הפרק של היום:

ADRENALIN

New member
הפרק של היום:

אז ככה, מה היה לנו? קצת עינטוזים, קצת בשר, אבל בעיקר כלום. פרק חלש מאוד הן מבחינת התסריט הבנאלי עם הטקסטים המנוונים שמהווים ניסיון לאמפטיה בין זינה לגבריאל. דהיינו שרה, אחייניתה של גבי שנחטפה בילדותה ע"י גורקאן והפכה ל"מפלצת פוליטית" בהשוואה לאיב-ליוויה, שאמנם לא נחטפה, אך נפשה היתה בידו של אוגוסטוס שהפך אותה למפלצת- נקודה. די התאכזבתי מהפרק. אני אתן שני פלפלים מתוך חמישה:
אחד לריקוד של גבי ואחד לריקוד של זינה, שתי הסצנות השוות היחידות בפרק הזה...נקווה לשיפור בהמשך, גיא.

canimal

New member
מה?? לא נכון. לא מסכימה. ממש לא.

הסצינת פתיחה לדעתי היתה עם משחק מוגזם ובימוי לא משהו ואוי! פתאום גשם. זאת דעתי, תסכימו, אל תסכימו.. אבל הפרק עצמו היה ממש טוב! הנושא חדש לסדרה ולמשל בניקיטה עשו פרק דומה פעם ושני הפרקים עשו את זה יופי. הכל היה צבעוני ויפה וימבוצע היטב. לא היה שימוש באיב כי לא היה בה צורך.. זה מצוין שאחרי 25 שנה גבריאל זוכה לחזור. שקורים דברים רעים גם כשזינה וגבריאל ךא שם כדי לעצור אותם. שהמשפחה של גבריאל מתה מות טבעי ולא כי כוחות הרשע בחרו בהם. זה היה פרק זינאי נוסח עונה 6. ואני ממש ממש אהבתי! אה אבל ששרה היתה האישה היה ממש ברור. ואני לא יודעת אם מיותר או לא. אין לי דעה בנושא עדין. כי זה לא שהיא לא באה ממשפחה חזקה ואם הרגו לה תהורים.. מי אומר שהיא לא תהפוך לאשה מספר 1? שרה היא לא איב. זה ממש לא אותו דבר ולא נראה שהם אמרו שזה אותו דבר.

ADRENALIN

New member
חמודה

אם לא הבנת את הרעיון: זו דעה אישית. אני לא מנסה להכליל את הדעות שלי על כולם, בדיוק להפך אני מעודד ביטוי עצמי בחופשיות, אני לא מכליל על כל העונה, בדיוק להפך אני אהבתי מאוד את שלשות הפרקים הקודמים ואני בהחלט לא מבין למה את כ"כ מתגוננת. כל אחד וטעמו הוא יום אחד יש פרק טוב, יום אחר הפרק פחות טוב ככה ז´ה

canimal

New member
נו? ולא מסכימה זה לא דעה אישית?

אמרתי תדעה החיובית שלי על הפרק, לא על העונה והיא באה בעיקבות מה שכתבת. אתה אומר דעה, אני אומרת דעה. מה הבעיה כאן?

למעלה