הפרק של יום שני

yonco

New member
הפרק של יום שני ../images/Emo153.gif

שם הפרק: "High Anxiety" (חרדה גדולה).
מספר הפרק: 7.17 (פרק שבע-עשרה בעונה השביעית); פרק 149 בסדרה.
תאריך שידור מקורי בארה"ב: יום שני, 24.02.2003.
תסריטאית: סו טני (Sue Tenney).
במאית: ג'ואל פייגנבאום (Joel Feigenbaum).
מפיקים: כריס אולסן וג'ף אולסן.
כוכבי אורח: בראד מול בתפקיד ג'ורג' סמית; ג'ון בנט פרי בתפקיד טרי ריצ'רדסון; ג'ף סטלץ בתפקיד בן קינקירק; כריסטופר מייקל בתפקיד הבלש מייקלס; דוריאן הרווד בתפקיד מורגן המילטון; אוליביה בראון בתפקיד פטרישיה המילטון; שון דווייר בתפקיד השודד; ניק דימורו בתפקיד הפקיד; אמילי הריסון בתפקיד ג'יל; קרייג' סלומון בתפקיד מוכר הכרטיסים.
תקציר הפרק: כשאנני ואריק מגלים שחבריהם, מורגן ופטרישיה, מתמודדים עם משבר בחיי הנישואים, הם מזמינים את הזוג אליהם ומנסים לעזור להם בפתרון בעיותיהם ולמנוע מהם את ביצוע הטעויות שהם עשו לאחרונה. בינתיים, לוסי מתקשה לתמרן בין הלימודים לתכנון החתונה. היא כורעת תחת הלחץ של הלימודים ושוקלת לעזוב את הקולג' ולדחות את הלימודים לשלב מאוחר יותר – אבל כשהיא מספרת על כך לקווין הוא מאיים לבטל את החתונה, משום שאינו רוצה להרגיש אחראי לטעות שהיא עתידה לבצע. סיימון וססיליה מגיעים לשלב בעייתי במערכת היחסים, כאשר שניהם יודעים שאינם מוכנים ואינם רוצים לקיים יחסי מין אבל עדיין מרגישים צורך להתקדם. הם הולכים לסרט מצויר בקולנוע כדי להימנע ממחשבות על סקס, אבל הסדרן תופס אותם מתמזמזים ומעיף אותם משם. לאחר שמרי ניסתה להתקשר אליו מספר פעמים ללא ידיעתו, רותי מחליטה לעזור לבן במציאת חברה, כי היא לא רוצה שהוא ייפגע. אביה של רוקסן מגיע בבוקר לחנות מכולת, כשלפתע נכנס שודד ודורש מהמוכר את הכסף. הבלש טרי מוציא את אקדחו ולבסוף יורה באדם, שמתגלה כחשוד ברצח אישתו. לאחר שהגיע לסגירת מעגל מחליט אביה של רוקסן לפרוש מהמשטרה, ורוקסן, המאמינה כי הכריחו אותו לעזוב, מחליטה להתפטר גם היא.
רייטינג: בהקרנתו הראשונה צפו בפרק 8.2 מיליון אנשים.
תמונות מהפרק בגלריית התמונות של ה-WB. צפייה מהנה!

archer girl

New member
אחלה פרק../images/Emo127.gif

הקטעים עם סיימוןוססיליה היו קורעים
איך הם הלכו לסרט הזה והעיפו אותם חחח.... אני חייבת לציין שאנני חמודה!

Crazzzzzy Girl

New member
אני לא מבינה את ססיליה אני

במקומה הייתי מתנפלת עליו בלי לחשוב פעמיים

למעלה