הפרק של היום

• פותח הנושא kawa
  • פורסם בתאריך

kawa

New member
הפרק של היום

אני רוצה לציין לטובה סצנה אחת: הפרצוף כלב נעלב שניקי עשתה כאשר היא הבינה שכולם מבקשים ממנה להאט קצב כי היא עדיין טירונית וההיעלבויות שלה. לניקי יש עבודה! הידד. נינה ותומס הקיאו על המסך את סצנות ה'הכל בסדר אף אחד לא נחטף או גונב לשני ת'חברה שלו' שלהם ( למה בכלל מקדישים לזבל הזה זמן מסך? ) – הקצב הואט במקצת – וחבל. ויקטור פטרון במקצת.

Dawn12

New member
הישיבה בז'בו

היתה הדבר היחיד שהצדיק את קיומו של הפרק האומלל הזה. ניקי ואשלי - נחמד, אבל מעט מדי. ממתי ישיבות אורכות חמש דקות? זה הלך בערך ככה: ניקי - את עם ג'ק, בראד - אתה תהיה יועץ וזהו - הישיבה ננעלה. למה? למישהו בוער לעבור בחזרה לתומאס ונינה? במשך כל השבוע הזה ניסיתי להתעלם מהם ולנצל את הסצינות שלהם לעיסוקים אחרים אבל די. הגיעו מים עד נפש. ארבעה פרקים רצופים של תומאס ונינה?? אלוהים אדירים, למה? אתם יודעים, לצח"מ היו הרבה זוגות משעממים. ולא סתם הרבה - הרבה.
אבל אף אחד מהם אינו מתקרב לתומאס ונינה. אף אחד. קחו לדוגמא את פול וכריס - זוג שאני באופן אישי מתעב במיוחד. גם אם אני לא אוהב את הסצינות שלהם ביחד - אני מכיר את הדמויות כבר הרבה זמן ואכפת לי מהן (טוב, לפחות במקרה של פול זה נכון). גם בתקופות המאושרות שלהם, כאשר כל סצינה עסקה במי אוהב את מי יותר - היו לכל אחד מהם חיים נפרדים ואינטרקציות עם דמויות אחרות בסדרה. תומאס ונינה מנותקים בצורה מוחלטת מכל עלילה אחרת בסדרה, אלא אם כן מחשיבים את הסצינות של נינה וכריס בתור עלילה. הניסיון לדחוף אותם לעלילת טרישה וריאן הוא עלוב, במיוחד במקרה של תומאס, כי אם חושבים על זה, מי מכיר אותו בכלל? הוא נמצא בסביבה כבר מספיק זמן ואנחנו עדיין לא יודעים עליו כלום מלבד העובדה שהוא סופר מצליח. מה הוא עושה בג'נואה סיטי? האם הוא היה נשוי בעבר? האם יש לו ילדים? אחים? אחיות? הורים? סבתות? איפה הוא גר לפני כן? והכי חשוב - למה הוא מתעקש לקרוא לנינה "נינה וובסטר"?
בקיצור -

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לי מה להוסיף..... היה משעמם..... אה בעצם... שנים לא דיברו על הקניות של ניקי ופתאום עכשיו כשהיא "נהייתה אשת העולם הגדול " הם קצת יותר מידיי אובססיבים בבית עם נושא הקניות שלה ... (אייקון מעקם פה)

ים כחול

New member
|אוי .......שחר../images/Emo12.gif

תכוונתי לפרק שהיה משעמם לא לסיכום שלך מצטערת אם זה נשמע אחרת ... .... הסיכום שלך תמיד מושלםםםםםםםםםםםם!!! הפרק היה מרדים אוף עשיתי כעצתך ויצאתי לפירסומות בקטעים של נינה סקוט והספקתי המון בזכות הרעיון שלך ..... כלים ספונז"ה אבק מקלחת טוסטים ועוד..... פעם הבא אצא לקנות פופקורן חחחחחחח
מתי הפוצי מוצי בינהם הזה יגמר כבר ?? מי יודע ?? אופס שאלת ספוייילר לפניכם....

Dawn12

New member
הכוונה היתה ברורה ../images/Emo140.gif

וחוץ מזה - מותר לך גם לחשוב שהסיכום שלי משעמם - אני מרשה לך.
הבשורות הרעות הן שתומאס לא יעזוב אותנו בקרוב... השחקן היה בסדרה שנה וחצי כך שאת יכולה להבין שנותרה לנו עוד תקופה ארוכה איתו. החדשות הטובות הן שכאשר הוא יעזוב הוא סוף סוף יפגין קצת אופי. אופי מחורבן במקרה הזה, אבל גם זה משהו. לשאלת מק ובילי - הסיפור שלהם ארוך אם למישהו עוד לא היה ברור. לא משנה כמה פעמים תעלה השאלה "מתי כבר יקרה ביניהם משהו?" - הוא עדיין יישאר ארוך ואיטי. מה שכן, בחודש הקרוב יתחילו ההכנות לנשף הסיום הגדול שבסופו (סוף ספטמבר-תחילת אוקטובר אצלנו) בילי ומק יוכתרו כמלך ומלכת הנשף וזה ייתן דחיפה רצינית לסיפור.

למעלה