הפרק של יום שני, 3.01.04

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך

Nimst

New member
הפרק של יום שני, 3.01.04

הפסדתי
תספרו לי מה היה

buffgirl

New member
היתה ארוחת חג המולד ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לא הבנתי את הכל (הייתי מנומנמת
) אבל היה פרק נחמד. לא משהו גדול, אבל בסדר. הנשיא ניסה לעשות ארוחה משפחתית עם כל שלושת בנותיו ואישתו, אבל לא ממש הלך לו כי כל פעם משהו אחר קרה, ואלי איחרה. בעלה של אחת הבנות (סליחה שאני לא זוכרת מי) רוצה לצאת להיבחר לקונגרס(?) ורוצה את תמיכת הממשלה והנשיא, אך הוא לא מקבל אותה. הנשיא מתעמת עם הבת שלו ומוכיח שהיא בעצם המוח מאחרוי כל העניין והיא אומרת לו שהיא לא רצה בגלל שאין לה זמן (ילדים וכאלה). הנשיא מדליק את העץ של חג המולד יחד עם הנכד שלו (די לא ראיתי את הקטע הזה כל כך, מצטערת) אבל היו שם המון אנשים אז בסוף הפרק רואים אותו ואת הנכד הולכים לבד והוא מכבה את הארות על העץ, ואז הנכד מכבה ומדליק כל פעם את העץ. הוא ממש חמוד
. אממ... לא זוכרת הרבה, האמת, אבל יש קטע מצחיק בין ג'וש לדונה על המתנה שלה לקריסמס והכל. משעשע

buffgirl

New member
'הממלכה'... ../images/Emo4.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

סדרה טובה. סטיבן קינג

buffgirl

New member
הסידרה.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לא מצאתי את הספר, אבל אחרי שאני אגמור את IT
אני אקרא גם אותו

Jason2

New member
איזו עונה משודרת כרגע

ואיזה מספר פרק? (אני מדבר על ערוץ 2).

גם אני הפסדתי ../images/Emo4.gif

וכנראה שגם את הפרק של היום אני אפסיד. אוף אוף אוף.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם לא מפריע לך לקרוא במקום לצפות

עצתי היא לחפש ברשת תקציר/תסריט של הפרק, זה ייתכן לך את המידע הכי מדוייק (אני הייתי פשוט מחכה לשידור חוזר או לדויד, הוא מן הסתם יצא בארץ לא הרבה אחרי שערוץ 2 יסיימו לשדר, ואנחנו כבר נושקים לאמצע העונה, מי היה מאמין). לשימושך, זה הפרק ששודר השבוע: 5.10 "The Stormy Present"

Nimst

New member
כבר בדקתי מה היה השם, אבל תודה:)

בדרך כלל אני מחכה לשידורים החוזרים, אבל יש לי זיכרון עמום של ניסיון למצוא תסריט על הנט, וכישלון.

למעלה