הפרק של ה16 בנוב'

darklighter

New member
הפרק של ה16 בנוב'../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

טאבי חזרה אז זה דורש שרשור חדש
סורי על האיכות כל הפרק ירד באיכות חרא הפעם

darklighter

New member
טאבי עם הזוג המעצבן../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

בעיקר בגלל הגבר....

darklighter

New member
טאבי עולה על זה ש../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פוקס שקרן
כי אין מצב כזה שבני תמותה צריכים להודיע לה שמישהו גוסס... היא תמיד רואה בקערה (האמת אני גם חשבתי על זה לפני איך היא לא ראתה שהוא שיקר)....מעניין אם היא תגיד לקיי...היא בטח לא כי אוהבים למתוח בסדרה הזאת...:/

darklighter

New member
שיט../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

עכשיו היא גם חושבת שאולי הדארק סייד מנסה להגן על אנדורה מלדעת שהחצי אח שלה עומד למות...

darklighter

New member
דעתי על הפרק../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הפרק התחיל נחמד ונגמר מותח מאוד... כל מה שקשור בשרידן-לואיס-פנסי הרצתי... משעמם
אבל איב נראית מעולה
הU DO? עשה קאמבק!!!!!!!!!!!!!!!!! (איתן יבין XDDD) אהבתי את טאבי... אבל זה לא חדש...חבל שלא הראו אותה יותר... ג'וליאן חזר להיות רשע...אבל הפעם הוא לא מצחיק
ופוקס חרא ממש ממש ממש הרסו את הדמות ממתי שהתחלף השחקן
וסוף סוף תרזה הבינה שהיא הייתה צריכה להיות כנה שהייתה לה הזדמנות... יא ואיזה מתח שהיא צעקה "hes not his father" אבל כל כך צפוי שהוא ישאל למה התכוונה היא תשתפן ותגיד משהו כמו הוא לא אבא שלו כי הוא לא גידל אותו וכאלה...זה תשוקות נו
וצ'ריטי חזרה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

darklighter

New member
היאאאאא סיפרהההה לווו../images/Emo58.gif

:-
שלחתי את ההודעה הקודמת מוקדם יותר כי לא ציפיתי לזה אבל
תרזה סיפרה לאית'ן שהוא אבא של ליטל אית'ן
!!!!!!!!!!!!!!11 ויש לי הרגשה שאו שזה חלום או שהיא תסביר את עצמה איכשהו אני במתח כבר לא יודעת מה יהיה... ותמונה של הפוסטמה שחזרה

darklighter

New member
הפרק של ה17 בנוב'../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ידעתי שזה יקרה!!!!!!!!!!11 ידעתי שהיא תשתפן בסוף!!!!!111 תרזה הסתומה הזאת סיבכה את עצמה בשקרים עוד יותר עכשיו ומתי שזה יתגלה שאית'ן אבא של ליטל אית'ן הוא יתעצבן פי אלף יותר מעכשיו על זה שהיא עשתה לליטל אית'ן מה שאייבי עשתה לו...היא כל כך סתומה
שרידן הסתומה לא פחות לא מתאמצת להסתיר שהיא אוהבת את ג'יימס יותר מכריס...והיה צפוי שהיא לא תרשה ללואיס לתחקר את ג'יימס בקטע של פרנסיפ כזה בעעע... טוב אמרו שבפרק הבא (שאמור להגיע עוד כמה שעות/יום) יהיה טאבית'ה אז יהיה טוב

darklighter

New member
אופס שירשרתי לא נכון../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif

זה היה אמור להיות משורשר לראשי אבל לא חשוב...

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

זו עדי (תזהו לפי השטן) כן כדאי כי בקרוב כי צ'ריטי חזרה יהיה הרבה טאבי וגם מגיעה תקופת החגים כמו טנקסגיבינג כריסטמס וסילבסטר מה שאומר הרבה טאבי נורמה ועדנה

I n n u e n d o

New member
ואקו שרידן../images/Emo70.gif

כל כך אהבתי
סוף סוף יש לשרידן משמעות אמיתית
איבבבבבבבב
תרזההההההההה
צ'ריטי
איזה אי קשר טוטאלי...

darklighter

New member
../images/Emo45.gifוואקו שרידן../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

נראה לי אחרי שבת' מתה [?] הרוח שלה נכנסה בשרידן ולכן היא השתגעה... ראיה מס' 1: שרידן קוראת לג'יימס ליד לואיס MY SON למרות שהיא לקחה אותו ממישהי אחרת ראיה מס' 2: שרידן מקנאה בפנסי אז זה שהיא עם לואיס ולא מודה בזה אבל מצד שני שפלומה רמזה על משהו בין לואיס ופנסי שרידן נתנה בה מבט של רצח והיא גם כמעט הרביצה לאיב [
] המסכנה
נראה לי שהיא כבר מתכננת איך לחנוק את פנסי בבית חולים עם כרית
ואכן צ'ריטי חזרה באי קשר טוטאלי כצפוי לתשוקות בלי הפתעה וגם לא ראו אותה נוסעת בדרך ומדברת לעצמה כמו בד"כ... פתאום היא צצה
וגרייס עד עכשיו לא חזרה?????????!! או שהכלבה הזאת עושה את דייויד בצרורות או שהיא בישלה לו טומטו סופ קייק ועכשיו הוא מאושפז...

למעלה