הפרק של מחר - השתפכות ספוילרית

אור2221

New member
הפרק של מחר - השתפכות ספוילרית

מחר אני לא אהיה כאן בערב, אז אני פותחת שרשור. הפרק של מחר, והסצינות בין ויקטור לניקי (ששודרו ב27/8/200 בארה"ב למיטב זכרוני). הן בין הפרקים היותר שובי לב שלהם. אחרי כל כך הרבה כעס, כל כך הרבה עקיצות, כל כך הרבה מרירות (אני לא אגיד שנאה כי שנאה לעולם לא היתה ולא תהיה שלם). קצת מתיקות, קצת געגועים, הרבה Reminicing, וסוף סוף (אחרי כ8 חודשים) שניהם רואים את האדם שאהבו מבעד למסך הכעס. טוב, אז ראיתי את הפרק פעם או פעמיים בעבר, אבל אני עדיין אצפה גם מחר. והכי טוב, שהוא גם זרק את אשלי! YUMMY אור.

KOBEMANIA

New member
הפרק של היום שהיה הפרק של מחר

לא קרה בפרק היום שום דבר ששווה התייחסות מיוחדת מלבד ויקטור וניקי שהסצינה שלהם שווה להתייחסות סופר סופר מיוחדת עוד אחת מהסצינות לא הבלתי נשכחות אבל בהחלט המצוינות בין ויקטור וניקי שימו לב ! כשניקי נכנסה למשרדו של הבוס הוא אפילו לא טרח להתייחס אליה במבטו הייתה ממש קרירות באוויר לאט לאט הוא זז מכסאו והחל לדבר אל ניקי כבן אדם והאווירה הייתה "פושרת ואז כשהו הסתובב אליה ואמר "גם אני הרגשתי כך" האווירה הייתה חמה אש חבל שהכותבים חשבו שזה אנושי מידי בשביל ויקטור וסיימו את זה עם נשיקה על הלחי בלבד ללא ספק בשאלה המפורסמת ניקי או אשלי התשובה לויקטור היא ניקי כי כמו שהיא אמרה לו "אני אולי היחידה שמכירה אותך טוב" סצינה מצוינת שום דבר חדש מעבר לזה

Dawn12

New member
אור, הכנת אותנו כראוי ../images/Emo13.gif

חוץ מקצת פיליס באמת שלא היתה סיבה אחרת לצפות בפרק. כמה זמן עבר מאז שראינו סצינה כזאת של ויקטור וניקי... זה נראה כמו שנים. ושוב, שלא תבינו לא נכון, אני לא רואה את עצמי כמעריץ של הזוג הזה (בעיקר בגלל שאני חושב שעונש כמו ויקטור לא מגיע לאף אחת) אבל אי אפשר להכחיש שיש להם כימיה באמת יוצאת דופן, שהופכת כל סצינה שלהם למעדן. אני עדיין מוצא את עצמי נהנה יותר כשהם עוקצים זה את זו, אבל אני מניח שאחרי כל כך הרבה חודשים של מריבות וויכוחים - הגיע הזמן גם לזרוק איזו עצם למעריצים. בילי ומאק מתחילים קצת לשעמם אותי... בכל סיפור בצח"מ מגיע השלב שבו פשוט טוחנים את אותם טקסטים בשרשרת, אז הנה. הגענו אליו גם כאן. נמאס כבר מהאיומים של ג'יל ונמאס כבר מהפרצוף תשעה באב של מאק - הגיע הזמן לזרוק את העלילה הזאת לכיוון חדש.

ים כחול

New member
שחר סיכום ניפלא../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

כבר 3 ימים שאני חלושה ואין לי כוח לסכם למרות שבא לי אז כשארגיש טוב אחזור לעצמי

Dawn12

New member
תרגישי טוב! ../images/Emo101.gif

ואני דווקא חושב שהסיכום שלי היה לא משהו

לא ברור לי למה ויקטור אמר שלום לאשל

היא הרי באה בכוונות ריוניון, והוא עדיין אוהב אותה. אז למה? יכול להיות שהוא מפחד שהוא לא טוב בשבילה ובסופו של עניין יפגע בהריון שלה? אבל מדובר בויקטור, לא יכול להיות... אז הסיבה שנשארה היא שהוא באמת רוצה להניח לעבר ולפתוח דף חדש...? ואולי זה קשור לעובדה שהוא עומד להיות אבא לבייבי של דיאן שגרמה לו לעצור ולעשות חושבים? זה מאוד תמוה שסוף סוף הם יכולים להיות ביחד ולהתחיל מחדש, והוא ככה משליך את ההזדמנות.... מתי ויקטור יגלה כבר שניקי הצילה את ז'בו? ונכון שניק נורא מעצבן, עם כל היחס שלו לריאן, ולפוזה של השומר של ויקטוריה....? ממש בא לי להעיף לו סטירה לפעמים....

taish

New member
האם ויקטור משתנה לנו מול הפרצוף?

לא ברור לי מה בדיוק הולך שם. כל פעם שאני חושבת שכבר הגעתי להסבר הגיוני, ויקטור עושה משהו אחר ששומט את הקרקע מתחת להסבר הפוטנציאלי הזה. כל בר-דעת (ובואו נודה: אין הרבה כאלה מבין הצופים של צח"מ... ואולם בפורום הזה, לשמחתי, ריכוזם הוא גבוה מהממוצע בקרב הצופים!
) היה יכול להניח שויקטור עושה את מה שהוא עושה כדי שיוכל לחזור לאשלי. הסבר הגיוני אחד. אבל הופס, מסתבר שהוא לא עושה את זה. אז מה? "מחווה אנושית" נטולת אינטרסים זרים? "סגירת חשבונות" כדי שוויקטור ייצא מכל זה כשידיו נקיות? כדי שזה "לא יישב על המצפון שלו"? oh, please... הרי, כמו שאמרו כאן בשרשור, וכמו שאף אמר היום ג'קו ידידי (שבסצינה הקטנה והלא באמת חשובה שלו הצליח, כרגיל, לגרום לי לאהוב את הפרק...) - זה הרי ויקטור. ויקטור חושב רק על טובתו של ויקטור. ובכל זאת... בסוף אותה סצינה מצ'וקמקת של ג'ק וג'ון, נראה היה שג'ק הרהר קמעה באפשרות שמא ויקטור באמת השתנה. ואם זה מה שג'ק אמר, אז מי אני שאחשוב אחרת?
מצד שני, יש לו עדיין רגשות לאשלי... אז אולי "המחווה האנושית" אינה נטולת שיקולים אישיים וחיצוניים אחרי הכל. מצד שלישי, הוא גם מבצע אקט שלא קשור בדרך כלשהי לדברים שציינו עד עכשיו: הוא מנשק את ניקי. מנשק את ניקי? המממ... זה בהחלט מסבך את התמונה... "we are back at square one", כמו שאוהבים להגיד בצח"מ. נותרתי עם השאלה: מה בדיוק קורה פה? למה ויקטור לא מנצל את ההזדמנות עם אשלי? ומה פתאום הוא מנשק לפתע את ניקי? הרבה שאלות, ומעט מאוד ידע (על עתיד הסדרה... כנראה אני לא קוראת מספיק ספויילרים בשביל לדעת על עתיד הסדרה). בשורה התחתונה, כל ההתנהלות הזו לא ברורה. הייתכן שוויקטור משתנה לנו מול הפרצוף? או שזה אולי עוד אינטרס לטווח הרחוק ששערות השפם של ויקטור מצליחות להריח כבר מעכשיו, ואילו האף שלי (נטול השפם - אל תדאגו...) לא מצליח להריח? האפשרות שוויקטור מזהה איזשהו פוטנציאל לטווח הרחוק, שמכתיב את ההתנהלות שלו כבר בימים אלו, נראית לי אפשרית ואף סבירה, מעצם זה שזה ויקטור. מה דעתכם?

אני חושב שוויקטור מתרכך עם השנים

לעת זיקנה הוא מתרכך יותר ויותר ומפגין רגשות מי יודע אולי יום אחד גם יעלם הפרצוף האדיש והקר שלו וכמו שאמרו קודם עצם העובדה שזה ויקטור אז קשה לדעת.... ולגבי הקטע שלו עם ניקי זאת הייתה פשוט סצנה גדולה מהחיים

enicegirl

New member
כולם התבכיינו היום !! מה נסגר? ../images/Emo4.gif

האמת שהיה קטע אחד שאהבתי די בהתחלה, ג'יל ממש "נבחה" על פיליס שלא תתערב (כשהיא דיברה עם בריטני) פשוט התפקעתי מצחוק, מענין אם היה להם CUT כשהם צילמו את הסצינה, בטח פיליס נורא צחקה מזה
אני לפחות הייתי נורא משועשעת!

רק עכשיו ראיתי את הפרק של אתמול

כל הסצנה עם ניקי וויקטור היתה ממש לעניין... כמה שאני אוהבת את אשלי וכמה שהיא רוצה את ויקטור אני חושבת שיהיה לה יותר טוב עם בראד ואת ויקטור נחזיר למקומו הטיבעי: לניקי. מדהים מה ששני אלה יכולים לעורר בסצנה אחת...

אור2221

New member
נכון!

לאשלי יותר טוב עם בראד...רק שלו לא יותר טוב איתה, ובואו נשאיר את זה ככה לפני שאני גולשת לספוילרים אסורים. הייתם מאמינים שפספסתי? עבודה במשפט מנהלי שהייתי חייבת להגיש. אבל אני יודעת שראיתי את הפרק הזה, זה הפרק שהיא אומרת לו שהיא reminded of the man she once married - נכון? אוף! נו טוב, אני אראה ביום שישי. אני רק זוכרת כמה שמחתי כשזה שודר לראשונה, תהיה לנו עכשיו תקופת חסד איתם. הכימיה בין שני אלו מדהימה.

נחמד לראות את ויקטור בוכה...

הוא אחד הדמויות הכי חזקות וקשוחות ותמיד כשהוא מזיל דמעה זה נראה כזה אמיתי... מזל שהוא החזיר אהבה לניקי באותו הרגע כי זה בטח היה קשה לה לעמוד מולו ולדעת שהוא ויתר על כ"כ הרבה למען אשלי אפילו שהיא בעצמה ביקשה זאת...

תגידו

ראו בכלל את הקטע שהוא חתם לניקי על הוויתור ואני פספסתי??? או שלא... כי אם באמת לא, מאחר שרצו אלמנט של הפתעה כשניקי מגיעה עם החוזה לז'בוטים, זה עדיין לא תירוץ... כי בפעם האחרונה שאני ראיתי את נסיון השכנוע של ניקי ויקטור לא הסכים, והיה יכול להיות מעניין לראות איך הוא לוקח וחותם על המסמך למרות הכל

b o t t e n

New member
לא הראו../images/Emo4.gif

ובגלל זה אני חשבתי שהיא באה בלי כלום, וסתם עושה שם "רוח"
, עד שהיא אמרה. אבל הפתיע אותי יום למחרת, ה
שהוא נתן לה...
צפוי איחוד

למעלה