הפרק של היום

הפרק של היום

אני שמח שלא מרחו את הריב של אשלי וויקטור וסיימו אותו כמו שצריך אגב מישהו ראה פעם את ויקטור בוכה? זה נראה לי אף פעם לא יקרה לא משנה מה. ואשלי נתנה הופעה מדהימה ככה צריך להגיד לויקטור מה חושבים עליו בפנים והכי עצוב שכשהיא יצאה הוא לא למד מזה כלום והכי נוח לו להאשים את ג'ק בהכל אפילו במה שהוא עצמו עשה זאת הייתה סצנה מצויינת. כל השאר עם אוליביה היה מיותר לגמרי... *אהה ומה שהכי טוב זה החיוך של ג'ק (החיוך המפורסם שלו) אפילו אם יש פרק לגמרי משעמם ורואים את החיוך הזה זה עושה טוב על הלב...

dviridit

New member
שאלה שרציתי לשאול כבר זמן מה

מה הקטע עם קאסי? כמה פעמים צריך לאמץ אותה???. לא עשו את זה כבר די והותר?

ים כחול

New member
כן התחרש הנס - ויקטור בכה ......

אני חושבת שזה קרה כשניקי הייתה על סף גסיסה פעם.... ויכול להיות בעוד מקרה רק לא זוכרת ממש ....

Dawn12

New member
תשובה והפרק של היום

את קאסי עדיין לא אימצו באופן רשמי. המשפט הארוך שבו צפינו לפני שנה פלוס מינוס היה על החזקה שלה, כלומר מי מבחינת החוק אמור לגדל אותה. שרון היא גם ככה האמא הביולוגית והיא לא צריכה לאמץ את קאסי. העניין הוא שניק רוצה להפוך להיות אביה של קאסי באופן רשמי (גם מבחינת החוק) ושניהם רוצים שקאסי תישא את השם "ניומן" - ולשם כך צריך אימוץ.
בקשר לפרק - מאור כבר אמר את הרוב...
אחלה סיכום אגב
הסצינות של אשלי וויקטור נכתבו בצורה מצויינת וגם שוחקו בצורה טובה מאוד (מצידה של אשלי בעיקר). האמת היא שרציתי לראות אותה משתגעת וצורחת אצלו במשרד, ובמקום זה קיבלנו עימות קשה אבל רגוע יחסית. אחרי זה הגעתי למסקנה שאולי יותר טוב ככה. אשלי ידעה בדיוק מה היא אומרת (ואני לא יכולתי לכתוב לה את הטקסט בצורה טובה יותר) וידעה להטיח בו את ההאשמות גם בלי להתפרץ בצעקות. אולי עצם זה שהיא היתה יחסית שקולה ורגועה יגרום לה באמת לעמוד במילה שלה ולנתק את הקשרים עם ויקטור אחת ולתמיד. עוד סצינה שאהבתי היתה של ניק ומייקל. בכלל, אני ממש נהנה מהסיפור הקטן שצץ בפרקים האחרונים עם האימוץ של קאסי, ובעיקר הפיטורים של כריסטין.
אני מסכים לגמרי עם ניק ושרון בקשר לכריס. זה שהיא החליטה לעבוד עם מייקל לא אומר שהם חייבים לעבוד איתו גם כן (ואני מת על מייקל, שלא תהיה אי הבנה
). כריס ומייקל הם עכשיו עסקת חבילה, וככל שהיא תבין את זה מהר יותר כך יוטב לכולם.

ים כחול

New member
בשביל לעבוד עם מייקל ......

בשמחה הייתי מקבלת פיטורין ועוד מאהבל כמו ניקולאס זה שווה את המחיר
הייתי גם נועלת תמשרד ו"מתנפלת עליו" על שולחן המשרד כמובן מעיפה משם את הכל שלא להידקר מאיזה עיפרון תוךכדי להט .
ההורמונים שלי משתוללים כשמדובר במייקל ... סליחה ...
מקווה שהשכבתם את הילדים לישון כבר

dviridit

New member
צל"ש הערותצ על הפרק

לדעתי דרוסילה עשתה בחכמה שחליטה להרגיע את ולשתוק בקשר לאוליביה. מה זה משנה כבר מה אמרה ומה לא? הדיון שנמשך קצת שיעמם. זה לא שהתחלתי לחבב את המיובשת הזאת, פשוט היא חולה ולדעתי לא צריך עתה להתרכז בעניינים שוליים. אשלי היום הכיסה לויקטור בגדול, היא צודקת וגדולה.

tomersde

New member
פרק נחמד

קצת האריכו עם הסצינה של כריס ופול כמה כבר אפשר להתלונן, בסדר פיטרו אותה לא תקפו אותה. וחוצמזה אני מזה מחכה לפרק של מחר שניקי תספר לויקטור שהיא בז'בו זה יהיה שווה רק כדי לראות ולשמוע אותו צועק.

Dawn12

New member
חדש כאן? ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום!
ואתה מוזמן לספר קצת על עצמך וכמה שנים נמשכת ההתמכרות.
בקשר לכריס - התגובה שלה היתה צפוייה. היא פשוט כל כך רגילה לכך שכולם תמיד משבחים ומהללים אותה שאם מישהו לא מסכים עם המעשים שלה - היא פשוט לא יודעת איך לאכול את זה. ואפרופו "האריכו" - ככה זה הולך להיות מעכשיו עם אוליביה? 20 דקות בחדר בית החולים עם הצנונית? אוליביה מדברת עם ניל, אוליביה מדברת עם דרוסילה, אוליביה מדברת עם מייקל, למי אכפת?

למעלה