הפרק של היום Ulysses

ToastHead

New member
הפרק של היום Ulysses

הייה פרק ממש יפה.. המלך הזה ממש מגניב וממש ריחמתי על גב כל השייט, מסכנה. אבל באמת הייה פרק ממש יפה אני אוהב שהם משלבים סיפורים מהמיטולוגיה בפרקים, אני קצת לא אהבתי את זה שכאילו זינה זאת שהצילה את יוליסס עם הקשת כי זה טיפה מוריד מהערך שלו כגיבור מיטולוגי, אבל לא נורא הוא עדיין גיבור מגניב =) ושאלה, ממתי זינה סירנה?

ברודי

New member
כמה דברים.

קודם כל אם זינה לא היתה עוזרת לו אז כל הקטע של זינה וגב היה מיותר בסיפור, טוב לא מיותר לגמרי, אבל פחוּת. הרבה פעמים הם לקחו סיפור והכניסו בו "בכוח" את זינה וגב. כמו סיפור דוד וגולית וכ"ו. אני גם לא הבנתי את הקטע שזינה התחילה לשיר, הרי הנשים האלה ששרות זה לא סתם בנות שפוסידון סידר, השירה שלהם בטח מכושפת או משהוא, אבל חפיף זינה שרה יפה
אני לא אהבתי את הרומן בין זינה ליוליסס, למרות שזה הבן הראשון (בערך) שמסתובב איתם ולא ניסו אוטומטי לסדר אותו עם גבריאל, עדיין קצת לא מסתדר לי שבן אדם רגיל יהיה עם זינה... פשוט זינה זה, זינה. לא יודעת קשה להסביר כאילו, צריך להיות ממש מיוחד כדי להיות איתה, מה לא? (גם-לגבריאל-צריך-להיות-מיוחד. אני מדברת מיוחד מבחינת, שונה. כמו אל
) בין הייתר בפרק, בצורה מפתיעה, עוד טעות תרגום- Ahh. Xena? Would you mind knocking me unconscious גבריאל מבקשת מזינה שתרביץ לה עד איבוד ההכרה. התרגום החכם שלנו- זינה, את מוכנה להרביץ לי לפני שאני אתעלף. (או...משהוא בסיגנון). ח´ברה חכמים אלה שמתרגמים לנו... אבל אהבתי את מה שזינה אמרה- --U: We’d be going up against a god. Your friend --G: goes where Xena goes X: I learned a long time ago not to try and leave her out of anything חמודה.

shanyz

New member
אוקי יש לי מלא דברים להגיד על הפרק!

קודם כל, ההתחלה היתה כזאת יפה!!! אני כל כך אוהבת כשהן מתלוצצות כזה...וכשגבי אומרת לה לעצום את העיניים אז זינה כזה אומרת "אוקי.." ומחייכת חיוך קטנטן:) ואז כשהיא עושה את זה אז היא אומרת שהיא שומעת שחפים, ואז גבריאל אומרת לה שתתרכז ממש ממש, פחח היא כאילו נתנה לה פקודה. מי ששם לב וזוכר, אז היא אמרה לה את זה במין תון דיבור כזה כאילו היא מצווה עליה! חחהה ברודי, התרגום לא טעה, התרגום היה בדיוק כמו שהתכוונו באנגלית, שהיא תתן לה מכה כדי שהיא תתעלף... והקטע עם הנשים, אז הקול של זינה כאילו גבר על הקולות של הסירנות האלו. קצת עצבן אותי יוליסס כשהוא הרביץ לגבי! חוצפן! פחדתי שהוא ידקור אותה או ישרוט אותה עם החרס הזה..=) אהבתי ממש גם את הקטע כשגבי ישנה (כשהם עוד היו באדמה) ואז הוא בא ואומר לה שעדיף שהם יצאו עם עלות השחר, ואז היא אמרה שהיא חשבה בדיוק אותו הדבר, ואז היא דפקה את החיוך של החיים! פחח נקרעתי מצחוק! חבל שאין לי תמונה, הייתי שמה..=) חחהה והיה קטע שממממממש נבהלתי! אוקי, כשהוא אמר לזינה בסירה שהוא אוהב אותה והם התנשקו וזה, ואז הוא הלך ואמר לה שתנוח, אז ראו את גבי עם עיניים פתוחות כזה וחטפתי הלם, חשבתי שאני חוטפת התקף לב! אני לא יודעת למה, אבל ממש נבהלתי, כי היא נראה כועסת כזה!! וגם, איך זה יתכן שהוא לא הצליח למתוח את החוט הזה? הרי הוא אמר שרק הוא היחיד שיכול, אז איך הוא לא הצליח? ממ..מזל שזינה היתה שם! וואי ממש נהנתי מהפרק.. אף פעם עוד לא ראיתי אותו, זה היה חדש בשבילי ובגלל זה גם ממש נהנתי:) גם אהבתי את הקטע שזינה אמרה לגבריאל שהיא חלק מהלב שלה...=( ושגבריאל אמרה שכמו שזינה אמרה לה כשפרדיקס הציע לה נישואים, אז שהיא שמחה כשזינה שמחה..אוו... וכל כך רציתי שזינה ויוליסס אמממ יגיעו לשלב הבא...אתם יודעים....=) כשהם התנשקו פעם ראשונה, הייתי בטוחה שהיא תגיד לו: "צריך עזרה בהגה?" (כי הוא הרי אמר שהוא הולך להגה..) והכוונה היא לא באמת לעזור בהגה...אם אתם מבינים:) אבל זה סתם היה החלום שלי, זה לא מה שקרה..=( אהה..וזינה "שיחקה" ממש טוב בקטע שהיא אמרה לו שהיא לא אוהבת אותו ושהיא סתם לא רצתה להביך אותו.. זה היה מזה כואב! כאילו בשבילו.. היא כאילו ירדה עליו:( מסכן! ואמרה לו שסתם הוא קישקש וזה.. יוו איזה רעה... אבל היא עשתה את זה לטובתו.. למרות שאני חושבת שזה לא כ-ז-ה לטובתו.. כאילו, אתיקה יכולה להסתדר בלעדיו, לא היה קורה כלום אם הוא לא היה חוזר והוא היה ממשיך איתם... חבל..=( ופשוט היה פרק ממש יפה! =) אגב, אם אתם תוהים למה בשעה כזאת אני כותבת על הפרק אז זה בגלל שהקלטתי כי חזרתי הביתה מאוחר:) חחהה

shanyz

New member
אופס, כתבתי נורא הרבה=)

לא נורא! =) ועוד משהו ששכחתי.. היה כזה שנורא הזדהתי איתו! כשהוא אמר לזינה שהיא מפצלחת ראשים, ועם זאת היא ממש עדינה.. אוו כמה שהוא צודק:) היא מצד אחד תמיד נורא קשוחה, ולא "מבינה" בעניינים של רגשות, ודיבורים, וניסמוכים וכאלה.. ועם זאת, היא לפעמים פתאום עדינה, מנומסת, מבינה בנימוסים והליכות, ו..אתם מבינים:) אז לפעמים הסידרה קצת סותרת את עצמה.... אבל, לא נורא:)...

shanyz

New member
אהה..ועוד משהו=)...

אממ בקטע שגבריאל אומרת לה שאולי הן צריכות לעזור לו, כשהוא נלחם נגד 3 אנשים.. אז זינה כזה אומרת לה, שלא...בואי נסתכל, נריח את הפרחים.. חחהה חמודה! =) הנה כמה תמונות....

יוליסס...

את הפרק עצמו מאוד אהבתי, אבל את יוליסס לא כל כך...היה חסר לי משהו...הוא כל כך לא מתאים לזינה...ולא יודעת, פשוט חסר משהו...לדעתי מרקוס או ארס הרבה יותר מתאימים לזינה
היו הרבה קטעים שיוליסס דיבר אל זינה או אל גבריאל ורמז על רגשותיו כלפי זינה וזינה הבינה את זה, ועשתה פרצופים שאומרים- ´על-מה-לעזאזל-הוא-מדבר?!"
כזאת חמודה!
ואיך שהיא הייתה קצת אדישה כלפי המחלת ים של גבי...זה היה מצחיק
מסכנה, אני מזדהה איתה...גם לי יש את זה על ספינות
ועוד קטע שמאוד אהבתי, זה היה פעולת ההסחה של גבריאל כדי שזינה ויליסס יתגנבו לתוך הספינה השורצת בפיראטים
הריקוד הזה שהיא עשתה בתור צוענייה...שאחד הפיראטים בא אליה ואמר לה שהוא אוהב את "זה" בקשיחות, ואז היא אמרה לו שגם היא והכניסה לו אגרוף
וזינה הסתכלה עליה במן מבט כזה של גאווה...
וכשהם הגיעו לאית´יקה, אז גבריאל ישר התחילה לנשק את האדמה...רק לא הבנתי משהו- איך זה שכל הפרצוף שלה התמלא בבוץ, וגם הפה, רק השיניים שלה נשארו לבנות?
מוזר, מוזר...
<ראו תמונה
>

shanyz

New member
חהה

בטח השיניים נשארו לבנות כי היא לא פתחה את הפה.. זה היה קטע מצחיק:) ועוד משהו, למה זינה לא הראתה לגבריאל הפרק הזה את הלחיצה הזאת ביד שעוזרת נגד הבחילות? חחהה=) כי היא הרי תראה לה את זה אחר כך....באיזה פרק...אז למה כבר לא עכשיו?

gabrielle

New member
גבריאל שאלה אותה את זה האמת...

וזינה אמרה שהלחיצה משפיעה על החוש טעם והיא רצתה שהיא תשאר " פיקחת "... ראו תמונה... לדעתי יוליסס ממש חמוד ואם היתה עונה 7 הייתי ממליצה לעשות איתו עוד פרק... אתם חושבים שתמנון זה טעים?

shanyz

New member
אני מסכימה

יש פה חלק שחשבו שהוא טוב מידי בשבילה, כאילו לא הסוג שלה אבל אני דווקה אהבתי אותם ביחד.. אל תטעו, אני עדיין חושבת שזינה צריכה להיות עם ארס!!!
אבל אין לי בעיה שיהיו לה מחזרים מזדמנים! חחה =) והוא היה דווקה חמוד....או..=) ו...תמנון..ממ...נראה לי דוחה! חהה=)

למעלה