הפרק של היום

Tinkerblack

New member
הפרק של היום

(נא לענות לאחר הפרק חיח- למקרה שאני לא אהיה פה עד אז) וואו חיכינו וציפינו ואחרי איזה חודש שלא היה פרק ואפילו המשפחה שלי התחילה לשאול את עצמה מה עם מעור ירושלמי הנה סוף סוף זה חוזר והפעם אחד מן הפרקים האחרונים של הסדרה... אז יאללה איך היה? איזה חלק אהבתם? איזה דמות הכי אהבתם היום? ואיזה חלק הייתם מורידים? איזה חלק הכי פחות אהבתם?

ווא ווא אני כבר מתרגש

מעניין מה עם יוסי... ונעה ואיציק... ושמעון פבלו ואריאלה ומעניין מה עם מעורב ירושלמי בכלל!!!!!!

Green Day 1

New member
זה שרשור הפרק לפני האחרון?../images/Emo4.gif

...Anyway אם כן...
תקציר הפרק ה 12
לאה בבריחה מתמדת מהמציאות
בפרק לפני האחרון אפרים מסתבך בחובות כבדים.(
) אריאלה ופאבלו מסתבכים עם המשטרה הצבאית ושותפיו של אפרים מתנכלים לו ע"י פגיעה בביה"כ של סבא אליהו הפעם שמעון עומד לימינו של אפרים ופוקד עליו להתחבא.
צפייה מהנה לכולם!.

ny22

New member
מנהל
ואיי!!!!!!! מה המשטרה תעשה לפאבלו

ואריאלה???????????????? איזה מסכנים!!!!

Green Day 1

New member
../images/Emo12.gifכולי צמרמורת../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

או-קיי בעיקרון היה פרק יפה. עם כל הקטע של הג'יפ עם אריאלה ופבלו ושמעון שנקרא לעזרה... אבל ממש התבאסתי מהסיפור של אפרים עם כל החובות וכל הדברים שהוא חייב ממלכתחילה לבצע. לא הבנתי מדוע, השיכורים(? - אם אפשר להגדיר אותם ככה
) האלו פתאום צצו להם בבית-הכנסת לישון ועוד לסעוד שם כמו איזה __...
:X אני מאוד התאכזבתי מהקטע של הבית-כנסת שנשרף כתוצאה משוב השיכורים האלו. פשוט חבל. מחכה לפרק הבא והאחרון
.

הילה121121

New member
ואי ../images/Emo221.gif

איזה פרק מדהייים היה!! פשוט מושלם!!!! אז יאללה איך היה? מהמם מושלם ענק וממש לא רציתי שיגמר..התגעגעתי...חח איזה חלק אהבתם? הכי אהבתי את הקטע שאריאלה נשענה על פאבלו-למורות שאני ממש לא רציתי שהיא "תיכנע" לו..אבל הפעם זה היה שונה כי היא נשענה עליו ואז הוא אמר לה שזה אסור...וממש אהבתי שהוא אמר את זה!!!! איזה דמות הכי אהבתם היום? אריאלה....בגלל הקטע וגם שמעון---שדאג מאוד לילדים שלו למורות שהוא לא מסכים עם הדרך שלהם ואיזה חלק הייתם מורידים?באמת שאיין-אני קראתי את השאלות האלה לפני הפרק וכל סצנה בפרק חשבתי "את זה הייתי מורידה" וכל פעם אמרתי "לא" --הכל היה במקום איזה חלק הכי פחות אהבתם? אהבתי את כל הקטעים כי גם קטעם שלא ממש אהבתי היו קצרים ובמידה ואז זה היה יפה כבר אמרתי שהיה פרק מושלם?

הילה121121

New member
ועוד משהוא../images/Emo221.gif

כמה שהפרק לא היה צפוווי!! חח איך כולנו חשבנו שהסבא ימות--או שבכלל-מישהוא ימות-ובסוף מסתבר שהבית כנסת נשרף--ועם איריאלה והג'יפ- אני אישית חשבתי שהיא שמעה שהסבא מת אז היא נסעה בגיפ ובסוף בכלל מסתבר שהיא רק רצתה להוכיח לפאבלו שהיא לא מפחדת!!--- חחחחחחחחח כל מה שכולם העלו פה בחודש האחרון לא קרה!!

ny22

New member
מנהל
מי אמר פה שסבא אליהו נפטר?

חשבתי שלספולרים פה לא תהיה כזאת משמעות.... אבל בכל אופן, למה אמרתם סתם?

עבדו עלינו אני מתנצל

ראיתי אז בפרומו ששמעון והבן שלו אפרים עושים קריעה , ומה שנראה הכי סביר זה שסבא אליהו נפטר , אבל זה לא כך הדבר היה , הם עשו קריעה בגלל שספרי הקודש והבית כנסת שלהם נשרף

ny22

New member
מנהל
היה פרק ממש טוב...

מבחינת המתח וכל מה שמסביב. רק מבחינת העלילה זה היה די עצוב. מה שקרה לבית הכנסת שלהם, המצב של אפרים... המצב של לאה... מה שקרה עם פאבלו ואריאלה...

izik79

New member
הפרקים האחרונים מאוד מדכאים ../images/Emo10.gif

אין שום דבר אופטימי

הילה121121

New member
למה?../images/Emo221.gif

הקטעים עם אריאלה ופאבלו לא היו עצובים--אותי לפחות זה לא העציב כל הקטע עם המעצר-כי זה לא כלא אמיתי--זה כלא של צבא-יוצאים מזה

ny22

New member
מנהל
אני לא רוצה להגיד - ספוילר

כדי שלא יקרה מה כמו מה שקרה פה עם סבא אליהו. אבל כנראה שהם לא יתחתנו.

הפרק הכי יפה בעונה!!

העניינים מתחילים להתקדם הבית כנסת נשרפה פאבלו ואריאלה מסתבכים שמעון דואג למשפחה שלו אריאלה מהמרת על חייה הכל מסתבך מקווים שייסתיים טוב... ותצביעו לסקר אני הצבעתי שבת שלום

למעלה