הפרק של היום

omer landau

New member
הפרק של היום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

תקציר: ספין סיטי - מתחילים מחדש מייקל, המתקשה להסתגל לסטטוס החדש כרווק, מגלה שלמעשה הוא יוצא עם עוזרת התובע המחוזי; פול נפגש עם נשיאת מועדון המעריצים שלו.
ציטוטים:
Mike: "Janelle, fax her a danish." Carter: "Now that Ashley's gone he's got the whole place to himself. He can walk around naked, he can watch Sports Center, he can eat in bed." Stuart: "And in your mind, he's doing all this naked?" Mike: "I cut ethics." James: "We're worried about you Mike." Mike: "I'll be all right." James: "No, we're worried what we're gonna do to you..." Mike: "Why don't you guys go find a room, and don't come out till you figure out a way to make balls bounce at midnight." Carter: "Just because I'm gay doesn't mean I sleep with every guy I get a chance to! Look at you, you're straight, do you sleep with every woman you get a chance to?!" Stuart: "Yes!"​
אתם יכולים לעשות לי טובה?? ממחר(חמישי) לפתוח את שרשורי הפרקים? אני מאוד אשמח

הרמוני

New member
ראיתי רק את הסוף. מישהו מוכן להסביר

לי מי זו האשה הזו שהייתה עם איך-קוראים-לו בחדר העיתונאים בסוף? (ומישהו מוכן בבקשה להזכיר לי איך קוראים לו?!) אני שונאת את הבלונדינית הזאת שמייק יצא איתה (אני שונאת אותה מתקופת האלי מקביל שלי....) אבל ממה שראיתי בפרק היא הייתה משעשעת. הקטע ששומעים את המחשבות של מייק היה מצחיק.. ותגידו קוראים לו מייק בסדרה או שגם את זה המצאתי? אני פשוט עדיין לו סגורה על השמות...

omer landau

New member
תשובות....

קוראים לו פול הוא הדובר לעיתונות ואיזה אישה מוזרה אחת הקימה לו מועדון מעריצים קאלודיה קוראים לה חח כן קוראים לו מייק ... וזה באמת היה קטע מאוד מצחיק הנה תמונה עם שמות הדמויות!

למעלה