הפרק של היום

spiralla m

New member
הפרק של היום

איך היגיעה לקלרעה הסטירה!!! אני הייתי מחטיפה לה הרבה קודם. מגעילה כזאת, ועוד רוצה שפרדי יחזור אליה. ואורלנדו ממש היגזים (טוב הוא תמיד מגזים)

אני מחכה למחר לשמוע את אלנה

מספרת הכל למיגלוש של ימוש המסכנון הזה. סיסה היתה כזאת חמודה היום.הצחיקה את אבא שלה. פרדי פשוט התפוצץ וזהו נגמר. נראה מחר איך קפיטו תצא מהביית שמה בלי לחטוף ממנו. ראיתם את הפחד של העוזרת?העיניים שלו היו מלאות אימה....שמעה את קפיטו אומרת שהיא רוצה שהוא ימות !!!!! אלמה - מתאפקת לא לדבר עם דנילו - נראה לי שהם יחזרו.מי שיודע שלא יגיד.

spiralla m

New member
באמת מגיע לו לשמוע הכל, אבל אלנה

כזאת קרה אליו, היא אפילו לא אמרה לו שלום ראשונה, אלא חיכתה שהוא יגיד, ולא היזמינה אותו להיכנס... לא מגיע לו יחס כזה... בקשר לפדרו: הוא עוד לא החליט:הוא עם אלנה או עם סינתיה, הוא שונא את איריס או מרחם עליה? ומרגע לרגע אני שונאת את אורלנדו(
) יותר ויותר. אבל השיא היום היה עם קפיטו: רבה עם אורלנדו, מרביצה לו, אומרת לפרדי שהיא אוהבת אותו, והמשרתת שומעת, וכשהיא מנסה לצאת מהבית, אורלנדו מאיים עליה......

ElinorL

New member
וואי וואי! יאללה בלגאןןן!!!!!!

כל הכבוד לקפיטו מקווה שאורלנדו לא יקרע לה את התחת על הסטירה הזאת (אני חייבת לראות מחר ולא משנה מה!!!!!!!!!)

הפחד של העוזרת?!

בהתחלה חשבתי לעצמי איזה מגעילה קפיטו שהיא חסרת סבלנות כלפיה.. לא אשמתה שהיא נתקעה דוקא שם..היא צריכה עבודה הרי.. אבל אז קלטתי שבטח אורלנדו משלם לה אסטרה קאש כדי לצוטט לקפיטו.

ElinorL

New member
דהההההה!!!בגלל זה היא לא סובלת אותה

וגם בגלל זה היא אמרה לקפיטו שהיא לא אוהבת את זה שהוא מביא אנשים שירגלו אחריה כמו הנהג והעוזרת והוא אמר שהוא יפטר אותה כדי שתיהיה שמחה כאילו HELLO?? חחח סתם סתם

למעלה