הפרק של היום

q1231

New member
הפרק של היום

היה מאוד טוב.חבל שריצ'י ממשיך להתחמק ממירנדה לא מספר לה על מה שקרה לו עם סיימון.אני שמח שסאם וויל השלימו מהר כי הריב היה דיי מטופש והם באמת זוג מצויין וחבל שריב על שטות כזאת יהרוס את זה.כמה חבל ששבוע הבא אין פרק בגלל שישדרו 2 פרקים של "סקס והעיר הגדולה" וכנראה הפרק הבא ישודר ב29/3 ואז תהיה הפסקה של חודש בגלל שסח ויום השואה ויום הזיכרון שנופלים השנה על יום שני.הפרק הבא הולך להיות מאוד טוב ובפרק יתארח טוד מקדונלד המוכר לכם כדארן מ"שכנים,שכנים" ב"סודות החיים" הוא ישחק את ניית'ן.

python 4

New member
לא סתם ריצ'י מתחמק ממירנדה...

אתה ממש חושב שזה קל ללכת לחברה שלך ולהגיד לה "אה, את יודעת משהו? אני בעצם הומו. ביי ביי." לא, זה לא כל כך פשוט. אתה מוכן בבקשה להסביר לי - מי זאת סם ומתי היא הגיעה? הפסדתי את החצי הראשון של הפרק הקודם, ובפרק של אתמול היתה לי הרגשה שויל שוכב עם מירנדה, ולא הבנתי מה קורה.. הפסדתי גם את הפגישה של אוון (הסופר, נכון?) עם חברה שלו, האמא לילדים.. סה"כ אחרי 4 פרקים הסדרה נראית די נחמדה, אבל קשה קצת להתחבר אליה, לי בכל מקרה. אני עדיין לא מבין מה הקטע של חלק מהדמויות, כמו למשל זו, אישתו של ג'ייסון, חברה של אלכס.. איך היא עדיין חברה שלה אחרי שהיא יודעת שאלכס שכבה עם ג'ייסון? בכל מקרה אני עדיין שומר אמונים לסדרה הזו מתוקף אוסטרליותה, ובטח שאני לא יפסיק לראות אותה כל עוד הם מביאים את מלקולם ודארן! אני מקווה שהיא תשתפר בהמשך..

q1231

New member
סאם

הופיעה כבר באחד הפרקים הראשונים ולאחר שויל נפרד מליאה הוא וסאם התאהבו והפכו לזוג.לגבי ריצ'י אני חושב שהוא צריך לדבר עם מירנדה ולא להתחמק מזה כל הזמן למרות שזה מאוד קשה הוא צריך לעשות את זה.

למעלה