הפרק ששודר היום (כנראה 6X13)

אסל

New member
הפרק ששודר היום (כנראה 6X13)

היה פשוט נהדר, אחרי כמה וכמה פרקים סבירים פלוס ברמתם. צורת ההצגה של שלושת המתמודדים, של היועצים הפוליטיים שלהם שמנסים לשכנע אותם לשקר ושל הדינמיקה הייתה נהדרת. המתח המיני בין ג'וש לדונה, והצורה בה לא ממהרים לפתור אותו, גם היה טוב. אלא אם כן יהרסו לי באיזה ספויילר, אני חושב שזה יהיה נחמד מאוד לראות את המתח נשבר. והדמות של ויניק- האמת היא שאם ככה יציגו אותו כל הזמן, אני בסוף אאשים את הסדרה בפרו-רפובליקנים ולא פרו-דמוקרטים; פשוט דמות חיובית להפליא. השחקנית שמשחקת את מנהלת הקמפיין שלו (האמת היא שאני לא כ"כ מבין מה היא בדיוק, וגם לא הבנתי אם אשתו חיה ואיפה היא) חביבה עליי מימי הסדרה הקומית שלה עם טים אלן; וגם מנהל הקמפיין שלו חביב עליי מהתוכנית שלו על רשת רדיו (לא זוכר את השמות המדוייקים של הסדרות כרגע). וכל המסר של הפרק, שחבוי בסצינה עם ויניק וסנטוס בסוף- כאילו "בוא נשים את המועמדים שיש להם מה לומר וניתן לאנשים לבחור"- היה חזק. מעניין אותי אם הצופה האמריקאי התמים קולט ומפנים באיזושהי רמה את המסר.

באמת פרק מצוין

פטרישה ריצ'רדסון, מנהלת הקמפיין, שיחקה את אשתו של טים אלן ב-Home Improvment, לא זוכרת איך תורגם שם הסדרה. מנהל הקמפיין, אאל"ט, שיחק ברדיו סינסנטי, אבל אני לא זוכרת את שמו. ויניק אלמן, הנושא מוזכר כמה פעמים. ולפרק - אכן פרק מצוין. ראיתי אותו ממזמן ואתמול ראיתי את 20 הדקות הראשונות שוב. אני מאוד אוהבת את ההתפתחות של הדמות של דונה מבחינה מקצועית ואישית, ואיך הם שומרים את המתח בינה ובין ג'וש. היו שני רגעים מתוקים נורא- אחד במעלית, שהוא 'משחק עם הלסת', יעני נושך את השפתיים, והשני כשהוא יוצא מהחדר ורוצה לדפוק בדלת שלה אבל לא. וכמובן, כמו שציינת, הבנייה של הפרק כדילמה מוסרית ופוליטית, וכל מועמד מתמודד איתה אחרת. גם מי שיודע מי המועמדים הסופיים לא יכול שלא להתענג על הדרך.

אסל

New member
המנהל של ויניק ועוד שתי הערות

התוכנית שבה הוא היה לא הייתה רדיו סינסנטי אלא בתוכנית שבאנגלית קראו לה news radio (אולי במילה אחת) וכללה את פיל הרטמן ז"ל, אנדי דיק, דייב פולי(?) ומאורה טירני (אם ככה הוגים את השם שלה), שאח"כ עברה לאי.אר והייתה לאחת הדמויות הכי טובות שם. אז לא שמתי לב שויניק אלמן. תהרגי אותי:) אני מקווה שיחזירו את הוינס להופעות-משנה נרחבות יותר, כי הוא היה דמות טובה-רעה אהובה בעיניי, יותר מהראסל הזה, שאיכשהו המורכבות שלו לא ממש תופסת אותי. בקשה לסיום- אנא, במטותא, בכל לשון של בקשה, בלי רמיזות. מעבר לזה שקלקלו לי כבר לגבי השורה התחתונה של מה שקורה- בכתבה של ואללה על המוות של ג'ון ספנסר- אני לא רוצה לדעת שום דבר, וגם לא לקרוא רמיזות על זה בתגובות שלא מסומנות באזהרת ספויילר. למשל, את התגובה שהפנית אליי בשרשור למטה ושציינת בה שיש בה ספויילר קטן לעונה 7, לא קראתי כי אני לא רוצה לקרוא אפילו ספויילרים קטנים. אני רוצה להיות כמה שיותר מופתע (ואני בטח לא רוצה לקרוא אפילו טיפ-טיפת רמז על ג'וש ודונה; אני באמת רוצה לראות ולחוות את זה כהפתעה מוחלטת. אני יודע שלא כתבת על זה, אבל רק להבא)

סליחה, חשבתי שלא ספיילרתי ?

בכל מקרה, אני מאוד משתדלת לא להרוס, אז סליחה אם רמזתי למשהו שלא רצית לדעת... מבטיחה לשים יותר לב בהמשך... ו-news radio לא תורגם לרדיו סינסנטי ??? זו הייתה אחת הסדרות של ערוץ 3 בשבת בבוקר... אח, הנוסטלגיה...

אסל

New member
אין בעיה. "רדיו סינסנטי" זאת סידרה

ישנה הרבה יותר, משנות השמונים המוקדמות אאל"ט (אולי אפילו השבעים המאוחרות), שהייתה בה לוני אנדרסון עם פרצוף הברבי שלה, והיה בה הווארד הסמן, ששיחק אח"כ בתור המורה בסדרה שנדמה לי שקראו לה "מלך הכיתה" (שאם אני ואת באותה סביבה כללית של גיל, שודרה בערוץ 1 בימי ילדותנו/נעורנו). (היה גם איזה נסיון ליצור גרסה חדשה בהתחלת שנות ה90) news radio הייתה בסוף שנות התשעים והיו בה מי שמניתי בתגובה הקודמת, ואחרי שפיל הרטמן נרצח ע"י אשתו (!), החליף אותו ג'ון לוביץ, ולמרבה ההפתעה למרות שהרטמן היה הדמות הקומית הראשית ושהוא הלך בצורה כה איומה ("פינה את מקומו בזירה" היו אומרים בימים אלו...) הסדרה עדיין הייתה לא רעה בהומור הנונסנסי בעיקרו שלה.

כן, את news radio זכרתי

רק לא את השם העברי שלה. אני לא מאמינה שהזכרת לי את מלך הכיתה !!! זוכר שהייתה סדרה עם היילי מילס, good morning miss bliss ?

אסל

New member
שם הסדרה נשמע לי מוכר, אבל השם

היילי מילס לא אומר לי כלום. אם היא הייתה ב"מלך הכיתה", אני לא זוכר שמות של שחקנים חוץ מהסמן; אני זוכר שהיה בסדרה זוג- אריק ומישל/סימון, שהמורה היה כל הזמן מנסה לתווך ביניהם. חוץ מזה ומהמוסיקה של הסדרה נאדה.

news radio - עיקר החדשות

מה היינו עושים בלי גוגל ? לגבי "good morning miss bliss", זו הייתה סדרה אחרת ממלך הכיתה, אבל מאוד דומה בקונספט. אני זוכרת כמה דמויות, במעורפל, ממלך הכיתה - ג'אניס החננה, למשל... אבל אני ידועה כבעלת זיכרון גרוע במיוחד ונוסטלגיה ניכרת.

קצת סדר

רדיו סינסנטי = WKRP. זה היה בסוף שנות ה-70 וחזר לעונה נוספת אחרי עשור.לוני אנדרסון גם שיחקה שם. News Radio = מדברים חדשות. עם אנדי דיק, דייב פולי והאליל הקומי פיל הרטמן ז"ל. בעל התחנה, ג'ימי ג'יימס, היה השחקן סטיבן רוט שהיה בפרק אתמול וגם בכמה מסרטי האחים כהן. מלך הכיתה = Head of the class. האוורד הסמן שיחק את המורה (והיה גם כוכב WKRP). שיחקה שם גם רובין גיבנס, היום האקסית של מייק טייסון. Home Improvement = שפץ ביתך. עם טים אלן ופטרישה ריצ'רדסון.

ופותחת את זה לסקר- מה עושים?

אתמול ראיתי את הפרק במלואו, ושוב נהניתי עד מאוד... והנה, ילדים, החידה לבוקר זה: מה אתם הייתם עושים אם הייתם מאט סאנטוס ? להזכירכם, אתם מתחרים מול שני מועמדים דמוקרטיים ש-took the pledge, ועד עכשיו בידלת את עצמך על-ידי אמירת האמת, ביטוי דעות לא נעימות או קשות גם לקהל בוחרים שרוף והצגת עצמך כ'קול האלטנרטיבי'. מצד שני, אתה מקבל אחוזים בודדים מהקול הדמוקרטי, וזקוק לכל קול ודולר שתוכל לגייס. איווה היא מקום קשה, והכנס הזה עשוי גם להשפיע על דעותיהם של חקלאים מחוץ לאיווה בכל מה שקשור לסובסידיות לחקלאים והיחס של הממשל אליהם. וזה גם עלול לגרום ל-DNC להתעצבן עליך ולא לרצות לתמוך בך. [אם יש לכם עוד נימוקים לכאן או לכאן, be my guest, השעה עוד לא 7 בבוקר] נו ? מה עושים ?

למעלה