הפרק של היום:

הפרק של היום:

אחותי טוענת שזה היה פרק "סתם". אני לא יודע.. הכליאה של דמויות ביחד כדי להכריח אותם לדבר ביחד היתה מועילה. ומישהו סוף סוף אומר לדונה מה קורה בינה ובין ג'וש. מה אתם חושבים? אגב, זה באמת היה רק תרגיל, נכון?

Doji

New member
אני חושב שבסוף זה לא היה תרגיל

אבל כל הצוות חושב שזה כן היה תרגיל שתוכנן בשיתוף עם הנשיא... לדעתי היה פרק מצויין, אהבתי את השיחות עם טובי ועם דונה. הסצינה של דונה כשהיא קולטת איך אנשים אחרים רואים את טיב היחסים שלה עם ג'וש וברקע ג'וש צועק בצורה בהמתית במיוחד "דונה!!" היה חזק במיוחד. מעניין אם ימשיכו עם הקו הזה בפרקים הבאים.

מה בידיוק קרה בפרק אתמול?

אמ מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד: מה הקטע של הבדיקה הזאת? זה היה לבדוק משהו ספציפי?

loligos

New member
זה לא תרגיל

לא שמתם לב בסוף שהעוזרת של הנשיא הולכת הביתה היא פתאום רואה את כל החברה עטים על המכונית של הנשיא..לבושים כמו במכסחי השדים? לא תרגיל אבל לא רצו להבהיל אותם. לאו דווקא אנתרקס אבל יכול להיות כל חומר כימיקלי...

geviaz

New member
איזה צרוף מיקרים

ביום שהפרק שודר היו כל מיני התעסקויות על הגנה מפני מתקפת אנתרקס בארה"ב. בכל מקרה פרק מעולה! עם רמיזה אולי לבאות (הדרך של ראסל לנשיאות הבא)(זה לא ספויילר, זה ניחוש!). נ.ב.עוד מישהו שם לב שבהתחלת כל פרק מופיע אייקון כזה של הגבלת צפייה מגיל 8?

geviaz

New member
אולי בעצם לא

אחרי מחשבה נראה לי שאולי חלמתי את בהלת האנתרקס בארה"ב בעקבות הפרק!!! פתאום אני נזכר בכל מיני דברים לא הגיוניים ב"דיווחים" שאני זוכר, זה כנראה בגלל שביום רביעי אני לא לומד (איזה כיף לי) אז אני יכול לישון הרבה. מעניין אותי לדעת אם אני לא היחידי שזה קרה לו, האם לעוד מישהו קרה דבר דומה?

למעלה