הפרק של היום

ponpon3

New member
הפרק של היום ../images/Emo9.gif

היי אנשים... היה היום פרק יפה, לא? אני מתה לראות כבר מה יקרה עם המכתב שההורים של טוני שלחו לו... אתם חושבים שקמילי תתן לו את המכתב? ואם כן, אתם חושבים שיהיה כתוב שם על התינוק שלו?? אני במתחחחחחח
טוב, שיהיה לכולם שבוע נעים ורגוע!! מואאאההה
ותעשו טובה, תגיבו!!!!!

limooor

New member
נעמה בוקר טוב../images/Emo141.gif

מה קורה עם הנהלת הפורום?? יש התקדמות??? אוף אני מתה כבר לשים תמונות של טוני אהובי

נעמהdj21

New member
בוקר טוף...../images/Emo7.gif לגבי הניהול ../images/Emo26.gif

יש לי כבר קשר עם תפוז לגבי הניהול , אני אמורה להגיע לראיון , רק הבעיה שהוא בת"א!!! עכשיו אני בהתלבטות... מה אתם אומרים? יש לי הרבה כוונות טובות לגבי הפורום בכלל וקידום נושא הטלנובלות הברזילאיות ומעמד כוכביה בארץ...אז חבל לי שזה לא ייצא. מה דעתכם? לנסוע מחיפה לת"א?

נעמהdj21

New member
../images/Emo70.gifנצל"ש - פרקי השבוע ../images/Emo41.gif../images/Emo2.gif../images/Emo26.gif

פרק 22 רוזה מספרת לטוני במכתב על חתונתה של מריה - מבלי לגלות לו דבר על בנו; המהפכה קוטלת רבים מבין הפאוליסטים הצעירים שהתגייסו, וז`וזה מנואל שנפצע אנושות מתוודע לנינה בבית חולים צבאי. פרק 23 מאוריסיו שב מן החזית וביאטריס מספרת לו על הריונה של קתרינה; טוני מבקש להתחתן עפ``י טקסי היהדות, אך ללא ברית מילה; ז`וזה מנואל בורח מבית החולים; וינצ`נזו תופס את מאוריסיו וקתרינה על חם. פרק 24 ביאטריס מגלה לפרנסיסקה שמאוריסיו מאוהב בקתרינה ושקתרינה בהיריון; מאוריסו וביאטריס עוזבים את הבית ועוברים לגור אצל וינצ`נזו; נינה רואה את טוני מבעד לחלון החנות. פרק 25 קתרינה ומאוריסיו מתחתנים; החבר פארינה מגיע לביקור ומתאהב בפרנסיסקה ממבט ראשון; הממשלה ממשיכה לשרוף קפה; אומברטו מבקר את גברת מדאלנה; ז`וזה מנואל פוגש את נינה במקרה ברחוב. צפייה נעימה

Gery_Roif

New member
נשלם לך על מונית הלוך ושוב../images/Emo6.gif

תתקשרי לתפוז, לדעתי יש להם מישהו שגר בחיפה. תבקשי שיקפיץ אותך, וזהו. בחזרה תקחי מונית ואת מסודרת.

נעמהdj21

New member
ממממממ עכשיו יש לי בעיה שאני עובדת

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף טוב אני אשתדל שהעניין הזה ייפתר השבוע. בכל אופן לא נראה לי שזה מקובל שאני אבקש טרמפ... נראה לכם סביר?

נעמהdj21

New member
../images/Emo7.gifלא יכולתי לנסוע...

החיים שלי כמו טלנובלה , הם משתנים מרגע לרגע... פשוט עומדים לפטר אותי מהעבודה שלי (מנויים ראש 1 דיסני...) ואני ביומיים ניסיון כדי שהם יחליטו סופית...אוףףףףףףף אין לי מזל. קיצר אני לא יכולה לנסוע , לפחות לא השבוע נראה מה יהיה שבוע הבא.

ELLA31

New member
ראיון בשביל לנהל פורום

הלווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!! קצת פרופורציה..! זה שאת נותנת להם פרטים שלך, כולל ת.ז. ואפילו לשלוח בפקס, זה לא מספיק? ראיון טלפוני כבר לא טוב? עם כל הכבוד, זה פורום על טרה אספרנסה ולא פורום מקצועי על ניתוחי מוח. את צעירה, אבל תחשבי בהגיון. את רוצה לנהל את הפורום, הם צריכים מנהל פורום, אז מה הקטע? במקומך - הייתי מוותרת.

נעמהdj21

New member
../images/Emo6.gif

אנשים אני כבר לא יודעת מה לעשות... אני אחכה לשבוע הבא ואולי הם ישברו כשהם יבינו שאין להם מנהל!!!

OrtalK

New member
ברור שצריכים ללכת לראיון../images/Emo23.gif../images/Emo19.gif

לא יקבלו אותך ללא ראיון, ימצאו מנהל אחר... חבל

נעמהdj21

New member
פחחחחחחח

זה הליך פורמלי סך הכל. הם רוצים לראות שמנהל הפורום זה לא פסיכופת חולה נייפש. זה לא ראיון קבלה לעבודה או משו... ידיד שלי מנהל פה כמה פורומים והוא גם הלך... כולם הולכים לראיון כי אין ברירה.

נעמהdj21

New member
אנשושים אני לא יודעת...

אני מתחילה ללמוד שבוע הבא וזה ממש קשה לי... אני גם עובדת בימים שאני לא לומדת... נראה לי החלום לנהל את טרה מתנפץ לו אט אט...

למעלה