הפרק של היום

• פותח הנושא ll2
  • פורסם בתאריך

shipper heart

New member
אבל לא היו אומרים שהם יוצאים כי היא

יוצאת עם ברמבי *מקיאה* והארם יוצא עם רנה *מקיאה שופעם* רציתי שהוא יטוס!!! הוא יצא לעשות את הקוולס ולא הראו לנו את הקוולס שלו FCOL!! מה עוד אני מבקשת?! *חוצמשיפר מומנטס* קצת DW וFS בחיים שלנו?!! זה לא כזאת בקשה גדולה...טוב לפחות יהיה לנו הרבה מזה בשני ורביעי...בשלישי לא כל כך כי רולס אוף אינגייג'מנט זה יותר המשפט... אה לומשנה...גרר

ll2

New member
הפרק של היום

פרק מה זה טוב.... רק חבל שהארם ומק בכלל לא דיברו... זה הפרק היחידי... שקשה לי להגיד את זה אבל הארם ממש שיעמם אותי כמה שאני מתה עליו ברור שהיה כיף להסתכל עליו אבל רציתי לדעת מה נסגר עם המשפט...

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נכון../images/Emo70.gif

לדעתי (השיפרית בטירוף...
), הפרק יכל להיות הרבה יותר טוב אם היו מוותרים על החקירה של הארם והוא היה נשאר בוושינגטון עם מאק..
כל הקטע של שידור המשפט היה ענק
במיוחד אהבתי כשהיא אמרה לברמבי שבקצב הזה גם לא יהיו אירוסים...

shipper heart

New member
כןן...חבל רק שהיא לא הקשיבה לעצמה

גרר.... אוף רציתי לראות את הארם בפלייט סוט עושה את הקוולס שלו
והם מנעו את זה ממני....גררר מטומטמים....חח היה כל כך נחמד להסתכל על הארם
אבל הוא ומאק דיברו שני משפטים בערך כל הפרק...אוףףףףףףףףףףףףף עכשיו אני מבינה למה היה כתוב בRG שאין שם שיפר מומנטס... האמת....לא היה אכפת לי כל כך מכל העדויות האלה...הם עצבנו אותי כל אחד אומר משו אחר...חח אז העברתי לראות חברים *לא שלא ראיתי את הפרק הזה כבר...פעמים שלוש ארבע (של חברים הכוונה) אבל תמיד נחמד לראות את מונדלר חח* ובסוף הייתי כזה- WTG Mac!! you nailed her!!!

אכן פרק נחמד ../images/Emo13.gif, יש לי כמה שאלות

שיפר מומנטס
DW
אני מרגיש אאוט לגמרי
והיה עוד צירוף של אותיות... מתי רנה והארם התחברו
(חלק מהזמן אני בטוח שזו ג'ורדן
)... אהבתי את הפרק, הוא היה ממש נחמד. היה מצחיק כשמאק נכנסה לחדר של האדמירל והוא קרא פיפל, לא מתאים לו. הוולדן הזה ממש קוץ בתחת, שייקח אוטובוס
. בכלל לא הייתי מופתע שמצאו מרחיאונה במכונית, את אף אחד זה לא מעניין שהוא רוצה את המכונית בשביל עציצים. מעניין אם המריחואנה שלו
לא לספיילר, בואו נעשה עסקה פרק שלא שודר בארץ, הודעה עליו תסומן ב
. אני יודע שאתם יודעים אבל אני מתכוון שאם אני מעלה תהייה כמו: "מעניין אם זה שלו" אני ארצה לשמוע את מחשבותיכם, לפני שראיתם את ההמשך, לא מה שקרה
.

הרמוני

New member
לא ראיתי את ההמשך...

אבל לא נראה לי שזה שלו, הוא נראה כזה ילד טוב... אבל מים שקטים אכן חודרים עמוק. חחחחח......

אכן פרק נחמד ../images/Emo13.gif, יש לי כמה שאלות

שיפר מומנטס
DW
אני מרגיש אאוט לגמרי
והיה עוד צירוף של אותיות... מתי רנה והארם התחברו
(חלק מהזמן אני בטוח שזו ג'ורדן
)... אהבתי את הפרק, הוא היה ממש נחמד. היה מצחיק כשמאק נכנסה לחדר של האדמירל והוא קרא פיפל, לא מתאים לו. הוולדן הזה ממש קוץ בתחת, שייקח אוטובוס
. בכלל לא הייתי מופתע שמצאו מרחיאונה במכונית, את אף אחד זה לא מעניין שהוא רוצה את המכונית בשביל עציצים. מעניין אם המריחואנה שלו
לא לספיילר, בואו נעשה עסקה פרק שלא שודר בארץ, הודעה עליו תסומן ב
. אני יודע שאתם יודעים אבל אני מתכוון שאם אני מעלה תהייה כמו: "מעניין אם זה שלו" אני ארצה לשמוע את מחשבותיכם, לפני שראיתם את ההמשך, לא מה שקרה
.

shipper heart

New member
DW- dress white שיפר מומנטס-

קטעים של הארם ומאק...כמו למשל הנשיקה בDEATH WATCH או כל הקטע האחרון בסיילנט סרביס....

מאק פשוט ע-נ-ק-י-ת..

וזהו :) ואם הארם היה נשאר אוי זה היה כ"כ טוב .. מה היה הקטע שהוא נשלח לחקירה המוזרה הזאת שסתם ליוותה בלי קשר את כל הפרק הזה .. ד"א אהבתי איך שהאיי.ג'יי הסתכל כזה על מאק בטיוי במשפט אוי זה כ"כ הזכיר לי את הקטע שהוא פעם אמר לה שאנחנו לא תמיד יכולים לעשות מה שאנחנו רוצים שקלואי [קלואי קראו לה נכון? הילדה הקטנה שהיא אמרה לבאד שהיא הבת של שרה?])אמרה לו כזה "אז זה האדימרל החתיך(או משהו כזה) שידברת עליו... חח זה היה יפה :) אמממ מישהו פה הזכיר שהארם עם איזה רנה או משהו כזה.. אממ מאיפה היא צצה מי זאת בכלל?? אני לא מעודכנת .. אין לי עוד את העונה ה5.. :| אה אני הייתי GREEN DAY שניתי נייק .. אני חדשה.. :) נעים מאוד
מקווה להשתלב יפה פה
..

למעלה