמה מילים יפות על אהבה - שוב מתמזמזים! תחליטי כבר וגמרנו! ביאטריס היתה מותק שהיא רק חייכה וסירבה לגלות לאחיה איפה היא היתה ולמה איחרה.
נינה - אני תוהה מתי היא תגלה שטוני קרוב משפחה שלה. רק חסר לנו שהיא תהיה מטומטמת מספיק כדי להאמין שזה שהוא דומה לאבא שלה וזה שהם מאותו עיר זה "רק צירוף מקרים" והם יתאהבו ואז ליבם ישבר שהם יגלו שהם קרובי משפחה. חוץ מזה - נינה שייכת לזוזה מנואל החמוד

ilana8

New member
../images/Emo58.gifלגיללת

קתרינה תאבד את הילד שלה..והיא תתהאב בפועל זר ותיתגרש ממאוריסיו

ilana8

New member
סליחה על הקיצור במילים

אני רושמת את זה כשאני על סף הירדמות

מתוקה777

New member
חחחחח

יו אני הפקעתי מצחוק כשאבא של קמילי אמר לציפורה שהוא קנה את החנות... וציפורה אמרה לו למה הוא קנה את החנות אם הוא לא רצה בכלל. היה פרק מוצלח!

למעלה