הפרק של היום!

Nira22

New member
אהבתי את הפרק../images/Emo58.gif

למרות החיסרון המובהק של קלייר, אהבתי את המאבק בין שני הכלבים, התרגשתי בגלל הקשרים והנאמנות (כמו תמיד) של אלכס וניק ושנאתי את סנדרה בכל רגע...

L o o K At Me

New member
פרק ממש יפה

איך סטיבי הצליחה לשמור על קור רוח בכל הנוגע לחום של שרלוט ואיך היא התאמצה להגיע מהר לבית החולים והקטעים של ניק ואלכס גם היו יפים ואלכס אין לי מילים איך הוא לקח את האשמה על הגניבה של המטוס עליו וכו' וכו' והקטעים של רוי ודיזל גם היונחמדים חח אחלה שחקנים הכלבים האלה
אני חייבת לציין שהפרק הי הלא רע בכלל

lions queen

New member
../images/Emo187.gifסופסוף לא בכיתי..../images/Emo3.gif

היה מאוד נחמד..
עדיין עצוב , כיה יא חסרה והכל, אבל היה נחמד הפרק.. ואני לא מוכנה שסטיבי ואלכס יהיו ביחד לעולם..!! פשוט לא מוכנה..!!

נועה167

New member
תגובה לפרק!

קודם כל גם אני לא מוכנה שהם יהיו ביחד זה יהיה כבר ממש מוזר ומגעיל... וחוץ מזה היה פרק ממש יפה :) אמנם מאוד מוזר בלי קלייר וגם המשיכו כמעט כרגיל כזה... חוץ מאלכס שהוא די מחורפן :/ אבל עדין חמוד :) והרבה אנשים כתבו פה שהם שונאים את סטיבי.. אני לא שנאת אותה, פשוט צריך להתרגל אליה, ברור שהיא לא מחליפה את קלייר! בשום דרך! אבל עדין היא דמות מעניינת דווקא. זהו :)

פגית

New member
אהבתי את הפרק, היה חמוד..

ממש מרגישים את חוסרה של קלייר!!! וחשבתי על זה שבקי לא היתה בלוויה ...ושהיו צריכים להחזיר אותה לכמה פרקים להגיד כזה שהיא באה לעזור להחזיר את החווה למצב שהיה... ועדיין קשה לי עם סטיבי אבל מתרגלים ואלכס כזה חמוד ומסכן..

TheCrazyCatLady

New member
כבר כתבתי מה דעתי על הפרק למטה..

אז אני רק אחזור ואוסיף שהבעיה שלי היא לא המוות של קלייר (למרות שהיא תחסר מאוד), אלא הדחיפה המאולצת והדוחה של סטיבי לתוך העלילה ולחייהן של הדמויות.ממש אכזבה... בינתיים אני לא נוטשת את הסדרה, אבל אני מתפללת שיהיה שיפור משמעותי מהפרק הפלקטי של היום

היה ממש מאולץ וסטיבי סתם נדחפת

חייבת להסכים עם הכותבת מעלי... סתם פרק מאולץ... ולא ממש נחמד.. היה די מגעיל לראות איך כולם מסתדרים אחלה בלי קלייר וכולם מוצאים ישר את תפקידם (חוץ מאלכס...) ! oh my god! they've killed claire

Lucky Charmed

New member
הפרק שלה יום..

כעיקרון היה פרק נחמד.. אבל יש משו בסטיבי שמעצבן אותי לא יודעת מה אבל אני לא מחבבת אותה במיוחד.. חוץ מזה היה את הקטע עם הכלבים
שהיה גם די נחמד. בכל זאת אני מתגעגעת לקלייר!! אני רוצה אותה חזרה!

נועה167

New member
גם אני מתגעגעתתתתתת

אוף אני רוצה את קלייר חזרה!! הסידרה לא אותו דבר! משו חסר.. משו גדול! זה כמו שיוציאו את הדבר הכי מרכזי בסידרה! אוף איתם איזה מעצבניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :(:(:(:(:(:( זה עדין לא עבר לי...

niminam

New member
חחח פרק ללא בכי, הורי!

היה פרק חביב. אהבתי במיוחד את איך שג'ודי הייתה בפרק. הכלבים האלה מזניבים
למען האמת, זה פרק ראשון שהתלהבתי בו במיוחד בג'ודי. היא תמיד מאעפנה קצת.. ילדותית כזאת.. (סליחה לכל אוהבי ג'ודי). לטעמי הפרק הזה בא רק כדי לקשר בין סטיבי לטס ולהתחיל יחסים טובים בינהם, ומבחינתי זה היה קצת מאולץ בפרק. א-ב-ל כל הסצנות בין ניק לאלכס היו מדהימות. אחחח חתיכת קשר יש לאחים האלה. גם אני רוצה!

shulak14

New member
צריכים לשמור על מספיק דמויות

נשיות בחווה. אז הביאו את סטיבי ובוודאי יביאו שחקנית צעירה חדשה במקום ג'ודי. תארו לכן שפתאום טס, מג וג'ודי היו נשארות לבד.

פרק ממש חמודי ../images/Emo187.gif

כאילו אהבתי את היחסים שמתחילים שם בין טס לסטיבי ,כאילו סטיבי עדיין מעצבנת אותי אבל זה רק בגלל שהיא באה במקום קלייר .. ועצוב לי על אלכס
בכלליות פרק מקסים

למעלה