הפרק של יום חמישי

white angels

New member
הפרק של יום חמישי../images/Emo2.gif

וואו היה פרק טוב! חח איך קטיה קטלה את קירה כשהיא אמרה לה שהיא תבוא בכל זאת לחתונה כי היא הרי באה לכל מקום שהיא לא מוזמנת אליו
איזה מסכנה אולגה,מעבידים אותה כ"כ קשה,מילקו דפוק הוא לא קולט שהיא כבר אישה מבוגרת?
יאא יוליאנה גילתה את אנדריי וקטיה
יש להם מזל שהיא גילתה ולא קירה
היה יכול להיות שמח :| ואנדריי היום השתגע על כל הראש,הוא כבר התחיל לדבר עם הבובה של קטיה
איזה מסכן,איך הוא אמר-"אני אפס לעומת קוליה"
הוא ממש מקנא! ואיך קטיה הבהילה את רומן עם המחורר חחחחח
דירוג:

m2love

New member
וואו הפרק האחרון של השבוע../images/Emo2.gif

איזו מסכנה אולגה מעבידים אותה כלכך קשה,נקווה שתרגיש טוב יותר
וואי ואיי יוליאנה גילתה את אנדריי וקטיה
ואוו אם זו הייתה קירה או משהו היה בכלל..\= ואנדריי בכלל התחלק על השכל כמה שהוא שותהה..והתחיל לדבר בכלל עם הבובה של קטיה.. חחח אין בכל מצב אני מוצאת איך לרדת על אנדריי אז אני אמשיך..הוא שותה כי זה מראה שוב על כמה שהוא פחדן, והוא לא מנסה להתמודד עם הבעיות פנים מול פנים הוא חושב שאם הוא ישתה הוא יברח מהכל חחח
ואנדריי מהזה מקנא בקוליה למרות שאין על מה!
ביצור היה פרק טוב...איזה מתח חחח דירוג-
אה ואל שכחו היום מזיזים את השעון חחח לילה טוב לכם

creep tamuril

New member
הייתי בטוחה שלא יהיה פרק><.

אולגה אכן מסכנה ומילקו הזה כזה.. רודן.
לדעתי סווטה לא הייתה צריכה בכלל לדבר לידו, הרי אם היא לא הייתה מתעקשת מלכתחילה שהוא לא ייקבל את הפרה לעבודה הוא בכלל לא היה לוקח אותה. אוי רומן הזה.. כמה זיבולי שכל על הדו"ח המסכן הזה. אוף קטיה מעצבנת
.שתכין אותו כבר ואז נראה מה יהיה עם אנדריי מוהאהא
. אני די מרחמת על אנדריי. דוקא אפשר להבין. יש לו יותר מידי על הכתפיים והמון בעיות על הראש. ואין מי שייעץ לו משהו חכם. הוא לא יכול לבוא פתאום לאבא שלו ולהגיד לו "אופס התאהבתי בפושקריובה, כן- המזכירה המכוערת, ואני מבטל את החתונה עם קירה, והחתונה על ה*ין שלי".הוא לא מסוגל לספר אפילו לחבר שלו. אז הוא שותה
יוליאנה כזאת חמודה
יש תזוזה... דירוג:

white angels

New member
מילקו כאילו מחפש להכעיס

את מועצת הנשים
בעע.. ואת כ"כ צודקת לגבי אנדריי,אין לו עם מי לדבר על הבעיות שלו,החבר הכי טוב שלו ממש לא רציני[ונותן לו עצות אחיתופל
] והוא לא יכול לבוא פתאום לאבא שלו ויספר לו שהתאהב בעוזרת שלו,הסבירות הכי גבוהה שהוא לא יקבל את זה כמובן מאליו. ממש הערכתי את יוליאנה היום-רואים שהיא לא רכלנית ואיך היא אמרה לקטיה-"לא הייתי רוצה להיות במקומך" . עכשיו היא סופסוף מבינה איך קטיה הסתבכה ולמה היא לא רוצה להיות בחברה בזמן החתונה.

white angels

New member
חח זה לא רק הוא

בטלנובלות יש תמיד את האלמנט הזה של השתייה,שהגיבור מחפש איך להתפרק ולשכוח מהבעיות ובסוף השתייה גורמת לו לעוד יותר בעיות

Waky9

New member
מישהו יודע?

איך קוראים לשיר היפה שהיה בפרק היום? הולך... ya ne takaya kak vse gavarat........? ושל מי זה?

white angels

New member
לשיר קוראים:

Гости из будущего - Разбить души твоей окна שיר מדהים!
ממליצה מכל הלב אני לא מפסיקה לשמוע אותו.. ובכלל ממליצה על הלהקה Гости из будущего יש להם שירים מלודיים כאלה..

m2love

New member
כן יש להם שירים מדהימים../images/Emo99.gif

לא מזמן חרשתי על שיר אחד שלהם.. הוא ישן אבל מדהים.. שם השיר:он чужой

white angels

New member
ואני ממליצה על..

Я рисую Так отважно ויש להם שיר חדש:Реальна только музыка

Waky9

New member
תודה תודה תודה תודה.... :)

ושוב תודה...שיר מדהים באמת.. עכשיו גם אני יכולה להריץ אותו מאה פעם!!!!

Waky9

New member
התודה...לכל מי שהגיב...שירים מדהימי

מדהימים אחד אחד...

rz10

New member
לדעתי היה פרק טוב

איך יוליאנה נכנסה באמצע.. וואי זה היה מותח ידעתי שמישהו יכנס, ידעתי פשוט, וטוב שזאת לא הייהת קירה באמת, אחרת באמת היה שמח.. חחח אהבתי ת'קטע עם המחורר.. זה היהי משעשע :) ואיך אנדרי דיבר עם הבובה.. התחרפן סופית.. מסכן חבל שקטיה כבר איבדה את כל האמונה בו, כל כך שקוף שהוא מאוהב בה בטירוףף.. גם ראו את זה בעיקר בנשיקה שהוא דפק לה.. וואחד נשיקה זאת הייתה
אני דיי מרחמת עליו, כי הקירה הזאתי כזאת.. בעע, והוא בכלל לא אוהב אותה.. נראה לי שהיא גם לא ממש אוהבת אותו.. ומסכנה אולגה.. מקווה שהיא תהיה בסדר.. מילקו ישר נכנס לסרטים.. איזה אגו מניאק מגעיל הוא >< אבל בכללי היה אחלה פרק :] ~איזה חפירה דפקתי~

white angels

New member
אנדריי../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

איזה חמוד הוא עכשיו שהוא מאוהב בקטיה וממש מיואש
איך בא לי לחבק אותו

../images/Emo214.gifכצפוי,

לא ראיתי שום פרק השבוע.. [לא נראה לי שבאמת מעניין מישהו מה, מי, למה ומו
] בכל אופן, בשבוע הבא אני אראה הכל כנראה
ושמחה בשבילכם לדעת שהיה היום פרק טוב

white angels

New member
הדרושששששששששש

חזרת!!
התגעגעתי..
איפה היית ולמה לא ראית את הפרקים?

m2love

New member
שתחזרי ספרי חוויות../images/Emo3.gif

געגעתיייי המוווווווווווווווווווווווווווווווון

../images/Emo214.gifחזרתי../images/Emo23.gif

ביום ראשון חברה באה לישון אצלי עד שלישי, בשלישי בערב הייתי באירוע, ברביעי חברה באה לישון אצלי ובשישי נסעתי לישון אצלה..בסוף חזרתי היום במקום מחר, זהו בקיצור.

m2love

New member
וואו..

אני רואה שעשית חיים
שמחה בשבילך שנהנת.. והכי חשוב שסופסוף חזרת
מקווה שתמשיכי להנותת

למעלה