הפרק של היום

ים כחול

New member
חייבת להעיר ......

.... מאיפה הכובע של מיילקלום ?.

The Abbott Girl

New member
היה פרק ממש טוב היום ../images/Emo72.gif

איך ריחמתי על אשלי, הסצינה האחרונה של עם ג'ק היתה מ-ע-ו-ל-ה! חוץ מהקטעים של נינה-תומס
סה"כ היה פרק ממש טוב. ובאמת מאיפה מלקולם מצא את הכובע הזה, מה קורה פה?

Dawn12

New member
הגיע הזמן שאשלי תגלה

ותפסיק להימרח על השפם הדוחה הזה. אהבתי יותר את הסצינות של אשלי ודיאן אתמול כשאשלי ניסתה לנער אותה מעליה. היום המצב התהפך, אבל זה היה צריך להגיע מתישהו. עכשיו אני רק מחכה לסצינה הראשונה בין אשלי לויקטור. אני חושב שסטירה תהיה במקום, לא?
ואם כבר ויקטור, עוד מישהו כאן שם לב לשטויות שהוא דיבר היום? משהו כמו: "אם הייתי שם כשתפסתם את גארי הייתי שמח ללמד אותו לקח" ו-"אני מצטער על ההערה שלי מקודם, אבל לפעמים אני מאוד מגונן על ויקטוריה". כן, ראינו. ובקשר לכובע של מלקולם, לדעתי הוא מצא את זה מאחורי הקלעים של תצוגת האופנה בפריז ולקח את זה איתו. לא הלך עם דרו, אז לפחות ניקח כובע.

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

.... זהירות
שאלת ספויילר לפניך !
תגידו ... תהיה התפתחות לדמות הפיליפית החדשה ?? או ש.... שישלחו אותו לעוד כמה מחני קייץ עד שיגדל עוד טיפה (ככה נגיד עוד 10 שנים? ) .... והאם יתנו לו עוד כמה משפטים לומר חוץ מ.. היי מה עניינים אני יוצא לחברים ביי... ??? חייבת לדעת... כדי להתכונן נפשית

Music4Life

New member
איזה כיף שויקטור נדפק!!!

מגיע לו!!! הוא כזה תחמן רשע...ורוצה לקחת למשפ' אבוט את החברה. מגיע לו שככה הוא נדפק! מזל שזה לא קרה! מסכנה אשלי...אני אוהבת אותה מאד ועכשיו היא תהרס בגלל ויקטור, נו..מה חדש?

למעלה