הפרק של היום

JuSt A d i

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

אהבתי!!!!! ח יואו ניק וטס ממש הורגים אותי עם כל הקטעים שלהם וחחח קייט ואלכס?!?!
פפפפפ סנדרה הייתה כלבה כרגיל..אבל רחמים עליה ומסכן הארי רואים שהוא סובל וג'ודי הייתה כזאאאת ענקית עם הנשיקה שהיא הדביקה לניק
וטס המקסימה כמו תמיד עם מה שהיא רשמה למג.... הפרדה הייתה ממש עצובה........מסכן טרי..... וג'ודי פפפ הקטע עם הפוני והסוס היה ממש עצוב
מזל שהיא לא עוזבת!

Je Cours

New member
רק אני הפסדתי אתמול ?!?!?

אולי מישהו בטובו (אולי את ?) יתנו לי תקציר למה שקרה הפרק ? לא מה שכתוב בכול מני אתרים אלא "ואז ניק צעק על דייב וטס ילדנ קרנף...". משהו יותר מפרט... אפשר אולי ? בבקשה ???

נועה167

New member
אמממ

ג'ודי ממש חמודה! העונה הזאת בכלל אני ממש אוהבת אותה יותר מפעם ומזל שהיא לא עזבה זה היה הורס!! אבל מג לא נורא חחח ז"א פחות נורא. אלכס היה חמוד "פרד" חחחח איך שהוא קרה לה, וגם החדשה סבבה. אני לא מאמינה שאני הולכת להגיד את זה אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שריחמתי על סנדרה!! מסכנה... וגם הארי :( אבל הצחיק אותי שאלכס אמר שהתינוק לא יהיה רשע חחח וה- קטע של הפרק זה הנשיקה שג'ודי הדביקה לניק חחחחח זה היה ענק!! סה"כ היה פרק סבבה! :)

adinabl

New member
אוי!

זה היה ברור שג'ודי לא תעזוב! הם הרגע "העיפו" את קלייר ועכשיו גם את מג! אז מה גם את ג'ודי? יותר קל להתחיל סדרה חדשה!!!!

נועה167

New member
מה נסגר היום?

אף אחד לא ראה? דווקא שאני פה היום דיי הרבה אז אין פה אנשים בקושי!! :/ מוזר

נועה167

New member
שאלה- ספויילר

אמרו פה בפורום שלאלכס תהיה מישי... אז מתי? ומי זאת?

ללינקה

New member
תשובה - ספויילר...

בפרק השלישי לפני האחרון של העונה (כך שאין לי מושג אם הוא ישודר בקרוב בגלל מנהגם המגונה של הולמרק ישראל לשדך את סוף העונה לתחילת העונה הבאה...). תגיע בת דודה של קלייר ואלכס יתאהב בה... מה שנקרא - הכל נשאר במשפחה

ללינקה

New member
ותיקון קטן

כמובן שהכוונה היא לבת דודה של טס.. מעניין אם היא קרובה גם לקליר באמת...

Nira22

New member
הפרק של היום

פרק נחמד וזה הכל ואם כמובן לא הייתי מפסידה 5-6 דק' מהסדרה אז כמובן שהייתי מבינה ונלהבת יותר מהפרק וחבל שהולמרק שוב משחקים לנו עם הזמן ולא טורחים ליידע . הפרק: אמנם לא ראיתי את ההתחלה אבל קייט נראית די בסדר וגם די תמימה. אהבתי את ההקנטות של אלכס ושכל פעם הוא קרא לה פרדי. ריחמתי עליה כשהארי צעק ונזף בה. לא התלהבתי כלל מההריון של סנדרה וגם לא הרגשתי כלום בקשר לכך שהיא איבדה את התינוק טס לא היתה צריכה לבוא אליה ולדעתי אנשים רעים מקבלים את הראוי להם (עד כמה שזה נשמע נורא אבל....). למרות שזה היה לי די צפוי שמחתי שג'ודי נשארה. והיה מרגש כשמג קראה את המכתב של טס. ונקווה שהולמרק לא ישחקו לנו עם הזמנים של הסדרה.

נועה167

New member
.....

זה באמת מעצבן (שזה התחיל לפני הזמן), ויכולתי להגיד אבל בבוקר כשזה היה חשבתי שזה סתם בטעות או משו.... טוב חפיף

adinabl

New member
אולי אני אשמע רעה אבל.....

אני ממש לא חושבת שסנדרה פתאום בגלל שהיא התחתנה עם הארקי שכחה מכל האיכסיות שלה! כל הפרק אני יושבת וחלושבת מה היא זוממת עכשיו עם זה? מה היא מנסה להוציא מזה? ברור שהיא לא איבדה את התינוק בכוונה אבל איך שהיא התנהגה לטס???? צר לי פעם כלבה תמיד כלבה!

מוגי13

New member
אגו תמיד נשאר אגו

שלום לכם.. אני בפורום מהצופות והקוראות.. לא מגיבה אבל אחרי שראיתי את הפרק באיחור - מעצבן... סנדרה ככל שהיא ביצ'ית... יש לה אגו כמו של גברים שמישהו יראה אותה בוכה- זה יראה על חולשה.. אבל ראיתי את היא נחנקה בפנים מדמעות- ועל זה אני נותנת לה 10 על משחק. שחקנית טובה הבחורה הזו... נ.ב. שמי אורית יום טוב לכולם

Nira22

New member
היא בכלל שחקנית טובה

ללא קשר לדמעות, כי מהרגע שראיתי את הדמות לא חיבבתי אותה.

למעלה