הפרק של היום?

d a s t

New member
לא משהו.

כל פרק שהוא לא על הקרומגס הוא מבורך, כמובן. אבל הפרק הזה... אני חושבת שמה שהכי הפריע לי היה יכולות המשחק של מגי וקולין (מן הסתם, אני מתכוונת לשחקנים שמשחקים אותם...). אני מאמינה שאם הפרק הזה, או העלילה, הייתה עם הרבעייה המקורית, היה לי יותר על מה לדבר. אבל זה היה די פרק סתם לדעתי. וכל המוסר הזה "סמים זה רע..." אני שונאת כשעושים סלוגנים כאלה. ואני עוד יותר שונאת את זה שהם כל הזמן בוחרים להתערב לאנשים בחיים. גם בפרק הזה וגם בפרק של המציאות המדומה. ככה אנשים רוצים לחיות, תעזבו אותם בשקט!! אתם לא צריכים לתמוך, לא צריכים לקחת סמים או לשחק עם המציאות המדומה הזו, אבל למה לקחת את זה לאנשים אחרים, שמשתמשים בזה, נהנים מזה, ובאופן כללי לא מזיקים לאף אחד. (אני לא מדברת על ה"רע" הזה שנתן למהשמו את הדיסמיד [או איך שלא קוראים לזה]). מעצבן אותי שהם באים עם המון תחושה של עליונות, שהם יודעים מה טוב לכולם ומה כולם צריכים. שהם באים עם איזושהי אטימות למה שאחרים רוצים. לא מתאים להם המציאות המדומה, אז הכי טוב לנתק מזה את כל העולם! איזו אגוצנטריות! אה... ואני מצטערת, אבל קולין אדיוט!!

LonelyCoyote

New member
שם?

בקשר לעליונות, זה ממש לא ככה ונראה שאתה לא הבנת את הפואנטה בסדרה. אבל בלי קשרר.. מה היה השם של הפרק?

GrandPrix2OO7

New member
לא זכרתי שהעונה הרביעית כ"כ משעממת.

וכמו שאמרתי לא מזמן, בעונה השלישית מגי עוד הייתה איכשהו בסדר. בעונה הזאת היא שוברת את כל השיאים בתור השחקנית הגרועה ביותר אי פעם. העונה הרביעית נמרחת, משעממת, מעייפת ובעיקר מיותרת. אני לא יודע מה יותר גרוע - הטקסטים של השחקנים או השחקנים שמדקלמים אותם. והסט הזה של הרחוב שמשתמשים בו בכל פרק - שנה שעברה זה היה עם המערה התת-קרקעית אבל כאן זה כבר מוגזם. הצצתי ברשימת פרקי העונה הרביעית ולא היה שם אפילו פרק אחד שאהבתי או שזכרתי לטובה. חבל.

Michali17

New member
../images/Emo45.gif בהחלט. אהבתי גם !

חוץ מזה אני חושבת שמגי דווקא סבבה

The Quickening

New member
בהחלט ../images/Emo8.gif

וגם אני אהבתי דווקא את המשחק של מגי בפרק הזה. בעונה הזאת היא משחקת יותר טוב!

גלבטרון

New member
פרק נחמד מאוד

וכמו עוד מס' פרקים העונה הזו גם הוא מבוסס על קומיקס של "גולשים בזמן". למעשה הקומיקס "נרקוטיקה" עליו הפרק מבוסס, נכתב ע"י ג'רי אוקונול בכבודו ובעצמו. הסיפור כמובן עבר עיבוד דיי רציני על מנת שהוא יוכל להיות משודר בטלויזיה אבל הוא עדיין מהנה. הפרק גם כלל מס' מחוות נחמדות לסרטי/סדרות הוליווד ישנים כמו "שיר אשיר בגשם" והסידרה "Leave it to Beave" (אשר הבית בו שההו מגי וקולין הוא זהה לבית מאותה סידרה ישנה). אני ממליץ לכל מי שאהב (ומי שלא כל כך אהב) את הפרק שיקרא את הקומיקס עליו הפרק מבוסס ויראה כיצד הוא היה צריך להיות + שיראה גם שג'רי אוקונול (מלבד היותו שחקן, במאי ומפיק) יודע לכתוב.

the shibby

New member
שמתם לב לשוטר ההוא?

שוטר סמים או מה שהוא לא יהיה....הוא שיחק גם את גאן "אנג'ל"! חחח מוזר לראות אותו צעיר וחמוד כזה... או שרק אני שמה לב לדברים כאלה

nick at noon

New member
נכון

זה באמת מוזר לראות אותו שם. אגב ממש עכשיו מתחילה בערוץ 3 העונה השלישית של 4400 והשחקן הזה מופיע בה בפרק אחד.

למעלה