הפרק ששודר הערב.

הפרק ששודר הערב.

היה מרגש לראות איך האישה המדהימה הזאת הצילה... פשוט הצילה את המשפחה מפירוק הרס ונזק להם ובמיוחד לילדים. הם היו דקה88 לפני הליך גירושים וזה היה כל כך ברור. ילדים משנים זוגיות וזה זוג שעומד בפני נישואין לעולם לא יבין עד שיהיה במצב הזה ולא משנה כמה גדולה הייתה האהבה קודם לכן וכמה הסתדרו. החוכמה היא שיתוף, הבנה, כבוד הדדי ובלי משחקי כוחות וחוסר סובלנות. אני לצערי הייתי בסרט הזה ולא התמזל מזלי לזכות במתנה הזאת שנקראת סופר נני, שבאה ומורידה מהעץ את 2 בני הזוג ומחזירה את השפיות לבית. הגירושים הם דבר כל כך פוגע והרסני לילדים, הכן לא חייבים להשאר בכל מחיר אבל לפחות לנסות לפני העל חזור.

זורחת1

New member
זה כיף להם שהגיעו למצב הסופי .

אנימה שראיתם בתוכנית כמעט גם אצלי זה ככה לגבי הילדים הגדולים גילאים 16-22 17 וכאשר אנחנו רבים זה ליד הילדים . לא מסוגלת להזמין אותה בגלל בושה . ובעלי לא בעד הדברים האלה .אותי זה מעצבן .אני אומרת לו כן אתה יודע איך להתנהג אליי ואני לא יודעת איך להתנהג אליך אתה פוגע וגם אני פוגעת .אתה מדבר ליד הילדים וגם אני ליפעמים מדברת וכועסת אליו לידם . והוא חושב שהוא לא צריך סופר נני .כי יודע אז אמרתי לו אתה לא יודע כל דבר .מה שהולך אצלו עם הילדים הגדולים 16-22 17 בקיצור אצלי גם כימעט אני בכל אופן מרגישה הרגשה גם כמו הם . ולי זה כואב ואני פגועה קשות מהם . למרות שבעלי אומר לי שאני אף פעם לא מעודדת אף פעם לא מתחילה איתו בחיים אני לא יהיה הראשונה .אומר לי למה לי לא מגיע. כאשר אומר לי ככה ישר אני כועסת בלב שלי ולא מקבלת את מה שאומר כי לדעתי מגזים .

למעלה