הפרק של היום..

white angels

New member
הפרק של היום..

איזה חמודה יוליאנה
ומסכנה קטיה,היא צריכה לעזור לארגן תחרות של מלכת יופי
חח ממש מתאים לה.. והורים של קטיה,טוב שלא הגזימו,כאילו היא ילדה בת 10
מגיע לויקה,גילתה שקוליה סתם תפרן
קירה

m2love

New member
מממ

יוליאנה מהזה חמודה.. וקטיה צריכה להחליף בגדים-דחוווווווווף-עד שהיא לא תשנה סטייל הביטחון העצמי שלה יהיה עדין למטה.. חחח ואיזה מציקות הבנות האלו חח איך הן הסתכלו על קטיה
ואיזה מעצבנת ויקה עלק איזה בעיות יש לה...הלוואי עלינו בעיות כמו שלה..אפילו לקירה יש הרבה יותר בעיות.. ואני מהזה מרחמת על קירה..מסכנה
ווואי איזה מתחחחחחח

creep tamuril

New member
../images/Emo45.gifמסכימה

אבל קטיה פשוט מגוכחת וזה היחס שהיא מקבלת בהתאם. וזה לא רק המראה שלה החיצוני[ שגם הוא מושך הרבה דחיות,כן?], זה גם ההתנהגות שלה בכללי. היא פשוט צריכה לעבוד על עצמה. בשביל זה אין בנאדם שמתאים יותר מיוליאנה
מאוהבת באישה הזאת!
פרק נחמד בתכלס.

m2love

New member
חהחהחה

ולא בתכלס הפרק לא נחמד? חחח עזבי התחפרנתי

white angels

New member
יוליאנה ממש מאמי!../images/Emo24.gif

והיא זאת שתעזור לקטיה בסופו של דבר להשתנות מבחינה חיצונית ומבחינה פנימית
יאא מעניין מתי קטיה תפגוש את מישה,הידיד של יוליאנה,הזכירו אותו היום

אל תזלזלו בבעיות של ויקה!

היא אכן מעצבנת וכאילו מגיע לה, אבל דוגרי היא באמת מסכנה - היא לבד אין לה אהבה, אין לה כסף, היא לא יכולהלהרשות לעצמה את הדברים שהתרגלה אליהם ואני די מרחמת עליה....

white angels

New member
לא מזלזלים אבל..

הכל קטן לעומת הבעיות של קירה-הארוס שלה בגד בה ושיקר לה כל הזמן,הסתיר ממנה דברים..זה יותר גרוע..
ויקה מסכנה אבל די מגיע לה,היא כל הזמן הייתה לועגת למועצת הנשים עכשיו היא במצב דומה לשלהן..

ludashit

New member
אוישששש למה לא פתחתן שרשור...

זה מעצבן לקרוא ככה..... ומה עם דירוג הפרק?? בנות מה קורה לכן??? קודם כל דירוג הפרק:
שמתם לב שהם היו במצרים??? כאילו אתן קולטות היא אומרת כזה להורים שלה: "כן , רואים מפה את ים סוף" , חחחחחח איזו חמודה..... ז"א שהם היו "כמעט אצלינו" חחחחחחח חמודות.... אההההההההה ועוד דבר , הזמרת ששרה את שיר הפתיחה - יוליה (לא זוכרת את שם המשפחה) תופיע כאן בישראל במועדון האופנה ב-23/4 , מי באה???? בטח יהיה כיף לראות אותה........... מישהיא רוצה לבוא???

white angels

New member
חח אף אחד לא מדרג..

אז גמאני לא מדרגת..וחוץ מזה שאני רוב הזמן פותחת את השירשורים של הפרקים אז מה זה משנה.. אבל הנה גמאני אדרג
:
חח וואלה הן באמת היו קרוב אלינו..למה הן לא באו לבקר? לא יפה..
מהה יוליה עוד פעם באה לארץ? מתי ואיפה?
23.4 זה יום העצמאות לא?

m2love

New member
חחח אז גמאני מדרגת..

חח אל יפה שהן לא באו לביקור חחח
כן 23.4 זה יום העצמאות.. יש כאן מישו שהולך לרוק עצמאות?

m2love

New member
לא יודעת..

יש מצב שכן
לא הבנתי..מה איפה עושים אצלנו?

ludashit

New member
צביקה פיק , איכסה

הוא היה אצלינו באומן 17 , במסיבת פורים של העבודה.... חבל שלא אמרת לי , הייתי מביאה לך את ההזמנה.... חחחחחחחחחחח אבל זה כבר עבר.....

white angels

New member
חח אצלי יופיעו

שלישיית מה קשור..אבל בטח יהיה מה זה יבש אז אני אלך כנראה לקריות האחרות יש את מירי מסיקה והראל סקעת

למעלה