הפרק של הערב

q1231

New member
הפרק של הערב

אני חושב שריצ'י לא צריך היה להפיל את סיימון במשחק ולא להאשים אותו במה שקרה כי שניהם היו שיכורים והם לא יכלו כ"כ להבין מה שהם עושים. איזה מצחיק ניית'ן רוקד לא דמיינתי שזאת הסיבה שבגללה הוא נדחה לאחר הפגישה הראשונה.פרק מאוד יפה היה.גם הפרק הבא יהיה מעניין עם הסיפורים מהעבר של כל אחד מהם.

m i s h i

New member
כן,אבל הוא ממש חמוד..

הייתי סולחת לו על איך שהוא רוקד.... וחוץ מזה,לא הבנתי מה הקטע של ריצ'י?? אם הוא שכב פעם אחת עם גבר זה עושה אותו להומו? אז עד עכשיו זה סתם היה עם מירינדה?? הוא לא חשב על האופציה שהוא דו-מיני?

m i s h i

New member
אני בקושי זוכרת...

כי זה היה לפני שבוע.. אבל ממה שאני זוכרת- לקלי יש לקוח חדש שנראה טוב וכל הבנות "מחבבות" אותו אבל לא יותר מזה..ולכן היא יוצאת איתו בכדי להבין למה... וויל מקיים משחק לכל החברים שבו כל אחד יכול לדמיין שהוא איזה שחקן שהוא רוצה.. גבריאל מנסה לשכנע את ג'ייסון לעוף מהדירה שלה..מה שלא כ"כ הולך לה.. והוא לא מפסיק להציק לאלכס,שהיא בכלל מנסה להתחמק מההוא מהעבודה שלה..(אריק אני חושבת...)וזהו,בעיקרון... אני בטוחה שרמי זוכר יותר ממני.....

m i s h i

New member
לא,לא פספסת כלום...

גם אני התפלאתי כשהיא לא השתתפה במשחק כדורגל...אבל לא הייתה שום פרידה...

q1231

New member
תקציר הפרק

קלי מכירה את ניית'ן,לקוח ב"קשר אישי",הוא מושך,חם,חברותי ובאופן קבוע נדחה ע"י הבחורות שרשומות בספרים של המשרד.לאחר שהיא מבלה איתו ערב היא מבינה למה נשים דוחות אותו: הוא רקדן גרוע.בסוף הערב כשהם מגיעים לדירתה הוא אומר לה כמה הוא נהנה ומעוניין לצאת איתה שוב אך היא אומרת לו שאחד החוקים בעבודה שלה הוא שאסור לה לצאת עם לקוחות.בנתיים ג'ייסון נאבק להגדיר את עצמו כאשר הוא לא מקבל את העובדה שנישואיו לגבריאל יסתיימו וחושב על שינוי בכיוון הקריירה.לגבריאל נמאס מלקחת את ההודעות בטלפון שלו ודורשת שיספר לאנשים שהוא עבר דירה.אלכס נתפסת באמצע הריב ביניהם בזמן שהיא מנסה לגרום לאריק,חבר מהעבודה שלה להבין שהיא לא מעוניינת לצאת איתו.אוון מתאהב יותר ויותר בכרמן ומנסה ללחוץ עליה להגדיר את מערכת היחסים שלהם,ללא הצלחה מרובה.הוא רוצה קצת ביטחון אבל נראה שהיא מתחמקת מזה.מירנדה עדיין מנסה להבין מה קורה לריצ'י.הוא נסוג מינית ורגשית וזה מביא אותה לחוסר ביטחון מוחלט.ריצ'י יותר מאוחר שוכב עם מירנדה ולאחר מכן היא שואלת אותו איפה הוא היה.וויל מארגן משחק כדורגל בהשתתפות כל החברים,בזמן המשחק ריצ'י מפיל את סיימון ובסיום המשחק הוא מתנצל בפניו.גבריאל מתחילה להבין שבעקבות גירושיה מג'ייסון, עליה להתמודד מחדש עם קשיי הרווקות. לגבי סאם היא תחזור בהמשך אם לא שמתם לב היא לא קבועה ולכן היא לא תופיע בכל פרק .

למעלה