הפרק של היום

הפרק של היום

הפרק של היום היה אחד הפרקים האהובים עלי ביותר בכל הסדרה. אם בגלל הסיפור המעולה והמותח, אם בגלל הקטעים השיפיים המעולים פשוט שגרמו לי להפוך לשלולית על הרצפה, ואם בגלל המשחק המצויין. בעיקר אבל בגלל הקטעים השיפיים, שמראים בדיוק על מה ולמה היחסים בין הארם ומאק. שברגעים האלה הם שם אחד בשביל השני, שומרים אחד על השני... *סניף סניף*. בכלל, קלארק פאלמר מ-ע-צ-ב-ן א-ו-ת-י!!! אני אקדיש לו מסך מיוחד במשחק שלי שבו צריך להרוג אותו כדי להציל את הארם! אני שונא את פאלמר! הוא כלכך.... יש משהו בפנים שלו.... בלאעאאה! אני שונא אותו!

Blue Koko

New member
he's the...

ה"באד גאי" הפסיכי הטיפוסי... בהרבה סדרות וסרטים יש את הדמות הרדופת הזאת, המתייחסת לרצח כאומנות וגורמת תמיד אי שקט לגיבור.

shipper heart

New member
אוףף זה היה כזה פרק יפה *אהמ הארם

שירטלס אהמ* ומאק הייתה כזאת חמודה!! ואיך הוא הסתכל עליה אחריה שהוא לא הבין את הכוונה במה שהיא אמרהLOL אבל זה לא היה כזה כיף כי זכרתי אותו בע"פ...חח ראיתי אותו לפני 2-3 שנים וזכרתי ה-כ-ל!! אוףף זה כזה לא הגיוני...חח ענק!! להרוג רק את פאלמר!! למרות שהוא די חמוד *חוץ מהאוזניים..פחח פייפר* הוא נודניק
אמממ הוא מופיע שוף העונה..ב421 אם אני לא טועה...חח אניווי מחר סיילנט סרביס מחר סיילנט סרביס!! והארם נראה כוכך טוףף אתמול!!!!!!!!1 *
*

למעלה