הפרק של היום

tammyraz

New member
הפרק של היום

האלמה הזו מעצבנת כל מה שחשוב לה בחיים זה העובדה שעכשיו בגלל השערוריה אף אחד לא יתייחס לעיצוב המזנון ורחבת הריקודים, איזו רדודה, פשוט לא יאמןוכמובן שאת מי היא מאשימה בכל- את אלנה... קפיטו ממשיכה לעשות בחירות גרועות כבר יש לה פתח יציאה מהחיים האלו כי כולם כבר יודעים אבל היא שוב פעם טועה ובוחרת להיות האישה של אורלנדו או יותר נכון האשה המוחזקת של אורלנדו שזה בעצם שווה ערך לזונה.

את צודקת לגבי קפיטו אבל יוצרי

הסידרה לא יתנו לזה לקרות - משהו יקרה והכל יהיה טוב. באמת האלמה הזאת "דרמה-ממה" גם היום
לא ייאומן - גם בעלי בכה. אבא של קפיטו דיבר כל כך יפה- עם כל הבושה הוא מוכן שתישאר בביית ולתקן את המצב. אדו וקמילה מתחילים או יותר נכון ממששיכים לשעמם אותי.אבל מה - בסצינה הראשונה שלהם כשהשיער שלו היה רטוב הוא היה מקסים ביותר. אפילו צביקה אמר........ נו ובסוף - אלנה רואה את איריס קוראת את המכתב שכתבה לפדרו לפני 20 שנה. האם היא תבין שקמילה היא ביתו ותעשה ניסיון לסחיטה? היא מסוגלת המחשושה הזאת..... איפה כולם?

גילגולה

New member
פשוט רחמנות על ההורים של קפיטו

אנשים מבוגרים עם ילדה אחת - שכל כל עולמם חרב עליה. ושוב אף אחד לא מזכיר את המכשפה הרעה איריס, על כל מעלליה.

Yaeli p

New member
../images/Emo168.gif

בקשר לאיריס צודקת.. אבל בקשר לקפיטו ולהוריה אני לא כל כך חושבת שאת צודקת.. כי זה היה אמור להתגלות בכל מקרה..

אני לא מרחם עליהם

אפשר לחשוב שיש להם 10 ילדים... בת יחידה, שכל תשומת הלב מתמקדת בה, איך הם יכלו להיות כל-כך עיוורים וחירשים? האבא הזה נראה לי פרזיט. אם הוא עובד אצל מיגל והאמא תופרת, והם גרים בבניין של אנשים מסודרים, בשכונה יוקרתית (לבלון), איך הם כל-כך עניים שקפיטו צריכה לרדת לזנות כדי לפרנס אותם? והם, במקום לבקש את מחילתה על ההתעלמות ממנה ועל שנאלצה למכור את עצמה בשבילם, הם באים אליה בטענות. ואמא שלה, שמסרבת לקבל כל אחריות!!??

כן האמא שלה באמת חיה בסרט

חוצפנית "קפיטו תקני לי תנור" "קפיטו תביאי לי כסף לבגדים חדשים" חוצפנית!

למעלה