אוקי יש לי מלא דברים להגיד על הפרק!
קודם כל, ההתחלה היתה כזאת יפה!!! אני כל כך אוהבת כשהן מתלוצצות כזה...וכשגבי אומרת לה לעצום את העיניים אז זינה כזה אומרת "אוקי.." ומחייכת חיוך קטנטן

ואז כשהיא עושה את זה אז היא אומרת שהיא שומעת שחפים, ואז גבריאל אומרת לה שתתרכז ממש ממש, פחח היא כאילו נתנה לה פקודה. מי ששם לב וזוכר, אז היא אמרה לה את זה במין תון דיבור כזה כאילו היא מצווה עליה! חחהה ברודי, התרגום לא טעה, התרגום היה בדיוק כמו שהתכוונו באנגלית, שהיא תתן לה מכה כדי שהיא תתעלף... והקטע עם הנשים, אז הקול של זינה כאילו גבר על הקולות של הסירנות האלו. קצת עצבן אותי יוליסס כשהוא הרביץ לגבי! חוצפן! פחדתי שהוא ידקור אותה או ישרוט אותה עם החרס הזה..=) אהבתי ממש גם את הקטע כשגבי ישנה (כשהם עוד היו באדמה) ואז הוא בא ואומר לה שעדיף שהם יצאו עם עלות השחר, ואז היא אמרה שהיא חשבה בדיוק אותו הדבר, ואז היא דפקה את החיוך של החיים! פחח נקרעתי מצחוק! חבל שאין לי תמונה, הייתי שמה..=) חחהה והיה קטע שממממממש נבהלתי! אוקי, כשהוא אמר לזינה בסירה שהוא אוהב אותה והם התנשקו וזה, ואז הוא הלך ואמר לה שתנוח, אז ראו את גבי עם עיניים פתוחות כזה וחטפתי הלם, חשבתי שאני חוטפת התקף לב! אני לא יודעת למה, אבל ממש נבהלתי, כי היא נראה כועסת כזה!! וגם, איך זה יתכן שהוא לא הצליח למתוח את החוט הזה? הרי הוא אמר שרק הוא היחיד שיכול, אז איך הוא לא הצליח? ממ..מזל שזינה היתה שם! וואי ממש נהנתי מהפרק.. אף פעם עוד לא ראיתי אותו, זה היה חדש בשבילי ובגלל זה גם ממש נהנתי

גם אהבתי את הקטע שזינה אמרה לגבריאל שהיא חלק מהלב שלה...=( ושגבריאל אמרה שכמו שזינה אמרה לה כשפרדיקס הציע לה נישואים, אז שהיא שמחה כשזינה שמחה..אוו... וכל כך רציתי שזינה ויוליסס אמממ יגיעו לשלב הבא...אתם יודעים....=) כשהם התנשקו פעם ראשונה, הייתי בטוחה שהיא תגיד לו: "צריך עזרה בהגה?" (כי הוא הרי אמר שהוא הולך להגה..) והכוונה היא לא באמת לעזור בהגה...אם אתם מבינים

אבל זה סתם היה החלום שלי, זה לא מה שקרה..=( אהה..וזינה "שיחקה" ממש טוב בקטע שהיא אמרה לו שהיא לא אוהבת אותו ושהיא סתם לא רצתה להביך אותו.. זה היה מזה כואב! כאילו בשבילו.. היא כאילו ירדה עליו

מסכן! ואמרה לו שסתם הוא קישקש וזה.. יוו איזה רעה... אבל היא עשתה את זה לטובתו.. למרות שאני חושבת שזה לא כ-ז-ה לטובתו.. כאילו, אתיקה יכולה להסתדר בלעדיו, לא היה קורה כלום אם הוא לא היה חוזר והוא היה ממשיך איתם... חבל..=( ופשוט היה פרק ממש יפה! =) אגב, אם אתם תוהים למה בשעה כזאת אני כותבת על הפרק אז זה בגלל שהקלטתי כי חזרתי הביתה מאוחר

חחהה