הפרק של היום- ROADS TAKEN

CoolBoy 17

New member
הפרק של היום- ROADS TAKEN

ממש אהבתי את הפרק הזה... אבל הם קצת סתרו את עצמם- תומס אמר לקולין שהוא בחיים לא התקיים בעולם הבועה ומתישהו הוא אמר שקווין כל הזמן היה מדבר עליו.... מחר סוף העונה...

קווין ומגי נשואים בעולם הבועה......

זה לא הגיוני שעשו דווקא את קויין ומגי נשואים בעולם הבועה , הרי שניהם מיקום מקביל וזה לא הגיוני , היו צריכים לעשות כזה פרק עם וייד וקווין , אבל עם וייד וקווין עשו פרק שהכפילים שלהם היו נשואים , אבל הכפילה של וייד הרגה את כפיל של קווין אז שככה הם לא חיו באושר

The Quickening

New member
התבלבלתם לגמרי!

עולם הבועה נוצר בגלישה הספציפית הזאת. מן הסתם קווין ומגי כבר מכירים אחד את השני כבר מהעונה הקודמת...

always be me mc

New member
גם אני אהבתי את הפרק../images/Emo45.gif

זה היה פרק ממש יפה. אהבתי אפילו את הקטעים השמחים והטיפה דביקים מדי של קווין ומגי. אני באמת מקווה שהם יסיימו בסוף ביחד(אני כבר לא זוכרת גם אם ראיתי בערוץ 6) ובאמת הייתה סתירה
אבל לא נורא.. זה מה שקורה לפעמים כשמנסים לייפות קטע

magical girl

New member
הקטע שתומס הקריא..

" הייתי כאן בעבר אך מתי וכיצד לא אוכל לומר" מישהו יודע איך אני משיגה אותו?

גלבטרון

New member
השיר הוא....

Sudden Light והוא נכתב ע"י דנטה גבריאל רוסאטי (Dante Gabriel Rossetti) להן מס' קישורים לשיר כפי שהוא פורסם בעולם האמיתי (בסידרה תומס מקריא גירסה קצת שונה) http://www.potw.org/archive/potw52.html http://www.rossettiarchive.org/docs/6-1854.raw.html ולהלן הגירסה של תומס: I have been here before But when and how I cannot tell: I know the grass beyond the door, The sweet keen smell, the sighing sound, the lights around the shore. And you have been mine before, - How long ago I may not know: Has this been thus before? And shall not thus time's eddying flight Still with our lives restore In death's despite, And day and night yield one delight once more? מקווה שעזרתי

Freemee

New member
פרק טוב

מראה קצת כמה דברים על הגולשים שלנו. כרגיל רמי דואג לכולם וקולין עוזר לו. רמברדנט מתמיד היה אדם שדואג לכל החבורה בצרה ומקריב וגם פה רואים זאת. כל הקטע של העולם בועה היה רעיון ממש טוב ואהבתי את תומס מלורי. היה אפשר קצת יותר לדייק ולשפר את הרעיון אך לא נורא. סה"כ פרק טוב מאוד לעונה. יאללה חברים מחר פרק אחרון לעונה!!! הייתה עונה סה"כ טובה, קצת שונה מהמקור אבל עם פרקים משובחים. עונה 5 אני קצת פחות אוהב, אבל מה לעשות, חייבים סוף..

למעלה