הפרק של ה-3 בספטמבר

darklighter

New member
הפרק של ה-3 בספטמבר../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

מ-ש-ע-מ-ם
והצרידות של השחקנית של פריטי הייתה ממש מעיקה...נראה לי היא הייתה מצוננת או משהו... ולמה כולם אוהבים להציץ על לואיס ופנסי שהם שוכבים??? ועוד אבא שלה, אחותה ודודה שלה? איזה משפחה של סוטים
לואיס היה ממש מניאק לשרידן כרגיל בקטע עם מרטי...שיתקע עם השמנסי שלו גם כן... אמממ...שיא ההתקדמות היה שאית'ן כמעט התעורר והוא לכאורה זוכר שת'רזה אמרה לו שיש לו בן ממנה... אבל לא נראה לי שהוא הולך להיות כל כך סלחן אם הוא בכלל יזכור את זה... והקטעים עם אזמי וויקי ופוקס ממש דפוקים...זה אפילו לא מצחיק... פרק גרוע- תוחזר טאבית'ה לאלתר

../images/Emo58.gif

מי זאת פריטי? אחותה של פנסי? לא ידעתי שהחיזרו את האחות הלא קיימת.... מרטי חזר? חשבתי שבת' הרחיקה אותו לגמרי...

darklighter

New member
תשובות../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פריטי היא אחות של פנסי שפנסי עשתה לה צלקת מכימיקלים לבריכה ששפכה על הפנים שלה ועכשיו היא רוצה לנקום בפנסי ואליסטייר מעודד אותה...היא הרעילה לה את הלימונדה
מרטי לא חזר עדיין חושבים שהוא מת בהתפוצצות של הרכבת יחד עם אליסטייר ובת' אבל כבר גילו שאליסטייר חי אז שרידן חושבת שאם אליסטייר שרד יש תקווה גם למרטי... למרות שאליסטייר עצמו אמר שמרטי לא שרד ומת מוות כואב ובת' אולי שרדה אבל היא מבוקשת בכמה מדינות אז היא כנראה מסתתרת איפשהו אם היא חיה... אה והם גם מראים כאילו צ'אד מת סופית... אבל קשה לי להאמין להם...

אוקיי ../images/Emo58.gif

אז פריטי היא מהרביעיה של אייבי: אית'ן, פוקס, פנסי ופריטי? ולמה כולם בפ' [חוץ מאית'ן שהוא מיוחד כי הוא הבן של סאם]!! גם ב"עקרות בית נואשות" לינט קראה לילדים שלה בשמות שמתחילים ב-פ' וגם במכושפות זה ככה! אליסטור שקרן. אני חושבת שאם הם ירצו הם יחזירו את מרטי... צ'אד מת? ממה?

darklighter

New member
תשובה (נכון עד לפרק של ה-4)../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

צ'אד מת כי אליסטייר ירה בו.... אבל שוב אני לא בטוחה אם הוא באמת מת מצד שני הוא לא חתם לדירקט טיוי...

darklighter

New member
ה-5 וה-6 לספטמבר הם האחרונים שישודרו בNBC

ממה שהבנתי
ואז תהיה הפסקה עד ה-17 שיהיה בדיירקט.... יש לי כבר את ה-6 אבל אני מחכה שה-5 יגיע.

darklighter

New member
../images/Emo41.gifהפרקים האחרונים- 5 ו-6 לספט'../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

וואו
היו פרקים מעולים
הם ממש התעלו על עצמם... אנדורה ומיגל נחטפו ע"י הפרנדס אין דה בייסמנט
שנייה אחרי שמיגל גילה שטאבית'ה, קיי ואנדורה מכשפות
אני חושבת שבפרקים בדירקטיוי יצילו אותם, חסר להם שלא! לפחות את אנדורה... אליסטייר התקין צ'יפ במוח של פנסי והוא שולט בה עם שלט רחוק
רק שזה ישתבש וגרם לה לדמם מהאף...הוא לא משתלט על השלט...צ'יפס אומר שהוא צריך שלט של דירקטיוי
וויטני עוזבת את הרמוני
וצ'אד כנראה מת סופית... וממה שקראתי חוץ מאיב אף אחד מהראסלים לא ימשיך (וטוב שכך, הם משעממים). ווינס חי אבל איב עדיין חושבת שהוא מת...ואיזה מגניב שהוא שם מסכה של וואלרי חשבתי שזו באמת היא
כנראה שהייתי צריכה להבין מזה שאיב אמרה לו שצ'אד מת ואז הוא אמר בתור וואלרי i loved him. פוקס ואזמי- עלילה מיותרת לחלוטין... אבל אומרים שהם ימשיכו
אה ולסוף המפתיע (ובאמת היה סוף מפתיע שלא ציפינו אליו)- אית'ן התעורר ותרזה ופילאר התכוונו להביא אליו את ליטל אית'ן אחרי שחשבו שאית'ן שמע את תרזה וסלח לה... אבל פתאום גוון נדחפה והתברר ש"גבר המסתורין" היה בעצם תינוק שלה ושל אית'ן שהיא החביאה כל הזמן הזה
מה שאומר שמשולש אית'ן- תרזה-גוון בחיים לא יגמר
בכל מקרה היה אחלה סיזן פינאלי...ואני לא יודעת אם תהיה לי דרך לראות את המשך הפרקים

|ספוליר|

לא הבנתי מה היה עם התינוקות, ליטל אית'ן, גוון והשאר... וויטני עוזבת?! לאאא דווקא אהבתי את הדמות שלה [שהיא לא הייתה צדקנית שאכפת לה מאחותה]

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

כשאית'ן היה בתרדמת תרזה סיפרה לו שיש להם בן משותף והיא סיפרה שליטל אית'ן הוא הבן שלו ולא של ג'וליאן. לפני שאית'ן התעורר הוא מתוך שינה כזה התלהב ואמר "יש לי בן" ותרזה חשבה שהוא הבין אותה וסלח לה...אז הם הביאו את ליטל אית'ן כדי שאית'ן יראה אותו שהוא יקום ואז אית'ן קם ושאל "איפה הבן שלי?" ואז באה גוון עם תינוק ואמרה שזה התינוק שלה ושל אית'ן... וויטני לפחות בינתיים עוזבת אלא אם כן יחתימו אותה מאוחר יותר בדירקטיוי... האמת שבמקומה הייתי מעדיפה לעזוב ולשחק בסדרות אחרות כי דירקטיוי זה ערוץ לוויין נידח כזה והיא עוד צעירה ויכולה להשיג תפקידים אחרים (אולי היא קיבלה הצעות). אה ואמרו שיהיו שחקנים חדשים, וחלקם יהיו מוכרים מסדרות אחרות...

לא הבנתי

אז בעצם איתן לא יודע שאיתן הקטן הוא בנו? ומאיפה פתאום צץ התינוק שגוון הביאה?

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי ובהודעה שלי../images/Emo26.gif../images/Emo190.gif

עוד לא בטוחים אם הוא יודע או לא... נדע את זה רק בפרק הבא שישודר עוד שבוע בערך בדירקטיוי... אבל נראה לי שהוא לא ידע בסוף... השאלה השנייה שאלה טובה זה בדיוק מה ששאלתי את עצמי כשראיתי את זה...כנראה שכשגוון עזבה את אית'ן היא גילתה אחרי זה שהיא בהריון והיא לא הייתה כל הזמן הזה והיא ילדה את התינוק במקום שהיא הייתה בו ועד עכשיו לא ראינו אותו עד שהיא באה איתו לאית'ן... אבל זה מוזר זה לא ממש הגיוני כי: 1) גוון לא יכולה ללדת 2) לא נראה לי שהיא נעלמה ליותר מ-9 חודשים...זה היה נראה כמו חודש חודשיים ככה ועוד בתשוקות כל איזה 40 פרקים זה יום... אז יכול להיות גם אולי שהיא אימצה והיא משקרת שזה הבן שלו או שהיא איכשהו לקחה זרע שלו או משהו...אבל זה הכל תיאוריות...

חחחח זו אופרת סבון

יש ילדים בני 9 ואחרי שבוע שהם לא מופיעים הם נהיים ילדים בני 20+ הכל יכול להיות...

למעלה